Ajankohtaista

Uuden vuoden lupauksia lunastamassa

Teitkö uuden vuoden lupauksia? Lupasitko liikkua enemmän? Kokeilla enemmän uusia asioita? Pitää enemmän hauskaa? Keskittyä omaan hyvinvointiin enemmän? Hienoa, kaikki hyviä lupauksia! Nyt tarjoutuu vieläpä erinomainen tilaisuus lunastaa lupauksia, joita teit uuden vuoden kunniaksi itseäsi varten.

Pariakrobatia-workshop on kolmen tunnin panostus itsellesi, hyvälle ololle ja nauramiselle. Tule siis kanssamme viettämään hauskempaa lauantaita uusien kokemusten äärelle ja lähdet kotiin taatusti hyvällä mielellä!

Pariakrobatia-workshop lauantaina 16.2. klo 13.00-16.00.

Mitä on pariakrobatia?

Pariakrobatiassa harjoitellaan erilaisia temppuja ja nostoja parin kanssa yhdessä. Pariakrobatia onkin hauskaa tekemistä kumppanin tai ystävän kanssa. Pariakrobatia-workshopiin osallistuaksesi ei paria kuitenkaan välttämättä tarvitse olla mukana.

Pariakrobatia kehittää tasapainoa, kehonhallintaa, notkeutta ja voimaa. Laji on siis varsin monipuolinen. Onnistumisen kokemuksia lajin parista saa myös pian, sillä moni vaikealta vaikuttava liike onnistuu pienellä harjoittelulla. Pariakrobatia-workshopissa tutustutaan pariakrobatian lisäksi myös acroyogan alkeisiin. Acroyogassa yhdistetään akrobatian ja joogan liikkeitä.

Tapahtuman vetäjien ajatuksia

Pariakrobatia-workshopin lauantaina 16.2. vetävät ohjaajat Tuomas Katila ja Milla Kiiski. Tuomakselle tärkeää harjoittelussa on hauskuuden säilyttäminen ja monipuolisuus: ”Kun opetellessa naurattaa ja hymyilyttää, jää mieleen positiivinen kuva tekemisestä ja seuraavaa kertaa ei edes malta odottaa!”

Sosionomiksi opiskeleva liikuntaneuvoja Milla on löytänyt uusien opintojen myötä myös pariakrobatiasta ja acroyogasta syvemmän merkityksen. Ilopilleri Milla vannookin pariakrobatiassa parityöskentelyn nimiin: ”Parityöskentely on loistava tapa kasvattaa luottamusta muihin ihmisiin ja kehittää omia ryhmätyöskentelytaitoja.”

Uusi, kokonaisvaltaisempi vuosi

Haluamme olla mukana tekemässä vuodestasi antoisamman, iloisemman, liikkuvamman ja uusia asioita kokeilevan. Tule siis mukaan pariakrobatia-workshopiin lauantaina 16.2. klo 13.00-16.00. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä. Joko mennään?