Ajankohtaista

Perheaikaa ja hemmottelua syyslomaan

Vierumäki tarjoaa syyslomaan sekä perheen kesken vietettyjä lomahetkiä, että virkistystä aikuisille kaveriporukoille ja pariskunnille.

“Jos on liikkuva perhe, sekä paljon omatoimisuutta, niin suosittelen ohjattuja liikuntatunteja, sieltä pystyy valitsemaan sopivimmat. Jos haluaa, että kaikki tulee valmiina pakettina niin Perhe on Paras -kokonaisuus on hyvä”, kertoo liikunta-aktivaattori Maikki Prusila.

Yökerho Teatrosta tulee syyslomien aikana neljänä iltana lasten disco. Lauantaisin discossa on ympäri maailmaa esiintynyt vatsastapuhuja Sari Aalto. Suurta suosiota keränneet keppihevoskisat järjestetään keskiviikkona 17.10 ja lauantaina 20.10. Ohjattua perheliikuntaa on tarjolla Vierumäellä joka päivä, mm. rantasauna löylyttää arjen kiireet pois lomalaisilta. Lastenhoitopalvelu Muksula on auki syyslomaviikolla 42. Muksula on tarkoitettu ensisijaisesti alle 5-vuotiaille ja ohjelmassa on askartelua, leikkimistä ja liikuntaa niin sisällä kuin ulkonakin. Muksula on avoinna 16.–20.10.

“Jos tulee itsekseen, ystävineen tai puolison kanssa niin omatoimiloma on tarjolla. Lomaansa voi rakentaa alueen erilaisilla palveluilla muun muassa Day Spa, ravintola, Flowpark, ohjatut liikuntatunnit muutamia mainitakseni. Meiltä löytyy tarjontaa liikkuvaan menoon, mutta myös rauhallisempaan lomanviettotapaan”, jatkaa Prusila.

Vierumäellä Happy Hour iskee keilahallille, mutta myös uimahalli porealtaineen ja Flowpark haasteineen kutsuvat syyslomalaisia viihtymään. Aamu-unisille on syyslomalla aamujoogaa ja kehon herättelyä. Retrokeskiviikkona 17.10. palataan ajassa taaksepäin, harrastetaan keppijumppaa sekä aikuisten ja nuorten aerobicia.

“Arjesta irtautumiseen aikuisille on Hemmotteluilta 24.10, vinkkaa Prusila. 35 euron hintaan sisältyy rentouttavaa joogaa, kasvohoitoa Payot-tuotteilla sekä saunanlämpöä.

Viihdekattaus on valmiina pikkujoulukaudeksi

“Nautin itse rennosta yhteisolosta. Henkilökohtainen pikkujouluihanne olisi varmaan sellainen, että käytäisiin syömässä Vierumäellä ja sitten spa-hoidoissa ystävien kesken”, tuumaa Prusila.

Vellamo Maakuntabuffet on 3.11. lähtien perjantaisin ja lauantaisin maalaisjuuria kunnioittava ruokakattaus perinteikkäälle kulinaristille. Vastavaihtoehtona on räväkkä musikaalinen Las Vegas Show & Dinner, alkaen 16.11. Sen päätähtenä on maailman paras Tina Turner -esiintyjä Cookie Watkins. Hän on kiertänyt maailmaa 35 vuotta esittäen ikonista naislaulajaa.

Myös kotimaisia tähtiesiintyjiä on tulossa Vierumäelle. Petri Nygård esiintyy 9.11. Yökerho Teatrossa. Seuraavina pikkujouluviikonloppuina marraskuussa estradilla ovat Leo, Aikakone, Jannika B, Kasmir, Uniklubi ja Arttu Wiskari.