Ajankohtaista

Vierumäki on lapsiperheen ykköstalvilomakohde

Vierumäellä viihtyy koko perhe  

Vierumäki on erityisesti lapsiperheiden rakastama talvilomakohde. Luonnonkauniista maisemista voit nauttia moninaisin tavoin. Voit rentoutua hiihtäen tai lumikenkäillen. FatBike reitistöt ovat upeat. Meiltä saat myös tarvittaessa vuokrattua välineet moniin eri lajeihin.

Keskeinen sijainti Etelä-Suomessa sopii mainiosti vaikkapa päiväreissuille. Vierumäen monista majoitusvaihtoehdoista voit valita itsellesi sopivan loma-ajan majoituksineen. Vuokrattavissa on myös tasokkaita mökkejä isommille ryhmille. Keräsimme muutamia vaihtoehtoja sinulle tutkittavaksi.

Eläinrakkaan perheen ykkösvalinta – Husky Trail 

Husky Trail on elämys vailla vertaa, joka vie perheesi koirien kanssa keskelle Vierumäen kauniita talvimaisemia. Osallistujat saavat vyötärölleen tukevan valjaan, johon koira kiinnitetään. Huskyt ovat vetokoiria, jotka takaavat mukavasti boostia suoritukseen! 

KoiraKikan Huskypuisto on vain noin 10 minuutin ajomatkan päässä Vierumäeltä. Varaa oma elämysaikasi, lähtekää vaikkapa valjakkoajelulle.

Vaellusratsastuksella pois arjen kiireistä 

Vaellusratsastus islanninhevosilla on ainutlaatuinen elämys koko perheelle. Hevosen selässä mieli rentoutuu ja arjen kiireet unohtuvat. Lempeä ja rauhallinen, mutta tarvittaessa hyvinkin vireä ja reipas issikka soveltuu erinomaisesti niin lapsille kuin aikuisille, aloittelijoille ja kokeneille ratsastajille. Saat meiltä kaikki tarvittavat varusteet. Alle 12-vuotiaille, kokemattomille lapsille suositellaan talutusratsastuksia ja 20 minuutin Minisafareita.

issikkavaellus, vaellusratsastus, islanninhevonen, vaellustalli, toreson

Nauti valmiista ohjelmasta Perhe on Paras -kurssilla 

Perhe on Paras -kurssit ovat muodostuneet jo perinteiseksi koko perheen lomailutavaksi. Ohjelmassa niin yhteistä tekemistä perheen kesken kuin omaa ohjelmaa aikaisille ja lapsille. Käy tutustumassa malliohjelmiin, joissa muutamia esimerkkejä päivien erilaisista aktiviteeteistä.

Talvella ulko-ohjelmassa esimerkiksi lumikenkäilyä ja hiihtotekniikkaa, sisällä mm.  jousiammuntaa. Jäähallissa on kiva luistella säällä kuin säällä.

Voit varata kurssin majoituksen kanssa tai ilman.

Active Hours -liikuntatunnit koko perheelle  

Active Hours -liikuntatunnit tarjoavat perheille ainutkertaisia liikuntaelämyksiä yhdessä. Kokeilkaa esimerkiksi kaupunkisotaa, parkouria, polttopalloa tai retroja pihapelejä. Milloin viimeksi pääsit itse täysin heittäytymään purkkiksen tai tervapadan vietäväksi? Nostalgiset pihapelit yhdistävät koko perheen. Aikuinen lapsi leikkipuistotreeni sopii perheen pienimmillekin.

Liikuntatuntien aikataulut näet helpoiten lataamalla ilmaisen Vierumäki Friends -sovelluksen.

Lataa sovellus jo nyt, näet oman loma-ajankohtasi kaikki tapahtumat kätevästi yhdestä paikasta.

Talvella ulos kellumaan

Elämyskellunnassa koet ainutlaatuisen painottomuuden tunteen upeissa talvisissa maisemissa. Voit valita rentouttavan, rauhallisen kellunnan tai aktiivisemman kohelluskellunnan. 

Opetelkaa uusi harrastus 

Mikä olisi sen parempaa laatuaikaa kuin opetella yhdessä uusi urheilulaji, jota voi jatkaa arjessakin? Ohjattujen tuntien ohella Vierumäellä voi myös urheilla omatoimisesti, sillä harrastuspaikkoja ja välinevuokraa on tarjolla padelista lento- ja koripalloon, maastopyöräilyyn, hiihtoon sekä frisbeegolfiin. Inspiroidu eri lajivaihtoehdoista täällä.

Tutustu ajankohtaisimpiin perhelomiimme täältä ja varaa omasti myyntipalvelustamme vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi tai soita asiakaspalveluumme 0300-870 870