Ajankohtaista

Vierumäki Friends -etuohjelma kaikille ystävillemme

Jo yli 90 kunniakasta vuotta Vierumäki on luonut liikettä suomalaisiin. Aina huippu-urheilijoista ja maajoukkueista yritysasiakkaisiin sekä aktiiviliikkujista huvin vuoksi hikoilijoihin. Tuona aikana olemme keränneet myös valtavan joukon uskollisia ystäviä ja vakioasiakkaita, jotka palaavat luoksemme yhä uudestaan ja se vasta meidän vierumäkeläisten mieltä lämmittääkin.

Siksi halusimme tarjota näille frendeille jotain erityislaatuista, ja niin syntyi Vierumäki Friends -etuasiakasohjelma.

Vierumäki Friends -etuasiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja ja alennuksia monipuolisista majoitus- ja liikuntapalveluistamme sekä ravintoloistamme. Edut löydät Vierumäki Friends -mobiilisovelluksesta, jonka saat käyttöösi etuasiakasohjelmaan liittymisen yhteydessä.

Nyt jos koskaan kannattaa siis olla Vierumäen frendi, sillä meillä jokainen päivä on ystävänpäivä!

Ystävä aina mukana – Vierumäki Friends -mobiilisovellus

Vierumäki Friends -mobiilisovellus toimii henkilökohtaisena opastajanasi ja ystävänäsi vieraillessasi Vierumäellä. Mobiilisovelluksesta löydät sähköisen etuasiakaskortin lisäksi ajankohtaiset etusi, tapahtumakalenterin, kartan sekä sovelluksessa voit tehdä ilmoittautumisia Active Hours -ryhmäliikuntatunneille.

Sovelluksesta löydät myös tärkeimmät palvelupisteet ja yhteystiedot niihin. Etuasiakasnumeron löydät sähköisestä etuasiakaskortistasi Vierumäki Friends -sovelluksesta. Lataa sovellus Google Play -kaupasta tai App Storesta ja hyödynnä edut seuraavan kerran, kun törmätään Vierumäellä.

Etuasiakkaanamme saat käyttöösi upeita etuja

Vierumäki Friends -etuasiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja sekä alennuksia monipuolisista majoitus- ja liikuntapalveluistamme sekä ravintoloistamme. Etuja on kahdenlaisia; toistaiseksi voimassaolevia etuhintoja esimerkiksi ravintolatuotteisiin ja liikuntapalveluihin sekä kertakäyttöisiä etukuponkeja, jotka oikeuttavat alennuksiin tuotteista tai palveluista. Vierumäki Friends -etuasiakkaiden edut vaihtelevat kuukausittain.

Tutustu alta frendien etuihuin ja liity sinäkin etuasiakkaaksemme! Kaikki etuasiakkaan edut ja tarjoukset löydät täältä.

Liittymisetuna lasi talon kuohuvaa maksutta!

Vierumäki Friends -etuasiakasohjelman liittymisetuna tarjoamme sinulle lasin pirskahtelevaa talon kuohuvaa (12 cl) maksutta! Edun arvo 6€. Voimassa 10.12.2018-28.2.2019. Etu on käytettävissä kerran.

Active Hours -ohjatut liikuntatunnit etuasiakkaille vain 6€!

Etuasiakkaanamme pääset liikkumaan ohjatuille Active Hours -liikuntatunneillemme edullisempaan 6€ hintaan! Etuhinta hyödynnettävissä vain normaalihintaisiin 8€ Active Hours -tunteihin. Etu on voimassa toistaiseksi.

Muistathan ilmoittautua tunnille etukäteen sovelluksen tai verkkosivujemme kautta!

Yökerho Teatron sisäänpääsyliput -50% ovelta!

Vierumäen frendeillä on aina vähän hauskempaa! Etuasiakkaanamme saat nyt yökerho Teatron pääsylipuista 50% alennusta liput ovelta ostaessasi!

Löydät frendien alennettuja etuhintoja myös kaikista ravintoloistamme. Sport Barissa nautit esimerkiksi panimomestarin vaihtuvan hanaoluen etuasiakkaan hintaan 4,50€/0,4l (norm. 6€).