Ajankohtaista

Koronaviruksen vaikutukset Vierumäen palveluihin

Julkaistu 16.3.2020 / Päivitetty 31.3.2020

Meille Vierumäellä on erityisen tärkeää tehdä kaikki erityistä tarkkuutta noudattaen, jotta voimme taata asiakkaidemme ja henkilökuntamme turvallisuuden. Vallitsevasta tilanteesta johtuen joudumme rajoittamaan palveluitamme alla olevan mukaisesti, olemme pahoillamme näiden muutosten vaikutuksista asiakkaidemme viihtyvyyteen ja kiitämme ymmärryksestä. Teemme kaikkemme päästäksemme palvelemaan teitä taas normaalisti niin pian kuin se on mahdollista ja turvallista meidän kaikkien kannalta.

Asiakaspalvelu

Palvelemme puhelimitse numerossa 0300-870 870 arkisin klo 10-19 sekä viikonloppuisin klo 10-18

Vierumäki Resort hotellin vastaanotto palvelee arkisin klo 11-19 sekä viikonloppuisin klo 10-18

Majoitus

Vierumäki Resort hotellimme sulkee ovensa toistaiseksi sunnuntaina 29.3. klo 18 alkaen, avaamme majoituspalvelumme uudestaan viimeistään siinä vaiheessa, kun ravintolatoimintomme avataan tai mahdollisuuksien mukaan jo aiemmin.

Ravintolat

Keskeytämme kaikki Vierumäen ravintolatoiminnot perjantaina 27.3. klo 18 alkaen. Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti palvelut keskeytetään 31.5. saakka ellei viranomaisilta tule uutta ohjeistusta mikä mahdollistaisi ravitsemuspalveluiden avaamisen aiemmin.

Vierumäen alueen maksuton asiakaskuljetuspalvelu on poissa käytöstä 31.5.2020 saakka.

Liikuntapaikat

Uimahalli, urheiluhalli, Vierumäkihallin kentät, Kuntostudio ja Inside Escape -pakohuonepeli, Vierumäki Areena ja jäähalli on suljettu hallituksen ohjeistuksen mukaan 13.5.2020 asti.

Day Spa & Massage on suljettu toistaiseksi, avamme palvelut asiakkaillemme heti kun se on mahdollista.

Vaellustalli Toreson keskeyttää toimintansa myös 12.4. saakka ja palvelee sen jälkeen pienryhmissä, mikäli se on muutoin mahdollista. Pysykää siis kuulolla hevostystävämme!

Sportif Proshop on avoinna Vierumäkihallilla keskiviikosta sunnuntaihin. Verkkokauppa palvelee kellon ympäri.

Seuraamme tilannetta päiväkohtaisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista toimintaamme liittyen.

Olemme ottaneet käyttöön myös lisätoimenpiteitä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Siivouskumppanimme N-Clean noudattaa Työterveyslaitoksen siivousohjetta.

Yhteisillä ponnistuksilla voimme estää koronaviruksen leviämistä ja turvata paremmin erityisesti riskiryhmään kuuluvien terveyttä.

Koulutus

Suomen Urheiluopisto ja Haaga-Helia ovat siirtyneet tiistaista 17.3.2020 alkaen etäopetukseen, joka jatkuu ainakin 13.5.2020 asti.

Opintoihin liittyvien asioiden järjestely ja organisointi tapahtuvat ryhmäohjaajien ja koulutusohjelmista vastaavien henkilöiden johdolla, jotka myös tiedottavat niiden järjestelyistä opiskelijoita. Pyrimme turvaamaan opintojen etenemisen etätoimista huolimatta.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon valintakokeet Vierumäellä on peruttu tältä keväältä ja opiskelijavalinnat tehdään muilla perusteilla. Lue lisää tästä.

Opintotoimisto palvelee myös poikkeusaikana: opintotoimisto@vierumaki.fi, puh. 010 5777 040