Ajankohtaista

Vierumäen yläkoululeirityksen lajivalikoima monipuolistuu

Yläkoululeiritys on suunnattu 7–9-luokkalaisille tavoitteellisesti urheiluun suuntautuneille nuorille. Valtakunnallinen yläkoululeiritys on osa Suomen Olympiakomitean urheiluakatemiaohjelmaa.

Leirityksessä yhdistetään tavoitteellinen koulunkäynti tasapainoiseen elämäntapaan ja harjoitteluun. Toimintaa on toteuttamassa eri tahojen ammattilaisverkosto, jonka päätehtävä on tarjota kokonaisvaltaisesti tukea nuoren urheilijan arkipäivään.

Painopisteinä leiritysjärjestelmässä ovat koulu ja opiskelu, elämäntaidot sekä urheilullinen kehittyminen. Leirin jokaisena päivänä on varattu reilusti aikaa koulutehtävien tekemiseen. Samalla nuorta kasvatetaan jo yläkouluiässä itsenäiseen opiskeluun ja vastuun ottamiseen myös opiskelujen osalta. Tällä halutaan valmistaa nuoria 2. asteen opintoihin ja mahdollisesti hakeutumiseen 2. asteen urheiluakatemiatoimintaan.

Vierumäen yläkoululeirityksen lajit ovat shakki, maastohiihto, akrobatiavoimistelu, salibandy, painonnosto, golf, uinti, taitoluistelu ja TeamGym.

Haku yläkoululeiritykseen lukuvuodelle 2017-2018 avoinna!

Lisätietoa hakukelpoisuudesta sekä leirityksestä löydät täältä.

Hae mukaan ja polku urheilijaksi voi alkaa!