Ajankohtaista

Uusia lomahuviloita Vierumäelle

Vierumäen palvelutarjonta laajenee entisestään, kun alueelle alkaa keväällä 2019 nousta uusia korkeatasoisia lomahuviloita. Rakentaja on toimintansa äskettäin aloittanut Premium Resorts Oy.

Toimitusjohtaja Jarno Purtsi kertoo, että ensimmäiset kuusi kohdetta, kaikki Vierumäelle, on juuri myyty. Ensimmäisessä vaiheessa tarkoituksena on rakentaa Vierumäelle kaiken kaikkiaan 24 ja Rönnäsiin 25 huvilaa.

Kumppanina on Honkarakenne, jonka kehittämä painumaton hirsirakenne ja muut innovaatiot mahdollistavat ilmeeltään modernien loma-asuntojen rakentamisen. Hirsi valittiin rakennusmateriaaliksi sen terveellisten, rentouttavien ja kestävää kehitystä tukevien ominaisuuksien takia.

”Haluamme toteuttaa ihmisten unelmia. Rakennamme luonnonläheisesti ja kestävästi, liikkuvan elämäntavan ehdoilla”, Jarno Purtsi luonnehtii. ”Pyrkimyksenämme on saattaa yhteen suomalainen luonto, paras kotimainen osaaminen ja laatutietoiset asiakkaat.”

”Modernilla teknologialla toteutetut hirsitalot vastaavat tämän päivän tarpeisiin ja designvaihtoehdoista jokainen löytää omansa. Yhä useampi haluaa rakentaa lomapaikan aktiviteettien ja palveluiden läheisyyteen, jolloin taloa on myös helppoa vuokrata silloin, kun sitä ei käytä itse”, kertoo projektimyyntipäällikkö Markus Saarelainen Honkarakenteelta.

Uutinen on ilahduttanut Vierumäki-yhtiöiden toimitusjohtajaa Peter Gabrielssonia.

”Olen erittäin iloinen, että Vierumäki on houkutteleva myös korkealuokkaisten loma-asuntoinvestointien näkökulmasta. Tämä on hyvä osoitus vahvasta uskosta tulevaisuuteen. Monipuolisuus on yksi Vierumäen suurimmista vahvuuksista. Uudet toimijat auttavat kehittämään alueen palveluja ja infrastruktuuria entisestään. Yhdessä voimme auttaa toinen toistamme. Toivotan Premium Resortsin lämpimästi tervetulleeksi.”

Premium Resorts rakentaa, myy ja markkinoi itse, myös kansainvälisesti. Sijoitus omaan laatuaikaan poikii vuokratuloa, jos huvilaa ei halua pitää omassa käytössä ympäri vuoden.

Lisätietoa:

www.premiumresorts.fi, www.honka.fi

Jarno Purtsi
toimitusjohtaja, Premium Resorts Oy
jarno.purtsi@premiumresorts.fi
p. 050 381 7737

Markus Saarelainen
projektimyyntipäällikkö, Honkarakenne Oyj
markus.saarelainen@honka.com
p. 040 596 6007

Premium Resorts Oy on äskettäin perustettu yhtiö, joka rakentaa, markkinoi, myy ja omistaa korkealaatuisia lomahuviloita tarkkaan valituissa kohteissa. Premium Resorts myy ja markkinoi kohteitaan Suomessa ja kansainvälisesti. Asiakkaalle se tarkoittaa sitä, että sijoitus omaan laatuaikaan poikii vuokratuloa, jos huvilaa ei halua pitää omassa käytössä ympäri vuoden.

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Karstulassa, Suomessa. Vuonna 2017 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 43,4 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 41 %.