Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

Haemme kokenutta RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Vierumäen alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja yökerho. Laaja-alainen ravintolamaailma työllistää vakituisesti noin 80 työntekijää. Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan salitoiminnan laadukkaasta toiminnasta ja palvelusta sekä töiden organisoinnista. Johdat yhdessä vuoropäälliköiden kanssa 50 hengen tiimiä toteuttamaan asettamasi tavoitteet. Toimit COO:n alaisuudessa.

Olet koulutettu ja kokenut ravintola-alan ammattilainen. Edellytämme sinulta vähintään 5 vuoden esimiestyökokemusta ja erinomaisia johtamistaitoja. Suhtaudut työhösi intohimoisesti; sinulle on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakaskokemusten onnistumisesta ja olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sen. Sinulla on aitoa kiinnostusta kehittää ravintolan toimintaa asiakasta kuunnellen ja osaat innostaa tiimisi tähän mukaan. Omaat positiivisen asenteen, olet oma-aloitteisuutta ja halua kehittää sekä ravintolan tuloksellista toimintaa että omaa osaamistasi.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 27.11 mennessä  hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi ravintolapäällikkö.

ravintolat_country_club_tuotesivu

Vierumäen ravintolamaailma koostuu kolmesta ravintolasta, kahviloista, Sport Barista, yökerhosta sekä tilaus- ja elämysravintoloista. Keittiöissä työskentelee noin 30 henkeä. Haemme vakituiseen työsuhteeseen

Keittiöpäällikköä

Keittiöpäällikön työtehtävänä on kehittää Vierumäen ruokatuotetta ja tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä sekä johtaa 30 hengen tiimiä toteuttamaan asettamat tavoitteet.

Edellytämme vähintään 5 vuoden keittiöpäällikön tai keittiömestarin työkokemusta ja erinomaisia johtamistaitoja. Työhön tulee suhtautua intohimoisesti ja arvostaa laatua.  Asiakaskokemusten onnistumisesta huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää ja on oltava valmis tekemään töitä saavuttaakseen sen. Osaathan myös innostaa ja johtaa henkilökuntaa.

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Vierumäen luonnon läheisyydessä sporttisine liikuntaetuineen.  Työ alkaa sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksen, viimeistään 28.11.2016.

Hakemukset: hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi keittiöpäällikkö.

Vierumäki hakee ICT osaajaa

Vierumäki on ottamassa vuodenvaihteessa käyttöön uuden ERP-toiminnanohjausjärjestelmän. ERP järjestelmä koostuu Microsoft Navision järjestelmästä ja sen päälle integroitavasta LS-Retail kassakokonaisuudesta sekä Cenium Hotelli-, vapaa-aika- ja ravintolakokokonaisuudesta.  ERP-järjestelmällä pyritään parantamaan yrityksen tehokkuutta niin toiminnallisesti kuin taloudellisestikin integroimalla samaan järjestelmään myös muita työkaluja, jolloin tiedot tallennetaan samaan tietokantaan.

ICT osaajana tehtävänäsi on

  • ylläkuvatun toiminnanohjausjärjestelmän parametrointi, käyttöönoton ja kouluttamisen tehtävät.
  • Vierumäen intranetin sähköisten lomakkeiden rakentaminen
  • Suomen urheiluopiston opiskelija-alustan rakentaminen office 365 ympäristöön

Odotamme sinulta hyvää loogista ajattelukykyä ja suurten kokonaisuuksien hallintaa. Kokemusta jostakin toiminnanohjausjärjestelmän parissa työskentelystä katsotaan eduksi. Omaathan lisäksi digikokonaisuuksien hahmottamiskykyä liittyen sähköiseen toimintaympäristöön. Myös kouluttajaosaaminen on eduksi. Ja ennen kaikkea edellytämme teknisen osaamisen lisäksi hyviä yhteistyötaitoja – toimit Vierumäen eri yksiköiden kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Työ on määräaikainen 1.11.2016-1.11.2017 ja osa Tekesin Digiboosti – ohjelmaa.

Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden päästä mukaan täysin uudenalaisen ERP-toiminnanohjausjärjestelmää käyttöönottoon ja saada näin arvokasta työkokemusta, josta sinulla on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa!

Lähetä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeisään 30.10.2016: hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi ICT-osaaja.

 

Suomen Urheiluopisto hakee PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ MUN JUTTU -hankkeelle

Suomen Urheiluopisto on hankekumppanina Lahden yliopistokeskuksen hallinnoimassa ESR-rahoitteisessa MUN JUTTU -hankkeessa, joka toteutetaan 1.8.2015-31.12.2017 välisenä aikana. Hankkeen kohderyhmänä ovat syrjäytymisvaarassa olevat nuoret.

Hankkeen tavoitteet Suomen Urheiluopiston osalta ovat:

  1. Toteuttaa vihreä ja esteetön pilotti, jossa nuoret osallistetaan kehittämään esteetöntä luontoympäristöä ja reittejä ja jonka tuloksena tuotetaan yhdessä vihreä Vierumäki – pedagogista materiaalia.
  2. Suunnitella ja toteuttaa yhdessä nuorten kanssa luonnossa tapahtuva liikunnallinen pilotti ja johon kytketään audiovisuaalista teknologiaa.
  3. Kehittää Vierumäen hyvinvointiportaalia siten, että se tarjoaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia liikunta-alan koulutukseen ja integraatiota työelämään
  4. Tarjota kokeilualusta hankekonsortion muille toteuttajille

Projektipäällikön tehtävänä on hankkeen hallinnointi sekä hankkeen toteutus yhdessä hankekonsortion muiden toteuttajien sekä kumppaniorganisaatioiden kanssa. Lisäksi työparina on hankkeen projektityöntekijä.

Edellytämme projektipäälliköltä EU:n rakennerahastohankkeiden hallinnointikokemusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, yhteistyökykyä hanketoimijoiden kanssa, luovuutta ja rohkeutta kokeilukehittämiseen sekä liikunta-alan koulutuskokemusta, erityisesti nuorten parista. Koulutusvaatimuksena vähintään AMK-tasoinen koulutus.

Merkittävänä lisäetuna katsomme Päijät-Hämeen talousalueen ja alueella toimivien organisaatioiden ja oppilaitosten tuntemuksen. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus työllisyyspoliittisista hankkeista, joissa kohderyhmänä ovat olleet syrjäytymisvaarassa olevat nuoret tai vaikeasti työllistettävät henkilöt.

Työsuhde on äitiyslomansijaisuus ajalla 1.1.-31.10.2017

Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksineen 6.11.2016 mennessä anna.lappalainen@vierumaki.fi ja hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi projektipäällikkö. Lisätietoja tehtävästä saat Anna Lappalaiselta p. 010-5777420

kalenteri_tyttöjenpäivä_opiskelijat

Haemme ammattitaitoista liikunnanohjaajaa

Liikunnanohjaajan työ on Vierumäellä monipuolista ja vaihtelevaa. Työt painottuvat asiakasvirtojen mukaan iltoihin ja viikonloppuihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työtunteja osaamisen mukaan keskimäärin 15-30h/3 viikossa.

Hakijalta edellytämme

  • positiivista asennetta, hyvät sosiaaliset taidot
  • liikunta-alan pohjakoulutusta (esim. liikuntaneuvoja tai liikunnanohjaaja AMK).
  • useamman vuoden kokemusta asiakkaiden ohjaamisesta/vahva ryhmäliikunnanohjaus kokemus

Eduksi katsotaan lisenssi tuotteiden ohjausosaaminen, Personal Trainer kokemus sekä kuntotestaus osaaminen.

Jos koet Vierumäen mission Happy Healthy People omaksesi lähetä hakemus ja CV: osoitteeseen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi ja heidi.hyttinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi liikunnanohjaaja. Tällä hetkellä meillä on jatkuva haku osaavalle liikunnanohjaajalle, joten täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.