Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan koulutus– ja urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

Vierumäki hakee ammattitaitoista

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

Työtehtävänäsi on kehittää Vierumäen ruokatuotetta ja tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä. Lisäksi johdat 30 hengen tiimiä toteuttamaan asettamasi tavoitteet. Olet koulutettu ja kokenut ravintola-alan ammattilainen, jolla on näyttöjä hyvin johdetusta työstä. Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja arvostat laatua. Sinulle on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakaskokemusten onnistumisesta ja olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sen.

KEITTIÖMESTARIA

Työtehtävänäsi tarjota Kaskelan ja Wanhan salin asiakkaille maistuvia elämyksiä ja johtaa 10 hengen tiimiä toteuttamaan asettamasi tavoitteet. Sinulla tulee olla monipuolinen kokemus keittiön työtehtävistä sekä näyttöjä esimiestehtävistä. Haluat kehittää ja kehittyä. Työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla hyvä ymmärrys keittiön johtamisen kustannushallinnasta, toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä, tavaran tilaamisesta ja omavalvonnasta. Ruokalistasuunnittelu ja ruokatuotteen kehittäminen tulee olla sinulle intohimo.

 

Tehtävät ovat vakituisia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 26.3. mennessä Henkilöstöasiantuntija Hanna-Mari Sallinen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi ja COO Jani Ruponen jani.ruponen@vierumaki.fi.

Lisätietoja antaa Jani Ruponen 0447130354

VUOROMESTARIA

Työtehtävänäsi on tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä ja johtaa vuorossa olevaa tiimiä toteuttamaan asetetut tavoitteet. Toimit keittiöpäällikön alaisuudessa. Sinulla tulee olla monipuolinen kokemus keittiön työtehtävistä sekä näyttöjä esimiestehtävistä. Haluat kehittää ja kehittyä. Työssä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä ymmärrys keittiön johtamisen kustannushallinnasta, toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä, tavaran tilaamisesta ja omavalvonnasta.

 

 a la carte KOKKIA

Etsimme joukkoomme osaavaa kokkia, jolta löytyy alan koulutuksen lisäksi kokemusta á la carte -keittiöstä, ja pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Olet motivoitunutta ja sinulle on kunnia asia tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta. Työ on vuorotyötä. Jos olet tiimipelaaja, joka ei myöskään pelkää ottaa osaa kaikkiin keittiön työtehtäviin etkä pelkää kiirettä, laita meille hakemus!

 

Työt on vakituisia. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä, mukavat työkaverit ja sporttiset henkilökuntaedut.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 26.3. mennessä Henkilöstöasiantuntija Hanna-Mari Sallinen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi ja vs keittiöpäällikkö Matti Ronkainen matti.ronkainen@vierumaki.fi.

Lisätietoja antaa Matti Ronkainen 0105777293

 

Kesätyöt:

Haemme kesätyöntekijöitä Vierumäen Ravintolamaailmaan

Vierumäen ravintolamaailma tarvitsee touko-syyskuulle vahvistusta työntekijäjoukkoonsa saliin ja keittiöön. Alueellamme on useita ravintoloita, kahviloita ja yökerho, joten työpisteinä ovat tarpeen mukaan kaikki ravintolamaailman toimipisteet. Palkkaamme kesäksi eripituisiin työsuhteisiin (112,5h/3vk tai keskimäärin 90h/3vk). Työssä onnistuminen vaatii reipasta otetta työhön ja myyntihenkisyyttä. Edellytämme hygieniapassin.

Etsimämme tarjoilija on asiakaspalvelutaitoinen ja iloinen tiimipelaaja. Sinulla on alan koulutus tai työkokemusta. Lisäksi arvostamme kielitaitoa.

Haemme jäätelökioskiin iloisia asiakaspalvelijoita. Tarpeen mukaan pystyt avustamaan myös keittiön ja salin tehtävissä.

Etsimämme kokki on omatoiminen ja ripeä tiimipelaaja. Sinulla on alan koulutus tai työkokemusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä, mukavat työkaverit ja sporttiset henkilökuntaedut. Lähetä hakemus maaliskuun loppuun mennessä  hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi kesätyö.

ravintolat_country_club_tuotesivu

 

Vierumäki hakee kesäkaudeksi palveluhenkistä VASTAANOTTOAPULAISTA

Vastaanottoapulainen työskentelee Vierumäen Welcome Centerissä ja hoitaa monipuolisesti vastaanoton työtehtäviä, kuten ottaa asiakkaat vastaan, neuvoo asiakkaita ja hoitaa kassatoiminnot. Monipuolinen kielitaito sekä erilaisten varaus- ja kassajärjestelmien käyttötaito katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta:

  • Hyviä asiakaspalvelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • Hyvää kielitaitoa, vähintään suomen ja englanninkielen taito, muu kielitaito eduksi
  • IT-taidot (Office, varausjärjestelmä)
  • alan koulutus ja/tai kokemus

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä, mukavat työkaverit ja sporttiset henkilökuntaedut. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakaskokemusten onnistumisesta, joten olethan myös sinä valmis tekemään töitä saavuttaaksesi hyvän asiakaspalvelukokemuksen! Jos kiinnostuit paikasta, laita hakemus ja CV 19.3.2017 mennessä osoitteeseen: hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi ”Vastaanotto/kesätyö”.

Haetaan iloista ja asiakaspalvelutaitoista caddiemasteria

Toimenkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelu ja ajanvaraus tiskillä ja puhelimitse, kassanhoito ja tilitykset sekä kilpailujärjestelyt. Töitä tehdään 4-6 päivänä viikossa klo 6:30-19:30 välisenä aikana.

Odotamme sinulta reipasta asiakaspalveluasennetta, oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia paineen alla. Sinun tulisi olla yli 18-vuotias.Toivomme sinulta golfin tuntemusta. Aikaisempi kokemus caddiemaster- ja asiakaspalvelutyöstä on eduksi.

Oma kulkuneuvo on lähes välttämätön kentän sijainnin vuoksi. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 3.3. klo 16 mennessä osoitteella laura.mesiainen@vierumaki.fi. Paikat täytetään sitä mukaan kun tehtävään sopivat henkilöt löytyvät, mahdollisesti siis jo ennen haun päättymistä.

Haemme kesätyöntekijöitä Muksulaan

Muksula-lastenhoitopalvelu tarjoaa valvottua lastenhoitoa Vierumäen asiakkaille kesällä 27.6.-7.8. välisellä ajalla. Muksula on tarkoitettu ensisijaisesti alle 5-vuotiaille lapsille.

Haemme Vierumäen Muksulaan kesäksi yli 16-vuotiaita reippaita ja vastuullisia lastenhoitajia.

Kesätyö toteutetaan Kesätyöpassi -hankkeella. Hakijalla on siis oltava Heinolan kaupungin myöntämä Kesätyöpassi ja ikää 16 – 17 -vuotta. Palkkaa 3 viikon jaksolta maksetaan 500€. Lisätietoja ja käytännön toimenpiteet hoitavat Verkostosta Voimaa – rakennemuutoshankkeen ja Jyränkölän Setlementti Ry.:n toimesta.

Hakemukset: hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi ”muksula”