Ajankohtaista

Vuoden 2017 24h hiihto onnellisesti ohi

20.-21.1.2017 hiihdetty perinteinen 24h hiihto keräsi noin 260 hiihtäjää Vierumäen laduille. Tapahtuma oli erittäin onnistunut. Jälleen kerran tuli todistettua se, että kun perusasiat ovat kunnossa, niin kilpailutapahtuma onnistuu. Kilpailureitti oli hyvä, tulospalvelu toimi moitteettomasti ja kilpailun aikainen info pelasi tyylikkäästi. Myös kilpailualue ja ravintolapalvelut saivat kiitosta osallistujilta.

Kilpailussa kovimmista suorituksista vastasivat miesten solo -sarjassa Pasi Penttinen ja 8 henkilön yleisen sarjan joukkue Korven Honka. Penttinen hiihti huimat 352,8km, mikä on 24h historian kovin tulos solo -sarjassa koskaan. Korven honka teki sekin epävirallisen reittiennätyksen merkkauttamalla 514,8km.

Kiitämme kaikkia kilpailijoita, huoltajia ja yleisöä osallistumisestanne. Lämmin kiitos kuuluu myös kilpailun toimihenkilöille (Lahden Ahkeran juniori urheilijat), tulospalvelulle (Result Service) sekä Vierumäen henkilökunnalle. Ja ilman yhteistyökumppaneita tämäkään tapahtuma ei olisi onnistunut. Hatunnosto arvokkaille kumppaneillemme; One Way, Peltonen, REX, TehoSport, Fazer Mylly ja Vierumäki Country Club!

24h hiihto järjestetään seuraavan kerran helmikuussa 2018. Kilpailun alustava päivämäärä on 2.-3.2.2018. Varmistamme tämän mahdollisimman pian.

Lopputuloksiin pääset tästä lnkistä.

Parhain terveisin, Ville Hautala & Tupi Järvinen