Ajankohtaista

Sähköä ilmassa?

Vierumäellä pääsee nyt kokeilemaan, miltä tuntuu liittää luonnossa sähköavusteisella fatbike-pyörällä! Aikaisempaa kokemusta tällaisesta kaverista et tarvitse, sillä vuokrauspisteellä sinulle kerrotaan kaikki tarvittava alkuun päästäksesi. Pyörien vuokraus tapahtuu Urheiluhallin asiakaspalvelutiskiltä ja jos kaipailet lainattavaa kypärää, saat sen vuokrauksen yhteydessä käyttöösi.

Haluatko varmistaa, että saat pyörän juuri oman lomasi aikana käyttöön? Varaa pyörä etukäteen urheiluhalli@vierumaki.fi tai soita puh. 0300 870 124.

Vuokraushinnasto:

40€, 1-3h

70€, 1 päivä (palautus Urheiluhallin sulkemisaikaan mennessä)

Täältä löydät kartan ulkoilureiteistämme, joita suosittelemme ajoon aloittelijalle. Maasto on ulkoilureitin leveää pohjaa ja maisemat vaihtelvat. Kilometrejä saa kerrytettyä enemmänkin suuntamaalla Valo-Ilvestä pitkin Heinolaan. Vinkki vitonen! Pakkaa simmarit ja eväät mukaan, sillä Opiston 7 ja 10km:n reiteiltä löytyy kaunis Kalattoman laavu, jossa uintilaiturit ja nuotiopaikka. Heinolaan päin pyöräillessä matkalle sattuu Ylä-Musterin kota ja Iso-Salijärven tulipaikka.

Kokeneempi harrastaja? Ota haltuun Juustopolku.