Ajankohtaista

Unohtumattomia elämyksiä metsän keskellä

Mustalammen rannalla, metsän siimeksessä seisovat Vierumän helmet, Kalliokammi ja Karhunpesä. Nämä savusauna- ja ravintolatilat ovat uniikkeja, luonnonläheisiä, elämyksellisiä ja täynnä tunnelmaa. Eräs asiakkaamme tokaisi Kalliokammen ainutlaatuisen ravintolan nähtyään: ”Tämähän on kuin Game of Thronesista!”

Hiihtolomalla avaammekin ovet maailmaan metsän keskellä avoimilla savusaunavuoroilla sekä upealla Pop Up -ravintola Savun kattauksella. Nämä ovat elämyksiä, joita ei kannata jättää väliin.

Pop Up -ravintola Savu vie makumatkalle

Ravintola Savun pitkät pöydät ja aidot kynttiläkruunut katossa asettavat illan tunnelman kohdalleen. Menu pitää sisällään täyteläisiä makuja, jotka saavat vatsan hymyilemään autuaasti.

Alkuruoaksi nautitaan fasaanikeittoa lähileipomon leivän kera. Pääruokasi voit valita kahdesta vaihtoehdosta. Tarjolla on Jokimaalla savustettua lohta, röstiperunaa, lämmintä kasvissalaattia ja tilli-hollandaisekastiketta. Vaihtoehtoisesti pääruokasi voi myös olla ylikypsää karitsan entrecôtea Vääksystä, röstiperunaa, lämmintä kasvissalaattia ja tummaa Ölssi-kastiketta. Jälkiruokana herkutellaan lakkapannacotalla, marinoiduilla lakoilla ja nokipannukahvilla. Voit myös tiedustella vegaanivaihtoehtoa. Tutustu kattauksiin ja varaa paikkasi ravintola Savun pitkästä pöydästä.

Aitoa savusaunatunnelmaa metsästämässä

Kuvittele tämä: istut metsän keskellä autenttisessa savusaunassa, käyt välissä pulahtamassa avantoon ja korkkaat saunan lämmössä saunajuoman. Onko tämän suomalaisempaa tapaa viettää hiihtolomaa? Hiihtoloman avoimilla savusaunavuoroilla naiset saunovat komean Karhunpesän savusaunassa ja miehet mahtavan Kalliokammin löylyissä. Vierumäen uniikit ja autenttiset savusaunat on vain koettava itse!

Vierumäki – elämysten metsästäjän lempipaikka

Meillä Vierumäellä on yksi tavoite; saada sinut viihtymään. Hiihtoloman uutuus Pop Up -ravintola Savu ja avoimet savusaunavuorot ovat tehty nimittäin juuri sinua varten. Haluamme tehdä lomastasi ikimuistoisen, tarjota tunnelmaa ja elämyksiä, hyvää ruokaa ja innostumisen tuntemuksia. Siksi näitä ei kannata jättää välistä. Nähdään hiihtolomalla, ystävä.<3