Ajankohtaista

24h junnugolfille torstaista perjantaihin Cooke-kentällä

Vierumäen Golfseura mukana hyväntekeväisyystempauksessa! 24h golfia junnutoiminnan hyväksi

24h golfille on golfseurojen junioritoiminnan varainkeruutapahtuma, jossa kerätään rahaa oman seuran junioritoimintaan. Tapahtuman koordinoinnista vastaavat seuran junioriaktiivit.

Suomen Golfliiton hallinnoima 24h junnugolfille on extreme-henkinen tapahtuma, jossa seuran innokkaat golffarit tukevat oman seuran junioritoimintaa pelaamalla 24 tuntia golfia. Jokaisesta vuorokauden aikana saadusta par-tuloksesta tai paremmasta kilahtaa rahaa oman seuran junioritoimintaan. Pelaajia voi olla kaksi tai useampi. Kerätty summa tulee lyhentämättömänä oman seuran junioritoimintaan.

24h junnugolfille -tapahtuma järjestetään Vierumäellä ensimmäistä kertaa ja pelaajina ovatkin juniorit itse

Vierumäen Golfseuran, Vigsin, kilparyhmässä treenaavat ja aktiivisesti kilpailevat 16-vuotiaat Okko Laitinen ja Vilho Simola tekevät tapahtumaa tunnetuksi myös Vierumäellä. Pojat aloittavat kierroksensa torstaina klo 18 ja urakka päättyy perjantaina klo 18. Pojat kiertävät Cooken 5 kertaa ja tukijaksi voi ilmoittautua Vierumäen cädäreille vielä tapahtuman aikana. Jokaisesta vuorokauden aikana saadusta par-tuloksesta tai paremmasta kilahtaa rahaa seuran junioritoimintaan. Mahdollisuus myös tukea kertasummalla tai lähtemällä poikien kanssa kierrokselle.

Okko Laitinen

Vilho Simola

24h junnugolfille
to-pe 19.-20.7.2018 klo 18.00-18.00
Cooke-kentällä
#24hgolf #junnugolf #vierumäkigolf

Lisätietoja: Kristiina Laitinen, p. 040 511 6303 ja Ari Pajukko, p. 044 721 2740
Vierumäellä tapahtuman järjestää Vierumäen Golfseuran junioritoimikunta
Lue lisää täältä.