Ajankohtaista

Vierumäki ja Jokerit SB solmivat merkittävän yhteistyösopimuksen

Jokerit SB ja Suomen Urheiluopisto Vierumäki ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen. Sopimus on kolmivuotinen ja se kattaa seuraavat kolme salibandykautta. Sopimuksen mukaan Jokerit SB saa järjestettäväkseen useita salibandyturnauksia- ja tapahtumia sekä tulee leirittämään joukkueitaan Vierumäellä. Ensimmäinen tapahtuma järjestetään 28.5.–29.5. jolloin pelataan Oxdog Vierumäki Open.

– Tämä sopimus on meille todella merkittävä ja olemme luonnollisesti hyvillämme tästä mahdollisuudesta. Vierumäki on todella suuri urheilubrändi tässä maassa ja on kunnia päästä tekemään yhteistyötä urheiluopiston kanssa. Tulemme järjestämään erilaisia turnauksia ja tapahtumia Vierumäellä. Olemme järjestäneet neljänä vuotena peräkkäin toukokuussa salibandyturnauksen, joten paikat ovat tuttuja koko meidän seuralle, sanoo seuran toiminnanjohtaja Joni Toivola.

– Vierumäki on myös minulle henkilökohtaisesti tuttu ja mieluisa paikka. Opiskelin vuosituhannen alussa Vierumäellä liikunnanohjaaja AMK:ksi ja nyt valmennan kolmatta vuotta golfia Vierumäki Golf Schoolissa, jatkaa Toivola.

– Tänä vuonna tulemme järjestämään ainakin toukokuun Oxdog Open -turnauksen, heinä-elokuun vaihteen huippuleiriturnaukset sekä vuodenvaihteen rennomman salibandyturnauksen. Myös muita suunnitelmia on, mutta niistä tiedotetaan jatkossa lisää, päättää Toivola.

Vierumäen puolesta yhteistyösopimusta työstämässä ollut Ville Hautala on mielissään sopimuksen syntymisestä ja yhteistyön alkamisesta.

– Salibandy on edelleen kasvava laji ja on hienoa saada mukaan tiimiimme Jokerit SB:n dynaaminen ja ammattitaitoinen porukka kehittämään salibandypuoltamme. Joni Toivola ja hänen aisaparinsa Mikael Toivonen ovat osoittaneet, että heillä on aito halu kehittää omaa toimintaansa ja olla mukana tarjoamassa erilaisia tuotteita Vierumäellä. Heillä on kovat näytöt omasta seurastaan ja ovat päässeet jo pitkälle seuratoiminnassa kolmessa vuodessa, Hautala summaa.

– Meillä on pari muuta seuraa niin sanottuina yhteistyöseuroina, mutta salibandya voimme myydä vielä huomattavasti enemmän. Tällä yhteistyösopimuksella voimme saada mukaan aivan uusia näkökantoja ja tavoittaa uusia ihmisiä tulemaan Vierumäelle, Hautala sanoo lopuksi.