Ajankohtaista

Suomalaisen ruoan juhlaa Vierumäen ravintoloissa 4.9.

Käykää pöytään, suomalaisen ruoan äärelle! Maailman ensimmäistä Suomalaisen ruoan päivää juhlitaan keskiviikkona 4.9. ja tällöin myös Vierumäen buffetlounaalla Resort & Kitchenissä, Kaskelassa ja Wanhassa Salissa tarjoillaan kotimaisista raaka-aineista valmistettua lounasta.

Suomessa tuotettu ruoka on puhdasta ja vastuullista sekä ennen kaikkea osoitus tuottajien, viljelijöiden ja jalostajien huikeasta osaamisesta. Viimeisen silauksen näille upeille ruoille antavat ammattitaitoiset kokit keittiöissämme, jotka kunnioittavat raaka-aineita ja viimeistelevät maut makuhermoja hiveleviksi kokonaisuuksiksi.

Tänä juhlapäivänä ja kaikkina muinakin päivinä ympäri vuoden voimme olla suoraselkäisen ylpeitä kotimaisesta ruoastamme, se kestää keskustelun ekologisuudesta ja eettisyydestä. Unohtakaamme nyt siis vaatimattomuus ja nostakaamme yhdessä lautaset korkeuksiin, on aika juhlia Suomalaista ruokaa!

#suomalaisenruoanpäivä #hyvääsuomesta #munvierumaki

Suomalaisen ruoan päivän on perustanut Hyvää Suomesta -merkki, yhdessä niiden yli 300 kotimaisen ruoan valmistajan kanssa, joiden tuotteille kotimaisuuden takaava merkki on myönnetty. Tämän vuoden laajan näkyvyyden mahdollistavat: Apetit, Atria, Fazer leipomot, HK, Kesko, Lidl, MTK, S-ryhmä, SLC, Valio