Ajankohtaista

Kiitos upeasta golfkaudesta!

Muokattu: Ilmojen lauhtuessa Classic ja Coach ovat auki itsepalveluperiaatteella 6.-11.11.2018. Viikon 46 tilanne tarkistetaan perjantaina 9.11.2018. Lue täältä ohjeistus itsepalvelupelaamiseen.

Yöpakkasten ja alhaisten päivälämpötilojen vuoksi kentät eivät ole päässeet sulamaan pelikuntoisiksi päivisin, joten Vierumäen golfkentät sulkivat porttinsa perjantaina 26.10.2018. Nyt henkilökunta keskittyy kentillä valmistelemaan toden teolla kautta 2019.

Syystöiden merkitys tulevalle golfkaudelle on todella suuri, sillä meillä Suomessa ruoho ei pääse kasvamaan kevään kylmyyden johdosta aivan täysillä. Siispä syksyn onnistumiset luovat tärkeän pohjan ja edellytykset tulevalle golfkaudelle.

Kentänhoito viimeistelee parhaillaan aiemmin aloitettuja viheriöiden ilmastuksia ja suorittaa talven varalle valmistavia toimenpiteitä. Toimiston puolella rakennetaan puolestaan ahkerasti ensi kauden kilpailukalenteria.

Mikäli ennusteet muuttuvat ja lämpötilat sallivat, saatetaan kenttiä päästä kenties vielä avaamaan.

Kiitos osakkaille, jäsenille ja jokaiselle vieraspelaajallemme kaudesta 2018, se oli upea! Nähdään jälleen ensi vuonna Vierumäen viheriöillä!

Haluamme vielä muistuttaa, että golfkentillä liikkuminen talviaikaan niiden ollessa suljettu on ehdottomasti kielletty estääksemme viheriöiden vauriot. Pysymällä pois golfkentiltä pakkasien ja talven ajan varmistamme keväällä starttaavalle golfkaudelle paremmat edellytykset. Kiitos yhteistyöstä asiassa!