Ajankohtaista

Ravintolamaailmassa paljon uutta: Salaattibaari, Kasakkakapakka ja brunssi

Vierumäen ravintolamaailmasta löydät makuja moneen lähtöön a la cartesta maukkaisiin buffetpöytiin

Vierumäen ravintolapuolella tapahtuu paljon uudistuksia tällä viikolla. Ensimmäinen uudistuksista näkyy jo maanantaina, kun Greeni Kauppa&Kahvilaan avataan “salaattibaari”. Kyseessä on salaattibuffet, josta jokainen voi kasata joko lautaselle tai take away -rasiaan itselleen mieluisan annoksen eri vaihtoehdoista ja maksaa sen painon mukaan kassalle.

Salaattibuffetissa on tarjolla noin 30 erilaista ruoka-ainetta ja 8 eri kastiketta. Aamulla paistettu tuore leipä sisältyy annokseen. Salaattibuffet on tarjolla päivittäin klo 11-20 ja lisäksi valikoimassa jatkaa edelleen keittolounas klo 12-16.

Vastapainoa salaattibaarille antaa Kasakkakapakka, joka toimii pop up -ravintolana Taste of Vierumäki -konseptin alla.

Kasakkakapakka löytyy Country Clubin rakennuksesta ja se aukeaa to 14.1. Tutustu lisää venäläishenkiseen ruoka- ja juomaravintolaan sen omalla sivulla.

Kasakkakapakka_paakuva_bannerikuva_

Resort&Kitchenissä puolestaan tarjoillaan brunssia lounaan sijaan sunnuntaisin.

Eli jatkossa sunnuntaisin klo 11-15 välisenä aikana Scandic-hotellissa sijaitsevassa Resort&Kitchenissä on brunssi, joka sisältää mm. näitä:

  • Leikkeleitä
  • Silakka, muikku, silli
  • Sokerisuolattua merilohta
  • Salaatteja
  • Leipää ja levitettä
  • Lämpimiä suolaisia piirakoita
  • Merosen makkaroita
  • Pekonia
  • Munakasrullaa
  • Paistettuja herkkusieniä
  • Runsas hedelmävalikoima
  • Jälkiruokabuffet

Brunssin hinta on 16 € / aikuinen ja 8€ / lapsi. Alle 5-vuotiaista ei oteta maksua.

ravintolat_resortkitchen_galleriakuva1

Tervetuloa herkuttelemaan Vierumäen Ravintolamaailmaan!