Ajankohtaista

Tulossa JVG:n kesäkeikalle Wanha Gardeniin? Let's mennään!

Poltteleeko superkaksikko JVG:n keikkaliput takataskussa jo? Nyt muuvit ja biisit haltuun, kohta mennään!

 Miten saan lippuja keikalle?

JVG:n juhannuksen starttaava keikka on maksuton ja tarkoitettu Vierumäen alueella majoittuville ja lomaileville. Maksuttomia lippuja voit tiedustella Vierumäki Resort Hotellin vastaanotosta.

Miten löydän paikan päälle?

JVG:n kesäkeikka järjestetään tunnelmallisessa Wanha Gardenissa Valkjärven rannalla, metsän siimeksessä. Parkkialueelta on pieni kävelymatka keikkapaikalle.

Iske navigaattoriin osoite Kaskelantie 10 (19120 Vierumäki) ja löydät itsesi Kaskela-rakennuksen edestä. Rakennuksen edessä sekä muun muassa jäähallin vieressä on paljon parkkitilaa, johon voit jättää auton vapaasti. Huomioithan, ettei Wanha Gardenille pääse autolla, joten auto on jätettävä kuuntelemaan keikkaa parkkialueelle.

Huomioithan myös, että kulku keikalle tapahtuu vain Puustellintien kautta!

Tässä vielä kartta, josta voit zoomailla punaisella merkittyä reittiä. Karttaan on merkitty reitit sekä Lahden että Heinolan suunnasta matkaaville.

Isoin pallo Valkjärven rannalla on muuten Wanha Garden, kolme pienempää palloa merkitsevät ylempänä mainittuja parkkialueita. Parkkitilaa meiltä löytyy myös tarpeen tullen esimerkiksi Vierumäki Areenan pihalta sekä Vierumäkihallin läheisyydestä. Eiköhän tällä löydä perille!

Mitä löydän paikan päältä?

Sisäänkäynnillä sinut ottaa vastaan järjestyksenvalvoja, joka kaipaa lippuasi. Saatuaan lippusi hän kyllä jättää sinut rauhaan, kunhan muistat käytöstavat! Noin, nyt olet Wanha Gardenissa!

Teltasta voit ostaa viilentäviä kesäjuomia ja istahtaa niitä nauttimaan vaikkapa pöydän ääreen. Alue aivan lavan edessä on varattu kesän nuorille leiriläisille, joten kunnioitathan valmiiksi nuorille rajattua aluetta.

No missä JVG?

Superkaksikko liitää paikalle kyllä, ei huolta! Showtime on klo 13.00, joten äänihuulet on hyvä lämmitellä valmiiksi, jotta jaksaa laulaa mukana.

Muista myös tehdä puhelimeen ja kameralle tilaa kuville ja videoille, tämä on ikuistettava! Jaa keikkafiiliksesi sosiaalisessa mediassa häshtägillä #munvierumäki niin mekin pääsemme ihastelemaan!!

Valmiina, paikoillanne, nyt bailataan!