Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

Haemme kokenutta OPERATIIVISTA JOHTAJAA

COO on budjettivastuullinen johtoryhmän jäsen, joka vastaa resort-alueen operatiivisesta johtamisesta, alueen asiakaspalvelukehityksestä sekä majoitus- ja ravintolaliiketoiminnasta. Yhdessä oman organisaation kanssa hän kehittää ja johtaa operatiivisesti Suomen mittakaavassa ainutlaatuista palvelukokonaisuutta. Ravintolamaailmamme työllistää vakituisesti noin 80 työntekijää ja majoituskapasiteettimme mahdollistaa yli 1 600 henkilön yöpymisen alueella. Palveluliiketoiminnan liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa.

Otamme syksyn aikana käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän. COO:n tehtävä on uusi ja keskeisenä tavoitteena on parantaa liiketoimintaa alueen liikevaihtoa kasvattamalla, asiakaspalvelua kehittämällä sekä tarkalla prosessiohjauksella. Odotamme sinulta näyttöä tuloksellisesta majoitus- ja ravintolaliiketoiminnan johtamisesta sekä palveluliiketoiminnan kehittämisestä. Olet toiminut menestyksekkäästi esimiestehtävissä yli kymmenen vuoden ajan ja pystyt omalla johtamisella viemään läpi muutoksia toimintatavoissa ja palveluiden toteuttamisessa. Tehtävässä menestyminen vaatii isojen kokonaisuuksien hallintaa, erinomaista johtamistaitoa ja kykyä innostaa muita. Osaat hyvin englantia ja olet myös sujuva esiintyjä. Kokonaisvaltainen työ vaatii läsnäoloa myös iltaisin ja tarvittaessa viikonloppuisin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen ainutlaatuisessa ympäristössä ja monipuoliset henkilökuntaedut liikuntamahdollisuuksineen.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.9.: HR-asiantuntija Hanna-Mari Salliselle osoitteeseen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi.

Lisätietoja antavat: toimitusjohtaja Heikki Hietanen, 010 5777 200 ja HR- ja kehitysjohtaja Marko Pajunen, 010 5777 390.

 

ravintolat_country_club_tuotesivu

Vierumäki hakee kokenutta RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ

Vierumäen alueella on useita ravintoloita, kahviloita ja yökerho. Laaja-alainen ravintolamaailma työllistää vakituisesti noin 80 työntekijää. Ravintolapäällikkönä vastaat ravintolan salitoiminnan laadukkaasta toiminnasta ja palvelusta sekä töiden organisoinnista. Johdat yhdessä vuoropäälliköiden kanssa 50 hengen tiimiä toteuttamaan asettamasi tavoitteet. Toimit COO:n alaisuudessa.

Olet koulutettu ja kokenut ravintola-alan ammattilainen. Edellytämme sinulta vähintään 5 vuoden esimiestyökokemusta ja erinomaisia johtamistaitoja. Suhtaudut työhösi intohimoisesti; sinulle on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakaskokemusten onnistumisesta ja olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sen. Sinulla on aitoa kiinnostusta kehittää ravintolan toimintaa asiakasta kuunnellen ja osaat innostaa tiimisi tähän mukaan. Omaat positiivisen asenteen, olet oma-aloitteisuutta ja halua kehittää sekä ravintolan tuloksellista toimintaa että omaa osaamistasi.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 27.10 mennessä tämän linkin kautta.

 

Vierumäen ravintolamaailma koostuu kolmesta ravintolasta, kahviloista, Sport Barista, yökerhosta sekä tilaus- ja elämysravintoloista. Keittiöissä työskentelee noin 30 henkeä. Haemme vakituiseen työsuhteeseen keittiöalan ammattilaisia:

Keittiöpäällikköä

Keittiöpäällikön työtehtävänä on kehittää Vierumäen ruokatuotetta ja tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä sekä johtaa 30 hengen tiimiä toteuttamaan asettamat tavoitteet.

Edellytämme vähintään 5 vuoden keittiöpäällikön tai keittiömestarin työkokemusta ja erinomaisia johtamistaitoja. Työhön tulee suhtautua intohimoisesti ja arvostaa laatua.  Asiakaskokemusten onnistumisesta huolehtiminen on ensisijaisen tärkeää ja on oltava valmis tekemään töitä saavuttaakseen sen. Osaathan myös innostaa ja johtaa henkilökuntaa.

Vuoromestaria

Sinulla tulee olla monipuolinen kokemus keittiön työtehtävistä sekä näyttöjä esimiestehtävän hoitamisesta. Pystyt toimimaan paineen alla ja haluat kehittää ja kehittyä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta. Toivomme, että omavalvonta ja hävikin ym. keittiön taloudellinen ajattelutapa on luonteva osa ammattitaitoasi ja osaat välittää näitä taitoja myös eteenpäin kehittäen tiimiäsi. Kokemus toiminnanohjausjärjestelmän parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Kokkeja

Vierumäen alueella on useata ravintoloita ja mahdollisuus monipuoliseen työhön. Toivomme että olet monitaitoinen kokki, jolta luonnistuvat kaikki keittiön tehtävät. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta ja toivomme, että omavalvonta ja hävikin ym. keittiön taloudellinen ajattelutapa on luontevasti osa ammattitaitoasi.

Keittiön työt ovat vuorotyötä ja loma-ajat ovat Vierumäellä työntäyteisiä. Odotamme että kykenet joustamaan tilanteen niin vaatiessa. Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Vierumäen luonnon läheisyydessä sporttisine liikuntaetuineen.  Työ alkaa sopimuksen mukaan. Laitathan hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.9.2016. Aloitamme haastattelut kaikkiin tehtäviin hakuajalla.

Hakemukset: hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi tehtävä jota olet hakemassa.

kalenteri_tyttöjenpäivä_opiskelijat

Haemme ammattitaitoista liikunnanohjaajaa

Liikunnanohjaajan työ on Vierumäellä monipuolista ja vaihtelevaa. Työt painottuvat asiakasvirtojen mukaan iltoihin ja viikonloppuihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työtunteja osaamisen mukaan keskimäärin 15-30h/3 viikossa.

Hakijalta edellytämme

  • positiivista asennetta, hyvät sosiaaliset taidot
  • liikunta-alan pohjakoulutusta (esim. liikuntaneuvoja tai liikunnanohjaaja AMK).
  • useamman vuoden kokemusta asiakkaiden ohjaamisesta/vahva ryhmäliikunnanohjaus kokemus

Eduksi katsotaan lisenssi tuotteiden ohjausosaaminen, Personal Trainer kokemus sekä kuntotestaus osaaminen.

Jos koet Vierumäen mission Happy Healthy People omaksesi lähetä hakemus ja CV: osoitteeseen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi ja heidi.hyttinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi liikunnanohjaaja. Tällä hetkellä meillä on jatkuva haku osaavalle liikunnanohjaajalle, joten täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.