Ajankohtaista

Nadal tenniskurssit nyt Vierumäellä!

Valmennusguru Toni Nadalin valmennusmenetelmään perustuvat tenniskurssit täydentävät nyt Vierumäen kattavaa tennistarjontaa.

AP Tennis Coaching ja Vierumäki ovat solmineet yhteistyösopimuksen, joka antaa Vierumäelle yksinoikeuden Nadal menetelmään perustuvien tenniskurssien järjestämiseen Suomessa.

Nimi “Nadal” tunnetaan ja arvostetaan laajalti urheilumaailmassa. Rafael Nadal on tällä hetkellä maailman johtavin tennistähti, ATP:n rankiglistan numero 1. sekä 17-kertainen Grand Slam -mestari. Hän on voittanut kahdesti olympialaisissa, neljä kertaa Davis Cupin ja 11-kertaa Roland Garrosin mestaruuden. Mutta mikä on tämän espanjalaisen tennistaiturin menestyksen salaisuus? Monen mielestä se on hänen pitkäaikainen valmentajansa ja setänsä, Toni Nadal.

Toni Nadal on ammatiltaan tennisvalmentaja ja fyysiikkavalmentaja. Hän on vaikuttanut ammattilaisurheilun maailmassa yli 30 vuotta, joista viimeiset 26 vuotta hän on vastannut veljenpoikansa Rafael Nadalin valmennuksesta. Viime vuosina Toni on vetäytynyt kiireisestä valmennuselämästä keskittyen tehtäväänsä Mallorcan Rafa Nadal -akatemian johtajana.

Vuosien kokemuksen jälkeen Toni Nadal on päättänyt siirtää tietonsa valitulle uudelle valmentajasukupolvelle ympäri maailmaa. Hänen metodologiansa, ainutlaatuinen valmennusohjelma tenniksen valmentajalle, on nyt Suomessa saatavilla vain AP Tennis Coachingissa, jota johtaa Alina Petras. Alina tunnetaan myös yhtenä Vierumäen tennisvalmentajista.

Valmennusta Nadalin filosofiaan perustuen

Valmennus Vierumäen Nadal tenniskurssilla perustuu yksityiskohtaiseen valmennussuunnitelmaan. Tenniskurssien kurssiohjelmaan on koottu Nadalin parhaimmat harjoitusmenetelmät sekä tekniset ja taktiset harjoitteet. Kurssiohjelmaan sisältyy myös koppa-, peli- ja otteluharjoituksia. Kursseilla sovelletaan ja käydään läpi Toni Nadalin urheilufilosofiaa, jota hän käytti Rafael Nadalin valmennuksessa. Valmentajina toimivat Alina Petras ja Mikko Kurki.

Nadal tenniskursseille voivat osallistua keskitason harrastajat ja sitä paremmat pelaajat, kuten kilpapelaajat.

Kursseja järjestetään tulevana syksynä 5.-7.10, 30.11-2.12. ja 14.-16.12. Lokakuun kurssi jo nyt myynnissä verkkokaupassamme! Varaa pian.