Ajankohtaista

Golfin huumaa Vierumäki Finnish Challengessa

Vierumäki Finnish Challenge pelataan torstaista sunnuntaihin 11.–14.8. Toivotamme kaikki golfista kiinnostuneet seuramaan kauden kotimaista päätapahtumaa!

Vierumäen Cooke-kentällä pelattava Vierumäki Finnish Challenge on European Challenge Tourin osakilpailu. European Challenge Tour on Euroopan toiseksi korkeimman tason ammattilaiskiertue.

Vierumäellä pelattavan nimikkoturnauksen voitosta ja 180 000 euron voittopotista taistelevat golfin kansainväliset huippunimet. Suomalaisista ammattilaispelaajista osallistumisensa turnaukseen ovat vahvistaneet muun muassa Tapio Pulkkanen, Antti Ahokas, Kalle Samooja, Janne Kaske, Oliver Lindell, Jaakko Mäkitalo ja Lauri Ruuska. Kilpailu pelataan Cooke-golfkentällä. Lähdöt klo 7.30 alkaen. Kilpailukierrosten lähdöt toteutetaan kahdelta tiiltä (1. ja 10. reikä). Katso tarkempi ohjelma täältä.

Golfin superviikon ohjelman voit katsoa täältä. Tutustu myös Vierumäki Finnish Challengen  kisasivuihin.

Vierumäki Finnish Challenge tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua golfiin myös niille, joille laji on tähän asti jäänyt vieraaksi. Tapahtumia voi seurata maksutta koko kilpailuviikon ajan.

Seuraa Vierumäki Finnish Challengea Twitterissä #vierumakiCT.