Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Myös työterveyshuolto on kattava. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Avoimista työpaikoista ilmoitamme tällä sivulla sekä erilaisilla työnhakusivustoilla.

Vierumäki Country Club hakee ravintolamaailmaan vuoropäällikköä

Vuoropäällikkö vastaa vuorossaan asiakaspalvelusta, päivittäisestä johtamisesta sekä myynnin ja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä ravintolapäällikön ja ravintolatoimenjohtajan kanssa.

Edellytämme alan koulutusta, monipuolista kokemusta alalta sekä esimieskokemusta vähintään 2 vuotta. Sinulla on hygienia- ja anniskelupassi, anniskelusta vastaavan pätevyys sekä vähintään englannin kielen taito. Työssä onnistuminen vaatii loistavaa asiakaspalveluasennetta, reipasta otetta työhön ja myyntihenkisyyttä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen viihtyisässä työympäristössä. Työ on 2 vuorotyö klo 07-04 välillä, loma- ja sesonkiajat ovat työntäyteisiä. Palkka sopimuksen mukaan. Järjestämme tarvittaessa asunnon alueelta.

Olemme savuton työpaikka.

Lähetä hakemus ja CV: HR-asiantuntija Hanna-Mari Sallinen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi vuoropäällikkö. Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Haemme kesätyöntekijöitä Vierumäen Ravintolamaailmaan

Vierumäen ravintolamaailma tarvitsee vahvistusta työntekijäjoukkoonsa saliin ja keittiöön. Työpisteinä ovat tarpeen mukaan kaikki Vierumäen ravintolamaailman toimipisteet. Palkkaamme kesäksi eripituisiin työsuhteisiin. Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään maaliskuun aikana.

Etsimämme tarjoilija on asiakaspalvelutaitoinen ja iloinen tiimipelaaja. Toivomme myös että olet omatoiminen ja ripeä. Sinulla on alan koulutus tai työkokemusta ja hygieniapassi. Arvostamme kielitaitoa. Lisätietoja ja hakemukset: Ravintolapäällikkö Nina Korva: nina.korva@vierumaki.fi, 010 5777 261

Etsimämme kokki on omatoiminen ja ripeä tiimipelaaja. Sinulla on alan koulutus tai työkokemusta ja hygieniapassi. Lisätietoja ja hakemukset: Keittiöpäällikkö Sakke Liedes sakke.liedes@vierumaki.fi  010 5777 294

Olemme savuton työpaikka.

Muista kesätyöpaikoista voit kysellä henkilöstöhallinnosta:

HR-asiantuntija Hanna-Mari Sallinen (hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi) p. 010 5777 342