Ajankohtaista

Muutoksia Vierumäki-yhtiöiden johdossa

Vierumäki-yhtiöiden johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Jukka Tiikkaja, 42. Jukan vastuualueella on kaikki Vierumäen koulutus-, urheilu- ja hyvinvointitoiminta sekä niiden kokonaisvaltainen johtaminen ja kehittäminen. Jukka Tiikkaja aloittaa koulutuksen, urheilun ja hyvinvoinnin johtajana 1.9.2019.

”Jukalla on poikkeuksellisin laaja kokemus koulutuksen ja urheilun saralta niin Suomesta kuin kansainvälisestikin. Toivotan Jukan lämpimästi tervetulleeksi takaisin Vierumäelle. Hän pääsee todelliselle näköalapaikalle luomaan tulevaa Vierumäen strategiaa koulutuksen, urheilun ja hyvinvoinnin alueella. Olen innoissani, kun saamme Jukan kaltaisen ammattilaisen osaksi Vierumäen tiimiä”, toteaa Vierumäki- yhtiöiden toimitusjohtaja Peter Gabrielsson.

Jukka on toiminut aiemmin Haaga-Helian koulutusohjelmajohtajana Vierumäellä. Myös jatkossa hän tulee olemaan Haaga-Helian Vierumäen kampuksen koulutuksen kehittämisryhmän jäsen. ”Vahvistamme Vierumäen osaamista ja tarjontaa entistä tiiviimmällä yhteistyöllä Haaga-Helian ja Vierumäen välillä. Painopisteitä ovat erityisesti kilpa- ja huippu-urheilu sekä hyvinvointi, joissa tavoittelemme entistä vahvempaa asemaa myös kansainvälisillä koulutusmarkkinoilla”, toteaa Haaga-Helian Elämys- ja hyvinvointitalouden koulutusyksikön johtaja Matti Kauppinen.

“Vierumäki on kansainvälisestikin ainutlaatuinen liikunta-alan olosuhteiden ja osaamisen keskittymä. Odotan innolla, että pääsen rakentamaan uutta strategiaa ja kehittämään käytännön toimintaa sen pohjalta koulutuksen, urheilun ja hyvinvoinnin osalta. Näen, että ennakkoluuloton, tavoitteellinen ja tiivis yhteistyö alueen eri toimijoiden kesken luo hyvät lähtökohdat Vierumäen kehittämiselle”, sanoo Vierumäen koulutuksen, urheilun ja hyvinvoinnin uusi johtaja Jukka Tiikkaja.

Vierumäki-yhtiöiden johtoryhmän jäsen ja Suomen Urheiluopiston valmennuskeskuksen johtaja Ismo Hämäläinen siirtyy Suomen Hiihtoliiton toiminnanjohtajaksi 1.9.2019.

”Haluan kiittää Ismoa kaikesta siitä panoksesta mitä hän on antanut viime vuosina Vierumäen eteen. Arvostan Ismoa niin ihmisenä kuin ammattilaisena erittäin korkealla. Toivotan koko sydämestäni hänelle menestystä uusiin haasteisiin suomalaisen hiihdon parissa”, sanoo Peter Gabrielsson.

Lisätietoja

Peter Gabrielsson,
toimitusjohtaja, Vierumäki-yhtiöt
040 821 3091