Ajankohtaista

Mitä pitää sisällään Vierumäen juhannus?

Vierumäellä juhannusta vietetään jälleen perinteikkäästi Valkjärven rannalla. Metsän keskellä sijaitseva Wanha Garden on viritetty juhlakuntoon ja odottaa juhannuksen juhlijoita tarjoiluineen ja esiintyjineen. Mutta mitä sitten juhannuksena oikein voisi tehdä? Tutustu alta tarjontaamme ja juhannuksen vieton täsmävinkkeihin. Näillä vinkeillä leppoisa juhannus on taattu! 🙂

Wanha Gardenin juhannusjuhlat

Koko perheen Wanha Gardenin juhannusjuhlat pitävät sisällään juhlahumua, elävää musiikkia, lasten ja nuorten ohjelmaa yhdessäoloa unohtamatta. Tanssijalan vipatuksen takaa tanssiyhtye Polte ja menevämpää musiikkia tarjoilee koko illan Noisehousen dj. Vierumäen liikunnanohjaajat leikittävät lapsia ja lapsenmielisiä alkuillasta liikunnallisten leikkien merkeissä ja ilta huipentuu klo 21 sytytettävään juhannuskokkoon. Lähes koko Suomessa vallitsevan korkean metsäpaloriskin vuoksi kokon sytytys on vielä epävarmaa, mutta olemme kuulolla asian suhteen. Turvallisuus ennen kaikkea, eikö vaan! 😊

Wanha Gardenin juhla-alue palvelee juhlijoita koko illan kello kahteen saakka. Keskiyöllä nautitaan huikeasta Uniflown juhannusyön tuli- & tanssishow’sta, ja rohkeimmat jaksavat juhlia suviyössä puoli kahteen saakka. Pilkun jälkeen tulee aika kömpiä majapaikkaan kullan kainaloon tai jatkoille vaikka naapurin mökille (naapurin salliessa). 😉

Juhannus ei ole juhannus ilman urheilua

Urheilunnälkäisille Vierumäen juhannus tarjoilee perinteikkään juhannustennisturnauksen sekä jännittävän keskiyön golfkilpailun. Golfin keskiyön kilpailu pelataan torstaina 21.6.2018 Classic-kentällä klo 18 starttaavalla yhteislähdöllä. Pelimuotona on kahden hengen foursome eli paripeli, jossa samaa palloa lyödään vuorotellen. Molempiin urheilutapahtumiin ehdit vielä ilmoittautua.

Ja jottei juhannus menisi ihan rötväilyksi, liikuntavirettä voit pitää yllä esimerkiksi viikonlopun ohjatuilla liikuntatunneilla, suppailulla, uinnilla, kierroksella golfia tai vaikkapa maastolenkillä jalan tai pyöräillen. Ja kyllähän juhannuksesta selviäminen on jo urheilusuoritus itsessään, joten annamme anteeksi, jos viikonloppu menee lepäillessä.

Juhlintaa puiden latvoissa

Jos juhannuksen vietto maan päällä on sinulle liian tylsää, kokeile sitä puiden latvoissa! Flowparkkimme on avoinna juhannusseikkailijoille pidennetyin aukioloajoin klo 22 saakka. Sinne siis!

Juhannus on herkkusuiden parasta aikaa

Juhannus ei ole juhla eikä mikään ilman notkuvia herkkupöytiä, terassi-iltoja ja kylmää juotavaa. Terassitunnelmasta pääset nauttimaan Golf Paviljongin terassibuffetin äärelle juhannusaattona klo 12-21. Myös ravintola Resort & Kitchenin buffet Bella Italia sekä Grill á la carten herkkumenu täyttävät vatsoja takuuvarmasti.

Juhannuspäivän aamu käynnistyy hitaasti Golf Paviljongin brunssilla (la 23.6. klo 11-15) tai nautiskelemalla omasta mökkiaamiaisesta esimerkiksi piknikin merkeissä. Aamukahville voit poiketa Tahkon kahvilaan tai Greenin ulkoterassille. Ja jos juhannusjuhlinta venähti pitkäksi ja olo vaatii pitsaa, voit tilata sen näppärästi Sport Barista (p. 010 5777 424). Uusi pitsauunimme takaa maukkaat ja tasoittavat pitsat koko porukalle!

Vihta vai vasta?

Onko se vihta vai vasta? Siitä voit väitellä juhannussaunassamme. Perinteinen juhannussauna lämpiää alueella majoittuville lomalaisille lauantaina 23.6. klo 16-19. Lisäksi jos hellettä pukkaa, vilvoittavan veden äärelle pääset uimarannoillamme Valkjärven, Saarijärven Letturannan sekä Suurjärven hiekkarannoilla.

Juhannusjatkot

Jos vielä virtaa riittää, niin kurvaa juhannusjatkoille! Juhannusjatkot tanssitaan lauantaina 23.6. Teatrossa klo 21 alkaen. Liput 10€. Vink, vink!

No niin.. olisko siinä kaikki vinkkimme? No ei varmasti, unohdimme ainakin yleisöluisteluvuorot, hemmotteluhetket Day Spassa ja monet muut. Mutta tästä näet, että meillä ei tekeminen lopu kesken, edes juhannuksena! Tule itse siis toteamaan se!

Tutustu tästä juhannuksen tarjontaamme, tärkeimpiin aukioloaikoihin ja menovinkkeihin.