Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

ravintolat_country_club_tuotesivu

Vierumäen ravintolamaailma koostuu kolmesta ravintolasta, kahviloista, Sport Barista, yökerhosta sekä tilaus- ja elämysravintoloista. Keittiöissä työskentelee noin 30 henkeä. Haemme vakituiseen työsuhteeseen keittiöalan ammattilaisia:

Keittiöpäällikköä

Keittiöpäällikön työtehtävänä on kehittää Vierumäen ruokatuotetta ja tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä sekä johtaa 30 hengen tiimiä toteuttamaan asettamat tavoitteet.

Edellytämme vähintään 5 vuoden keittiöpäällikön tai keittiömestarin työkokemusta ja erinomaisia johtamistaitoja. Työhön tulee suhtautua intohimoisesti ja arvostaa laatua.  Asiakaskokemusten onnistumisesta huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää ja on oltava valmis tekemään töitä saavuttaakseen sen. Osaathan myös innostaa ja johtaa henkilökuntaa.

Vuoromestaria

Sinulla tulee olla monipuolinen kokemus keittiön työtehtävistä sekä näyttöjä esimiestehtävän hoitamisesta. Pystyt toimimaan paineen alla ja haluat kehittää ja kehittyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta. Toivomme, että omavalvonta ja hävikin ym. keittiön taloudellinen ajattelutapa on luonteva osa ammattitaitoasi ja osaat välittää näitä taitoja myös eteenpäin kehittäen tiimiäsi. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmän parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Kokkeja

Vierumäen alueella on useata ravintoloita ja mahdollisuus monipuoliseen työhön. Toivomme että olet monitaitoinen kokki, jolta luonnistuvat kaikki keittiön tehtävät. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta ja toivomme, että omavalvonta ja hävikin ym. keittiön taloudellinen ajattelutapa on luontevasti osa ammattitaitoasi.

 

Keittiön työt ovat vuorotyötä ja loma-ajat ovat Vierumäellä työntäyteisiä. Odotamme että kykenet joustamaan tilanteen niin vaatiessa. Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Vierumäen luonnon läheisyydessä sporttisine liikuntaetuineen.  Työ alkaa sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.9.2016. Aloitamme haastattelut kaikkiin tehtäviin hakuajalla. Hakemukset: hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi tehtävä jota olet hakemassa.

kalenteri_tyttöjenpäivä_opiskelijat

Haemme ammattitaitoista liikunnanohjaajaa

Liikunnanohjaajan työ on Vierumäellä monipuolista ja vaihtelevaa. Työt painottuvat asiakasvirtojen mukaan iltoihin ja viikonloppuihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työtunteja osaamisen mukaan keskimäärin 15-30h/3 viikossa.

Hakijalta edellytämme

  • positiivista asennetta, hyvät sosiaaliset taidot
  • liikunta-alan pohjakoulutusta (esim. liikuntaneuvoja tai liikunnanohjaaja AMK).
  • useamman vuoden kokemusta asiakkaiden ohjaamisesta/vahva ryhmäliikunnanohjaus kokemus

Eduksi katsotaan lisenssi tuotteiden ohjausosaaminen, Personal Trainer kokemus sekä kuntotestaus osaaminen.

Jos koet Vierumäen mission Happy Healthy People omaksesi lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.9.2016 mennessä osoitteeseen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi ja heidi.hyttinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi liikunnanohjaaja. Täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.