Ajankohtaista

Kesävinkit parhaaseen Vierumäki-viikonloppuun

Viikonlopuksi Vierumäelle? Kesäviikonloppu Vierumäellä on täynnä mahdollisuuksia ja pää saattaa helposti mennä pyörälle. Keräsimmekin vinkit, joiden avulla on helppo suunnitella kesän hauskin ja monipuolisin viikonloppu, nappaa tärpit taskuusi!

1. Supaten järven ympäri

Suppaus eli seisten melonta on jännittävä tapa tutustua Vierumäen kauniiseen kesäluontoon järven päältä käsin. Voit suppailla itsenäisesti tai osallistua ohjatulle Active Hours -tunnille. Valkjärven rannasta löytyvällä suppauspisteellämme päivystävät ohjaajat auttavat aina alkuun!

Jos suppaus tuntuu liian hurjalta, on vuokralle tarjolla myös inkkarikanootteja, joilla järvi tulee hyvin tutuksi.

 

2. Flowparkissa seikkailun huumaa

Flowparkin seikkailupuistossa löydät sisäisen Tarzanisi vaijerin varassa liukuessasi ja puiden latvoissa keikkuessasi!

Uskaliaimmat haastavat itsensä vaikeimmilla radoilla, joissa otetaan todella mittaa kantista ja korkean paikan kammosta. Perheen pienemmät pääsevät harjoittamaan kiipeilytaitojaan lapsiystävällisillä kiipeilyradoilla lähempänä maan pintaa ja kaikille siltä väliltä löytyy eri vaikeusasteisia ratoja yläilmoissa.

Suosittelemme hanskojen hankkimista paikan päältä, mikäli omasta takaa ei sellaisia kotoa löydy, kiipeily sujuu hanskoilla mukavammin! Hanskojen hinta 3,50€.

3. Kesän parhaat ruokapaikat

Adrenaliiniryöpyn jälkeen on hyvä vetää henkeä terassilla ja tankata herkkuruokaa, jotta jaksaa jälleen touhuta.

Sport Barin terassi toimii hyvän pubiruoan ystäville; hampparit, toastit, wingsit ja frittikorit helpottavat nälkää takuuvarmasti!

Myös Golf Paviljongilta löydät aurinkoisen terassin, jossa voit suunnitella loppupäivän tekemistä ja täyttää vatsaa ihastellen maisemia. Lounas tarjoillaan Golf Paviljongilla joka päivä klo 11-15 ja à la carte -listalta voit tilata mieluista mahan täytettä joka päivä kello 12-20. Listalta löydät maittavat salaatit, pastat ja burgerit.

Ravintolamaailman ajankohtaista-sivulta löydät ajankohtaiset tarjoukset ja teemaillat.

4. Ohjatut Active Hours -tunnit tarjoavat tekemistä joka päivälle

Ohjatut Active Hours -tunnit, onko mitään, mitä valikoimasta ei löytyisi? Kun kaipaat tekemistä, suosittelemme vilkaisemaan tapahtumakalenterimme Active Hours -tuntien valikoiman. Miten olisi metsäjooga, erilaiset tanssitunnit, lasten kaupunkisota tai sirkustemppuilu? Valikoimasta löydät koko perheen tuntien lisäksi paljon vaihtoehtoja niin aikuisille kuin lapsille erikseen.

Active Hours -lippuja voit ostaa Vierumäki Resort Hotellin vastaanotosta, Tahkon kahvilasta sekä urheiluhallista, kavereiden kesken kuplasta. Aikuisten lippu maksaa 8€ ja lasten 4€. Kymmenen kerran sarjalipulla saat 11. kerran ilmaiseksi!

5. Kesä ja uiminen ne yhteen sopii

Vesipedot saavat vauhtia Valkjärven rannan hyppytorneista! Tiesitkö, että Valkjärvi on lähdepohjainen järvi? Järvi on parhaimmillaan jopa 18m syvä ja jo aivan rannassa veden syvyys on 4m. Kuka uskaltaa hypätä hyppytornista?

Lapsiperheiden suosikkiranta on puolestaan matalarantainen Letturanta Säärijärvellä. Letturannassa on kiva viettää aikaa ja syödä vaikka eväitä nuotiopaikalla. Huomioithan mahdollisen avotulentekokiellon!

6. Keinuminen ja hiekkalaatikkoleikit – lasten ikisuosikit

Alueeltamme löydät myös leikkialueita lapsille. Leikkipuisto Leikkimaa sijaitsee ulkotenniskenttien vieressä. Leikkimaasta löydät niin keinut, hiekkalaatikon kuin liukumäenkin.

Leikkialue Sporttipuisto puolestaan sijaitsee urheilukentän päädyssä peliareenan vieressä. Sporttipuistosta löytyy motoriikkaa, voimaa ja tasapainoa kehittäviä liikunnallisia monitoimivälineitä.

7. Vauhtia kesän treeneihin kuntotestauksesta

Hae motivaatiota kesän treeniin kuntotestauksesta tai InBody-mittauksesta ja viritä itsesi todelliseen kisakuntoon! Asiantuntijamme liikunta- ja terveysklinikalla antavat aina hyviä vinkkejä treenaustapojen hiomiseen ja ravintoasioihin, jotta sinä olisit parhaassa iskussa, kun sitä tarvitset!

Muistithan, että Vierumäellä kisattava Finntriathlon päättää kesän kauden, nähdäänhän silloin?

8. Kesä ja luonto, onko kauniimpaa?

Vierumäen monimuotoinen luonto on ainutlaatuinen ja henkeäsalpaavan kaunis. Hengitä kesää luontopoluilla ja ihastele järvimaisemia.

Jos kaipaat menevämpää tekemistä, vaihda juoksukengät jalkaan ja lähde polkujuoksulle tai hyppää maastopyörän päälle! Maastopyöriä voit vuokrata urheiluhallilta.

9. Take away -pizza huutaa nimeäsi

Take away -pizza, mikä ihana ratkaisu aktiivisen päivän päättäjäksi! Sport Barimme paistaa pizzaa mukaan aukioloaikojen puitteissa. Voit hakea koko porukalle pizzat mukaan vaikka mökille ja viettää rentoa iltaa kerraten päivän hauskoja tapahtumia yhdessä.

Myös juomat saat kätevästi mukaan Sport Barin lisäksi Golf Paviljongilta, Greeni Kauppa & Kahvilasta sekä golf-kenttien varrelta löytyvistä Break Bar -kahviloista.

Vierumäkihallilta löytyvästä Greeni Kauppa & Kahvilasta löydät juomien lisäksi muun muassa pikkupurtavaa, hygieniatarvikkeita sekä kesälukemista.

Taustalla näkyy historiallinen Kaskela rakennus joka on toiminut mm. sotasairaalana.

10. Jaa muistosi ja löydä vinkkejä Vierumäki-viikonloppuun

Ikuista ihana irtiottosi sosiaaliseen mediaan! Käyttämällä häshtägejä #vierumäki ja #munvierumäki jaat kesän parhaat muistosi ja kokemuksesi kätevästi.

Tutustumalla häshtägeillä löytyviin kuviin saatat myös bongata hyviä vinkkejä tekemiseen tai upeita paikkoja, joissa itsekin tahtoisit ehtiä vierailemaan Vierumäki-viikonloppusi aikana!

Meille on tärkeää, että viihdyt Vierumäellä ja rakastamme asiakkaidemme ottamia kuvia, sillä juuri kaikkea sitä on Vierumäki. Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta nimellä Vierumäki.

Toivottavasti vinkeistä on apua ja nautit täysin rinnoin olostasi meillä. Ihanaa ja touhukasta kesää!