Ajankohtaista

Päijät-Hämeen koronaepidemiarajoitusten vaikutukset Vierumäellä

Päivitetty 19.1.2021

PHHYKYn suositukset koronaepiedemian leviämisen ehkäisemiseksi huomioidaan luonnollisesti myös Vierumäen toiminnassa. Voimassa olevat suositukset ja rajoitukset koko yhtymän alueelle kestävät tämänhetkisen arvion mukaan 15.2.2021 asti.

Harrastus- ja ryhmätoiminta

Ohjattuja Active Hour-tunteja järjestetään edelleen enintään 10 hlö:n osallistujamäärällä. Vierumäellä tilat ovat isot ja turvavälit hyvin toteutettavissa. Tuntien sisältöä muokataan ja liikunnanohjaajien ohjeistuksia tarkennetaan siten, että tunnit on mahdollista järjestää turvallisesti, esim. harjoitteita ei tehdä pareittain.

Uimahalli ja kuntosali

Vierumäen uimahalli on suljettu 4.1.-18.2.2021. Samoin uimahallin lipunmyyntipisteenä toimiva Tahkon kahvila on suljettu kyseisen ajan.

Urheiluhallin kuntosali pysyy auki, koska kuntosalia käyttävät suurelta osin alle 18-vuotiaat, opiskelijat ja kilpaurheilijat. Hallissa on iso ilmatila ja mahdollista olla väljästi. Pukuhuoneet pidetään auki, mutta asiakkaita suositellaan käyttämään majoitustilojensa pukuhuoneita tai tulemaan valmiiksi liikuntavarusteissa urheilemaan. Maskin käyttöä pukuhuoneissa suositellaan, ja tarvittaessa asiakkaamme saavat maskin infopisteeltä

Yksityis- ja yleisötilaisuudet

Vierumäki-yhtiöiden omissa tilaisuuksissa noudatetaan 10 hengen rajoitusta 15.2.2021 asti. Rajoitus koskee sekä ulko- että sisätiloja.

Kasvomaskisuositus

Vierumäki edellyttää henkilöstöltään maskin käyttöä eli käyttäminen ei ole vapaaehtoista seuraavissa tilanteissa:

  • opetuksessa
  • asiakaspalvelussa ja asiakkaiden kohtaamisissa
  • aina kun turvaväli ei toteudu.

Lisäksi työnantaja suosittelee maskin käyttöä muutoinkin sisätiloissa. Maskisuositus on voimassa myös ammatillisia tutkintoja suorittaville opiskelijoille. Suosittelemme maskin käyttöä myös asiakkaillemme.