Ajankohtaista

Koronaviruksen vaikutukset Vierumäen palveluihin

Julkaistu 16.3.2020 / Päivitetty viimeksi 22.2.2021

Voimassa olevat suositukset koronaepiedemian leviämisen ehkäisemiseksi huomioidaan luonnollisesti myös Vierumäen toiminnassa.

Päivitämme sivua seuraavan kerran viimeistään maanantaina 1.3.2021. Lue yleiseti ohjeet Vierumäellä vieraileville tästä linkistä.

Harrastus- ja ryhmätoiminta

Osallistujamäärät on rajoitettu toistaiseksi seuraavasti:

  • aikuisten tunnit 10 henkilöä/tunti
  • lasten tunnit 20 henkilöä/tunti

Perhetunnit toteutetaan pisteharjoitteluna, jossa huolehditaan riittävistä turvaväleistä perheiden välillä.

Välineet ja alustat desinfioidaan tai puhdistetaan käytön jälkeen ryhmäliikuntatunneilla. Tunneille osallistujia suositellaan käyttämään maskia tunnin alkuun asti sekä välittömästi tunnin päättymisen jälkeen.

Vierumäellä tilat ovat isot ja turvavälit hyvin toteutettavissa. Tuntien sisältöä muokataan ja liikunnanohjaajien ohjeistuksia tarkennetaan siten, että tunnit on mahdollista järjestää turvallisesti, esim. harjoitteita ei tehdä pareittain.

Uimahalli ja kuntosali

Uimahalli toimii tällä hetkellä rajatun kävijäkapasiteetin puitteissa. Ostathan liput ennakkoon Vierumäki Friends -sovelluksen kautta. Lue lisää täältä.

Urheiluhallin kuntosali on auki, koska kuntosalia käyttävät suurelta osin alle 18-vuotiaat, opiskelijat ja kilpaurheilijat. Hallissa on iso ilmatila ja mahdollista olla väljästi. Pukuhuoneet pidetään auki, mutta asiakkaita suositellaan käyttämään majoitustilojensa pukuhuoneita tai tulemaan valmiiksi liikuntavarusteissa urheilemaan. Maskin käyttöä pukuhuoneissa suositellaan, ja tarvittaessa asiakkaamme saavat maskin infopisteeltä.

Yksityis- ja yleisötilaisuudet

Vierumäki-yhtiöiden omissa tilaisuuksissa noudatetaan 10 hengen rajoitusta. Rajoitus koskee sekä ulko- että sisätiloja.

Kasvomaskisuositus

Vierumäki edellyttää henkilöstöltään maskin käyttöä seuraavissa tilanteissa:

  • opetuksessa
  • asiakaspalvelussa ja asiakkaiden kohtaamisissa
  • aina kun turvaväli ei toteudu.

Lisäksi työnantaja suosittelee maskin käyttöä muutoinkin sisätiloissa. Maskisuositus on voimassa myös ammatillisia tutkintoja suorittaville opiskelijoille. Suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme.