Liikunnan ammattitutkinto, aikuisliikunta

Koulutus on tarkoitettu esimerkiksi aikuisten terveyttä edistävän liikunnan tai työkykyä ylläpitävän toiminnan parissa työskenteleville tai alasta kiinnostuneille sekä eri-ikäisten kohderyhmien Personal Trainer -toiminnasta kiinnostuneille.

Mitä?
Liikunnan ammattitutkinto muodostuu pakollisista ja valinnaisista tutkinnonosista. Pakolliset tutkinnon osat ovat liikunnan ammattilaisena toimiminen ja liikkumaan ohjaaminen. Valitsemalla valinnaisista tutkinnon osista yksilöllisen liikunnanohjauksen ja suorittamalla koko tutkinnon, tutkinnon suorittaja saa valmiudet toimia Personal Trainerina.

Koulutus toteutetaan joustavana monimuotokoulutuksena, joten opiskella voi myös oman työn ohessa.

Miten?
Liikunnan ammattitutkinto on näyttötutkinto, jossa osaaminen osoitetaan tutkintosuorituksilla. Valmistava koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka koostuu lähijaksoista Vierumäellä sekä etäopiskelusta. Opinnot on mahdollista suorittaa oman työn ohessa.

Koulutuksen hinta
Koulutuksen hinta on 1 600 euroa. Majoituksen hinta lähijaksojen aikana 45€/vrk Ilkka-majoituksessa ja 35€/vrk Pihkala-majoituksessa (majoitus sisältää aamupalan).