Ajankohtaista

Pop up -ravintola La Belle Époque johdattelee 1900-luvun alun Ranskaan

Vierumäen uusi Pop Up -ravintola La Belle Époque tarjoilee perinteikästä ranskalaisia ruokaa 1900-luvun Ranskasta. Menun makuelämykset syntyvät sesongin parhaista raaka-aineista ja ranskalaisesta reseptiikasta.

Alkuruoaksi La Belle Époque tarjoilee esimerkiksi Roquefort-juustolla kuorrutettuja etanoita tai ranskalaisen keittiön klassikkokeitto bouillabaissea. Pääruokavaihtoehdot kutkuttelevat makunystyröitä taidokkailla yrttien ja perinteisten ranskalaisten raaka-aineiden yhdistelmillä. Pääruokavaihtoehtoja La Belle Époquessa on neljä – valkoviinissä ja yrteissä haudutettuja sinisimpukoita, perinteistä ranskalaista lihapataa ja Dijon-perunamuhennosta, härän sisäfileetä bearnaisekastikeella tai pitkään haudutettua ankankoipea.

Kokonaisvaltaisen makuelämyksen viimeistelevät herkulliset jälkiruoat sekä vivahteikkaat viinit. Jälkiruoaksi voit valita omenaisen tarte tatinin vaniljajäätelöllä, Crème brûléen tai perinteikkään juustolautasen. Kokeile myös kokin valitsemaa neljän ruokalajin menuta.

1900-luvun alun Ranska näkyy myös ravintolan sisustuksessa. Ravintolan ilmeessä korostuvat vuosituhannen vaihteen Pariisiin kaupunkikuva sekä ajankuvalle ominaiset värit, elegantit yksityiskohdat ja hienostunut tunnelma.

La Belle Époque on avoinna 9.9. alkaen perjantaisin ja lauantaisin klo 18.00-23.00. Pop up -ravintola sijaitsee Country Clubin rakennuksessa, Rampsi à la carten tiloissa.

Tutustu ravintolaan tästä linkistä.

Tervetuloa makuelämysten pariin!