Ajankohtaista

Teemaviikonlopusta potkua liikuntaharrastuksiin ja hyvään oloon

Uusi vuosi, uuden kujeet -teemaviikonloppua vietetään 11.-13.1.2019! Teemaviikonlopun Active Hours -ryhmäliikuntatuntimme toimivat hyvänä starttina vuoden aloitukselle ja sinun hyvinvoinnillesi. Viikonlopun tuntien aikana pääset testaamaan matalalla kynnyksellä erilaisia lajeja ja kenties löytämään niistä suosikkisi.

Teemaviikonlopun valikoimastamme voit napata sinulle joko ennestään tuttuja lajeja tai tutustua uusiin lajeihin. Uutena lajina valikoimassa muun muassa TE3 Digital training stick, joko olet kokeillut? Kahvakuulatreenissä voit valita joko tekniikkatreenin tai normaalitunnin. Suosittu TRX-treeni on USA:n merivoimien kehittämänä, vastushihnojen avulla tehtävä monipuolinen harjoitus. Se lisää voimaa, liikkuvuutta, tasapainoa.

Viikonlopun aikana pääset myös suppailemaan SUP Fit & Balance -tunnilla. SUP-tunti on monipuolinen lihaskuntoa ja kehonhallintaa lisäävä treeni, jossa syke nousee ja vesi roiskuu! Kesän koittaessa olet jo suppailun virtuoosi! Rauhallisemmat vierujooga ja venyttely -tunnit rauhoittavat ja rentouttavat laskeutumaan lauantai-illan viettoon ja ulkoliikunnan valikoimaan pääset tutustumaan pulkkatreenin parissa.

InBody -kehonkoostumusmittaus starttina uusiin elämäntapoihin

Lauantaina tarjoamme lisäksi mahdollisuuden osallistua InBody kehonkoostumusmittaukseen (20€/hlö). InBody-mittaus antaa lisämotivaatiota terveellisiin elämäntapoihin. Ilmoittautumisen mittaukseen löydät täältä. Mittaukseen sisältyy Inbody-tulosten palaute, joka on kaikille mittaukseen osallistuneille yhteinen ja vapaaehtoinen. Palautetuokio on la 12.1. klo 13.00 luentokaaressa.

Mistä on kyse?

Uusi vuosi, uudet kujeet -teemaviikonlopun aikana pääset testaamaan matalalla kynnyksellä erilaisia lajeja ja starttaamaan uuden liikuntaa ja hyvinvointia pullollaan olevan vuoden.

Aika: viikonloppuna 11.1.-13.1.2019 (InBody palaute 12.1. klo 13 Luentokaaressa Urheiluhallilla)
Hinnat: kertalippu aikuiset 4-8€, InBody 20€/hlö
Ohjelma: katso viikonlopun koko ohjelma täältä.
Ilmoittautuminen: ilmoittaudu viikonlopun tunneille täällä ja Inbody-mittaukseen täällä

Lisätietoja: maikki.prusila@vierumaki tai 010 5777 410

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan ja varaa paikkasi tunneille! Tunneille osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta kyseisistä lajeista.