Ajankohtaista

Vierumäen Golfseura tiedottaa, 03/2016

Sähköposteissa lähetysongelmia

Emme ole unohtaneet teitä, vaan seuran sähköpostien lähettämisessä on ollut teknisiä ongelmia, johtuen ohjelman vaihdosta. Pyrimme korjaamaan asian mahdollisimman pian.

Tasoitukset

Seuran tasoituksiin on tehty EGA:n (European Golf Association) sääntöjen mukainen vuositarkastus. Tässä tarkastuksessa pelaajan tasoitus korjataan tasoituskierrosten mukaisesti oikeaan suuntaan (+2,0 – -2,0) siten, että se vastaisi pelaajan todellisia pelikykyjä mahdollisimman hyvin. Toisin sanoen tasoituksesi on voinut suurimmillaan tippua kaksi (2) kokonaista ja vastaavasti nousta suurimmillaan kaksi (2) kokonaista.

Hyvin usean jäsenen kohdalla tasoitukseen ei ole tullut muutosta riippuen juuri siitä, että tasoitus on ollut kohdallaan. Alle 4 korttia jättäneiden ja yli 36 tasoituksen omaavien kohdalla vuositarkastus ei vaikuta tasoitukseen. Voit tarkistaa oman tasoituksesi laskennan Golfboxista kirjautumalla sisään ja valitsemalla ”Tulokset”, jonka jälkeen valitsemalla ”Tasoitusten vuositarkastus” kahteen kertaan löydät oman tasoituksesi laskennassa käytetyt yksityiskohtaiset tiedot.

Pelaajan on jätettävä vähintään neljä (4) tasoituskelpoista korttia kauden aikana, jotta tasoitus pysyy aktiivisena eikä sitä muuteta kauden jälkeen passiiviseksi. Passiivisen tasoituksen omaavalla jäsenellä ei ole oikeutta vastaanottaa palkintoa avoimissa kilpailuissa, joten tältä osin hän jää saamatta mahdollisesta hyvästä suorituksesta huolimatta ansaittua vastinetta, kuitenkin kilpailun järjestäjällä on oikeus poiketa tästä. Huomioikaa, että voitte kauden aikana syöttää omien Golfbox tunnusten avulla pelaamanne harjoituskierrokset tietojärjestelmäämme, jolloin teillä on mahdollista pitää tasoituksenne aktiivisena.

Golfboxiin pääseee sisään osoitteesta: http://golfpiste.com/golfbox/

Seuran harjoitusvuorot

Seuran harjoitusvuorot alkavat oheisen listan mukaisesti Vierumäkihallilla. Harjoituskerroilla on mukana Vierumäki Golf Schoolin Pro antamassa opetusta ryhmälähtöisesti. Vuorot ovat vastikkeettomia ViGS:n jäsenille.

 • la 5.3. klo 12-13
 • la 12.3. klo 12-13
 • la 19.3. klo 12-13
 • la 26.3. klo 12-13
 • la 2.4. klo 12-13
 • la 9.4. klo 12-13
 • la 16.4. klo 12-13

  Nuorisotoimikunta

  Talvikausi käynnistyy Vierumäkihallilla 11.1.2016 kello 17.30. Harjoitukset koostuvat jo totuttuun tapaan 30 minuutin oheisliikunnasta ja 60 minuutin golfosuudesta golftilassa. Ensimmäisissä harjoituksissa katsotaan ryhmäjaot ja sovitaan yhteiset pelisäännöt. Toki myös hiukan palloakin lyödään.

  Harjoitusryhmät

  Harrastajaryhmät 7–15-vuotiaille nuorille. Harjoituksissa keskitytään liikunnallisiin perustaitoihin ja golfin perusteisiin. Tavoitteena on kehittää golftaitoja ja fyysisiä ominaisuuksia, jotta voi harrastaa itsenäisesti golfia. Lisäksi kannustetaan harjoitteluun ja kilpailemiseen seuratasolla. Harjoitukset maanantaisin kello 17.30–19.00. Harjoitusten toteutuksesta vastaavat golfopettaja yhdessä seuran junioriohjaajien kanssa. Kausimaksu 60 euroa.

  Haastajaryhmä 10–18-vuotiaille nuorille, jotka haluavat haastaa itsensä kehittymään golfissa. Harjoitukset sisältävät fysiikkaa ja golfin perusteita. Harjoitukset antavat valmiuksia pelin itsenäiseen kehittämiseen ja halutessa kilpailemiseen. Harjoitukset maanantaisin kello 17.30–19.00 Vierumäkihallilla ja keskiviikkoisin kello 18.00–19.00 Vierumäkihallin golftilassa. Harjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa golfopettaja Tommi Stude. Kausimaksu 120 euroa.

  Talentryhmä 10–18 -vuotiaille nuorille, jotka haluavat kehittyä ja sitoutua harjoitteluun. Harjoitukset antavat valmiudet omatoimiseen harjoitteluun, golfissa kehittymiseen ja golfissa kilpailemiseen. Harjoitukset maanantaisin kello 17.30–19.00 Vierumäkihallilla, keskiviikkoisin kello 18.00–19.00 Vierumäkihallin golftilassa ja torstaisin kello 18.00–19.30 Greenin Kuntostudiolla. Golfharjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa golfopettaja Tommi Stude. Fysiikkaharjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Mikko Ylönen sekä Ari Pajukko. Kausimaksu 180 euroa.

  Talent Pro Talentryhmän harjoitukset sisältävät lisäksi yhden henkilökohtaisen harjoitustunnin golfopettaja Tommi Studen kanssa kerran kuukaudessa. Yhteensä 4 tuntia / talvikausi. Tunnin aika sovitaan suoraan Tommin kanssa. Kausimaksu 240 euroa.

  Ilmoittautumiset ryhmiin 7.1.2016 mennessä: ari.pajukko@phnet.fi tai 044-7212740.

  Kausimaksu maksetaan ViGS:n tilille 30.1.2016 mennessä: POP Heinola FI75 5045 0640 0528 21 Kirjoita viestiosioon: talvikausi/ryhmä 2016 sekä juniorin nimi.

  Greenin kuntostudio
  Greenin kuntostudio on kaikkien harjoitusryhmien junioreiden käytössä ilmaiseksi. Salin oikea käyttö alle 15-vuotiaiden osalta on vanhempien vastuulla. Talentryhmän juniorit perehdytetään kuntosalin omatoimiseen käyttöön fysiikkaharjoituksissa.

  Seuran harjoitusvuorot
  Seuralla on harjoitusvuoro Greenin golftilassa lauantaisin 12.00–13.00  16.1.2016 alkaen. Paikalla on golfopettaja. Hyödyntäkää näitä vuoroja omatoimisessa harjoittelussa ja opettajalta varmasti saa vinkkejä myös näissä harjoituksissa!

  Mikäli heräsi kysymyksiä tai haluatte lisätietoja, niin kerron mielelläni lisää: Ari Pajukko – Nuorisovastaava
  ari.pajukko@phnet.fi tai 044-7212740

  Liikuntalippu

  Vierumäen liikuntalippu on yleiskäyttöinen lippu, joka vaaditaan esim. Active Hours -ohjatuille liikuntatunneille. Lippu on käytettävissä seuraaviin palveluihin:

  • Ohjatut Active Hours -liikuntatunnit
  • Uimahallin käyttö aukioloaikoina
  • Greenin Kuntostudio ja urheiluhallin kuntosali
  • Ski-fee lippu, kun hiihto on maksullinen (tekolumi)
  • Yleisöluistelu

  Vierumäen Golfseuran jäsenille nyt 10 kerran lippusarja hintaan 64€ (ovh 80€ – alennus -20%).

  Liput myynnissä Vierumäen vastaanotossa Scandic-hotellin aulassa. Edun saa vain esittämällä seuran jäsenkortin oston yhteydessä. Etu voimassa 31.5.2016 asti.

  Kuntostudio

  Greeni Kuntostudio toimii Vierumäkihallissa. Kuntostudiolla on Technogymin laadukkaat painopakkalaitteet sekä juoksumatto, crosstrainer, kuntopyörä, recumbent-kuntopyörä ja venyttely-alue.

  Kertakäynti 8€
  10 kerran lippu 80€ (11. kerta ilmainen)
  1kk 35€
  6kk 150€
  Vuosijäsenyys 250€
  4 vuosijäsenyyttä / mökki 800€
  Avoinna joka päivä klo 8.00–21.00

  Nyt Vierumäen Golfseuran jäsenet saavat 31.5.2016 asti tarjouksena Kuntostudion
  kuukausikortin vain 28€ / kk. Edun saat näyttämällä VIGS:n jäsenkortin Greeni Kauppa&Kahvilan vastaanotossa maksaessasi kortin.

  Tarvitsetko apua kuntosalin perustekniikoissa, uutta puhtia treeniin tai muutosta saliohjelmaan? Yksityistunnit alkaen 20 euroa (ei sisällä salimaksua).
  Lisätietoja: Bodyworkers Personal Trainer, Ari Pajukko, ari.pajukko@phnet.fi tai 044-7212740

  Talvikurssit

  Talvella golfkurssien pääsisältöinä ovat golftekniikan kertaus sekä kehittäminen. Kurssit kestävät viikonlopun verran. Ohjelmassa on mm. luentoja, ohjattuja fyysisiä harjoituksia ja ohjeita omatoimiseen harjoitteluun sekä kehittymisen seurantaan. Talvikursseille voivat osallistua sekä vasta-alkajat että edistyneemmät pelaajat. Golfmailat saat tarvittaessa lainaksi Vierumäeltä.

  Lisätietoa talvikursseista löydät tämän linkin kautta.

  Kuukausikurssit – UUTUUS!

  Talven ajan järjestämmme ohjattuja lajiharjoituksia kuukausittain tammikuusta alkaen. Kurssi sisältää viikoittain 2h opetusta ja valittavana on eri ajankohtia viikon sisällä. Kurssin hinta on 99€/kk. Ryhmäkoko on minimi 5 henkilöä. Varaukset oheisesta linkistä. Kun varaat ajankohdan tietylle päivälle, niin sama ajankohta toistuu viikkojen ajan.

  Tee varaus tästä!

  Golfmatkat

  Vierumäki järjestää yhteistyökumppaneidensa kanssa golfmatkoja ulkomaille ympäri vuoden. Matkoilla on aina Vierumäen pro mukana. Golfmatka on loistava tapa syventää taitojaan ja nähdä samalla upeita golfmaisemia ja -kenttiä.

  Kevään 2016 matkoina ovat Espanjan Villaitana, Teneriffa ja Praha.

  Tutustu lisää matkoihin tästä!

  Hyvää kevättä 2016!

  ajankohtaista_golfpallo