Ajankohtaista

Koronaviruksen vaikutukset Vierumäen palveluihin

Julkaistu 16.3.2020 / Päivitetty 13.5.2020

Asiakaspalvelu/vastaanotto

Vastaanotto/avainpalvelu palvelee 11.5.2020 alkaen vastaanottomme palvelee Teitä Vierumäkihallin ravintola Greenin tiloissa. Vastaanoton aukioloajat ovat toistaiseksi seuraavat:

Ma-Pe klo 11-19
La-Su sekä arkipyhät klo 10-18

Palvelemme puhelimitse numerossa 0300-870 870 arkisin klo 10-19 sekä viikonloppuisin klo 10-18

Vierumäki-lahjakortti ja liikuntasetelit

Liikuntasetelit ja Vierumäki-lahjakortit eivät käy maksuvälineenä. Tutustu konkurssipesän ohjeisiin saatavien hakemiseksi täällä.

Mökkien ja huoneistojen omistajat

Mökki- ja loma-asuntojen omistaja-asiakkaita koskevaa tietoa löydät täältä.

Majoitus

Vierumäki Resort Hotel on suljettu. Varattavissa olevista majoituspalveluistamme voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme numerosta 0300 870 870 tai sähköpostitse osoitteesta vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi.

Ravintolat

Ravintolapalvelumme avautuvat jälleen 1.6. – tarkemmat tiedot ravintoloiden sivuiltamme

Tervetuloa avaamaan golfkausi Vierumäellä!

Classic ja Cooke-golfkentät ovat avoinna, tervetuloa golfaamaan! Luethan tarkemmat ohjeet Golf-sivuiltamme

Liikuntapaikat

Liikuntapaikkamme avautuvat jälleen 1.6. – ajantasaisin tieto löytyy täältä

Vaellustalli Toreson palvelee asiakkaita jälleen normaaliin tapaan – tervetuloa ratsaille!

Sportif Proshop on avoinna Vierumäkihallilla joka päivä. Verkkokauppa palvelee kellon ympäri.

Inside Escape -pakohuonepeli avoinna Vierumäkihallilla keskiviikosta sunnuntaihin klo 13-20. Varaukset nettisivuilta tai puhelimitse numerosta 050-3131114

Nature Escape palvelee sopimuksen mukaan asiakkaan toiveita kunnioittaen – vuokramme kelluntapukuja ja luontopakopeliä, lisätiedustelut ja varaukset numerosta 050-3131114 tai sähköpostitse osoitteesta info@naturescape.fi

 Olemme ottaneet käyttöön myös lisätoimenpiteitä koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Siivouskumppanimme N-Clean noudattaa Työterveyslaitoksen siivousohjetta.

Yhteisillä ponnistuksilla voimme estää koronaviruksen leviämistä ja turvata paremmin erityisesti riskiryhmään kuuluvien terveyttä.

Koulutus

Suomen Urheiluopistossa ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen toimipisteessä etäopiskelu jatkuu pääsääntöisesti 31.5.2020 asti.

Opiskelu liikunnanohjauksen perustutkinnolla jatkuu etäopiskeluna kevään 2020 ajan. Lähiopiskeluun on tarkoitus palata mahdollisuuksien mukaan syyslukukauden alussa.

Ammatti- ja erikoisammattitutkinnoissa jatketaan myös pääsääntöisesti etäopiskelua kevätlukukauden loppuun. Koulutusohjelmista vastaavat ilmoittavat mahdollisista poikkeuksista ja lähiopiskeluun siirtymisestä ryhmäkohtaisesti. Koulutusta käynnistettäessä tulee huomioida, että Vierumäen kampuksen palvelujen tarjonta voi olla tavanomaista rajoitetumpaa.

Ryhmäohjaajat ja koulutusohjelmista vastaavat organisoivat opintoihin liittyvät järjestelyt sekä tiedottavat niistä opiskelijoita. Pyrimme turvaamaan opintojen etenemisen suunnitellusti etäopiskelusta huolimatta.

Liikunnanohjauksen perustutkinnon valintakokeet Vierumäellä on peruttu tältä keväältä ja opiskelijavalinnat tehdään muilla perusteilla. Lue lisää tästä.

Suomen Urheiluopiston ja Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Vierumäen toimipisteen valmistuneiden opiskelijoiden tutkintojuhla on siirretty pidettäväksi perjantaina 28.8.2020. Tarkempi info toimitetaan valmistuneille myöhemmin kevään aikana.

Opintotoimisto palvelee myös poikkeusaikana: opintotoimisto@vierumaki.fi, puh. 010 5777 040