Ajankohtaista

Vierumäki on lapsiperheen ykköstalvilomakohde

Vierumäki on lapsiperheen ykköstalvilomakohde: heittäydy suositun Husky Trailin tai kaupunkisodan vietäväksi! 

Vierumäki on erityisesti lapsiperheiden rakastama talvilomakohde, joka tarjoaa niin rentoutumista kauniissa luontomaisemissa kuin monipuolisia urheiluaktiviteetteja, jotka eivät jätä ketään kylmäksi. Lahden kupeessa sijaitseva lomakohde sopii mainiosti joko päiväreissuille tai vaikka pitkän viikonlopun kohteeksi majoituksineen. Myös tasokkaita mökkejä isommille porukoille on vuokrattavissa. Poimi tästä parhaat vinkkimme Vierumäen perhelomalle. 

 

Eläinrakkaan perheen ykkösvalinta – Husky Trail 

Husky Trail on elämys vailla vertaa, joka vie perheesi koirien kanssa Vierumäen luonnonkauniisiin harjumaisemiin ja välkehtivien järvien rannoille.

Osallistujat saavat vyötärölleen tukevan valjaan, johon koira kiinnitetään. Huskyt ovat vetokoiria, jotka takaavat mukavasti boostia suoritukseen! Vaelluksen lisäksi 12 vuotta ja sitä vanhemmat voivat kokeilla Husky Trail Runia, joka on seitsemän kilometrin mittainen hikilenkki lenkki Vierumäen ulkoliikuntareiteillä.

Vaellusratsastuksella pois arjen kiireistä 

Vaellusratsastus islanninhevosilla on ainutlaatuinen elämys koko perheelle. Hevosen selässä mieli rentoutuu ja arjen kiireet unohtuvat. Lempeä ja rauhallinen, mutta tarvittaessa hyvinkin vireä ja reipas issikka soveltuu erinomaisesti niin lapsille kuin aikuisille, aloittelijoille ja kokeneille ratsastajille. Saat meiltä kaikki tarvittavat varusteet. Alle 12-vuotiaille, kokemattomille lapsille suositellaan talutusratsastuksia ja 20 minuutin Minisafareita.

Nauti valmiista ohjelmasta Perhe on Paras -kurssilla 

Perhe on Paras -kurssit tarjoilevat oman kuntotason mukaisia ohjattuja liikuntahetkiä aikuisille ja lapsille yhdessä sekä erikseen. Toisinaan touhutaan yhdessä ja toisinaan taas vanhemmat liikkuvat muiden aikuisten kanssa samalla kun lapsille on järjestetty omaa puuhaa. Kurssiohjelmassa myös sesonginmukaista tekemistä yhteisistä syys- tai laturetkistä nuotioiltoihin ja rantasaunoihin. Voit varata kurssin majoituksen kanssa tai ilman.

Koe taianomainen Lemmenharjun luontopolku

Lemmenharjun luontopolku tarjoaa näyttäviä nousuja jääkauden ajoilta syntyneille harjuille ja kun katsoo sivuilleen, molemmilla puolilla aukeaa taianomaisesti kaunista ja kirkasta vesistöä. Ahvenlammen kiertävä reitti on merkitty oranssein opastein ja kierrokselle tulee pituutta tasan 4 kilometriä. Ahvenlammen kierrettyä voi myös palata samaa reittiä takaisinpäin, jolloin matkaa tulee yhteensä 2,7 kilometriä. Yhdistä kävelyyn tunnelmallinen makkaranpaistohetki tai avantosauna.

Active Hours -liikuntatunnit koko perheelle  

Active Hours -liikuntatunnit tarjoavat perheille ainutkertaisia liikuntaelämyksiä yhdessä. Kokeilkaa esimerkiksi kaupunkisotaa, parkouria, polttopalloa tai retroja pihapelejä. Milloin viimeksi pääsit itse täysin heittäytymään purkkiksen tai tervapadan vietäväksi? Nostalgiset pihapelit yhdistävät koko perheen. Aikuinen lapsi leikkipuistotreeni sopii perheen pienimmillekin. Liikuntatuntien aikataulut näet helpoiten lataamalla ilmaisen Vierumäki Friends -sovelluksen.

Parempaa yhteishenkeä Inside Escape -pakohuoneella

Miten perheenne toimii yhteen joukkueena? Haastakaa itsenne  takahuoneessa, jossa 2-6 hengen tiimi laitetaan huoneeseen, josta täytyy päästä ulos 60 minuutissa. Huone on kuitenkin täynnä kiperiä arvoituksia ja pulmia, joista selviää parhaiten tehokkaalla yhteistyöllä ja aivonystyröitä haastamalla. Inside Escape -pakohuone soveltuu kaiken ikäisille ja se voidaan toteuttaa myös luonnossa, upeassa Ilkankurun maastossa.

Opetelkaa uusi harrastus 

Mikä olisi sen parempaa laatuaikaa kuin opetella yhdessä uusi urheilulaji, jota voi jatkaa arjessakin? Ilmoita koko perheesi esimerkiksi tenniskurssille tai riemastuta lapsia sirkus- ja akrobatiatunnille. Ohjattujen tuntien ohella Vierumäellä voi myös urheilla omatoimisesti, sillä harrastuspaikkoja ja välinevuokraa on tarjolla padelista lento- ja koripalloon, maastopyöräilyyn, hiihtoon sekä frisbeegolfiin. Inspiroidu eri lajivaihtoehdoista täällä.

Tutustu ajankohtaisimpiin perhelomiimme täältä ja varaa omasti myyntipalvelustamme vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi tai soita asiakaspalveluumme 0300-870 111