Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Myös työterveyshuolto on kattava. Alue sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Avoimista työpaikoista ilmoitamme tällä sivulla sekä erilaisilla työnhakusivustoilla.

Tällä hetkellä avoimet työpaikat

Vierumäki Country Club hakee ravintolamaailman vuoropäällikköä.

Vuoropäällikkö vastaa vuorossaan asiakaspalvelusta, päivittäisestä johtamisesta sekä myynnin ja liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisesta yhdessä ravintolapäällikön ja ravintolatoimenjohtajan kanssa.

Edellytämme alan koulutusta, monipuolista kokemusta alalta sekä esimieskokemusta vähintään 2 vuotta. Sinulla on loistava asiakaspalveluasenne, reipas ote työhön ja myyntihenkisyyttä. Sinulla on hygienia- ja anniskelupassi, anniskelusta vastaavan pätevyys sekä vähintään englannin kielen taito.

Toivomme, että omaat hyvät sosiaaliset taidot, sinulle on luontaista luova ajattelutapa sekä haluat tuottaa asiakkaille elämyksiä. Sinulla tulee olla ymmärrystä tuloksen tekemiseen, yrittäjähenkisyyttä sekä hyvät henkilöstöjohtamistaidot. Kiinnostus ja harrastuneisuus ruokaa ja viinejä sekä muita juomia kohtaan katsotaan eduksi.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ on 2 vuorotyö klo 07-04 välillä, loma- ja sesonkiajat ovat työntäyteisiä.

Olemme savuton työpaikka.

Lähetä hakemus ja CV: Ravintolapäällikkö Nina Korva (010 5777 261) nina.korva@vierumaki.fi sekä HR-asiantuntija Hanna-Mari Sallinen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi vuoropäällikkö. Hakuaika 9.12. asti.