Hyödyllistä tietoa vierailijoille

Kaupat

Greeni Kauppa&Kahvila Vierumäkihallilla palvelee asiakkaitamme joka päivä klo 08.00–21.00. Kaupasta saa ostettua peruselintarvikkeita.

Lisäksi Vierumäkihallilla palvelee Sportif Proshop viikon jokaisena päivänä ja ympäri vuoden. Sportif Proshopista löydät monipuolisen valikoiman tekstiilejä, jalkineita, asusteita ja varusteita lähes kaikkeen liikuntaan ja urheiluun. Katso aukioloajat ja lisätiedot.

Kesäisin alueellamme toimii myös Golf Shop, joka sijaitsee Golf Paviljongilla Cooke-kentän vieressä.

Lähin apteekin käsikauppapiste (ei reseptilääkkeitä) löytyy Salelta Vierumäen taajamasta. Vierumäellä ei ole lääkejakelua, eli muistathan ottaa omat lääkkeesi sekä tarvittavat käsikauppalääkkeet mukaasi lomalle.

Nettiyhteydet alueella

Langaton WLAN -verkko on käytettävissä Vierumäen julkisissa tiloissa ja huoneissa. Verkko: Guest, ei vaadi salasanaa. Vierumäki ei vastaa asiakasverkossa tapahtuvasta liikenteestä. Katso kuuluvuuskartta.

Pesula- ja siivouspalvelut

Itsepalvelupesulat sijaitsevat Ilkassa (pohjakerros) sekä Humisevassa (Jytinää vastapäätä olevassa päädyssä). Pesukoneet toimivat kolikoilla. Ilkassa pesuohjelmat 0,60-1,40€. Pesuainetta voi ostaa Tahkon kahvilasta tai Greeni Kauppa & Kahvilasta. Pesulassa on varausvihko ajanvarausta varten.

Lisäksi Vierumäki Resort Hotellilla sijaitseva pesulassa pesetät perheesi pyykit loman aikana. Klo 15.00 mennessä jätetyt pyykit ovat noudettavissa seuraavana arkipäivänä klo 12.00 mennessä.

Pesulan yhteystiedot:
Pesula on avoinna ma–pe klo 08.00–16.00
puh. 0300 870 129
pesula@vierumaki.fi

Pyydä tilauslomake ja lisäohjeet Vierumäki Resort Hotellin vastaanotosta.

Saunat

Alueeltamme löytyy useita tilaussaunoja, joita vuokrataan sekä yksityisasiakkaille että ryhmille. Katso saunojen tarkemmat tiedot. Lisäksi Vierumäki Resort Hotellin asiakassauna on hotellivieraiden käytettävissä. Kysy lisätietoja hotellin saunasta vastaanotostamme.

Asiakaskuljetuspalvelu

Alueemme sisäinen ja maksuton asiakaskuljetuspalvelu toimii ke-la klo 18.00–02.00. Se kuljettaa asiakkaitamme esimerkiksi ravintolasta majoituspaikkaan. Asiakaskuljetuspalvelun puh. 0300 870 118.

Matkailuautot

Matkailuautoilijoille Vierumäellä löytyy viisi merkittyä paikkaa Kaskelan parkkialueelta. Vierumäki ei toimi leirintäalueena, joten esimerkiksi harmaalle vedelle ei ole erillistä tyhjennyspistettä. Alueen jätepisteet ovat avoimia kaikille asiakkaillemme, paikoitusaluetta lähin jätepiste löytyy urheiluhallin edestä.

Saavuttaessa matkailuautolla/ -vaunulla alueelle, aja ensin vastaanoton kautta, josta paikkamaksu 35€/vrk lunastetaan.  Paikkamaksulippu tulee olla auton tuulilasilla näkyvillä koko vierailun ajan. Paikkamaksu oikeuttaa paikan lisäksi sähkön käyttöön merkityillä paikoilla parkkialueella sekä suihku- ja wc-tilojen käyttöön urheiluhallilla hallin aukioloaikoina. Paikoitusalueet kuuluvat Vierumäen vartioinnin piiriin.

Lapsiparkki Muksula

Alueellamme palvelee lapsiparkki Muksula loma-aikoina. Se on tarkoitettu alle 5-vuotiaille lapsille. Katso aukioloajat ja tarkemmat tiedot.

Leikkipuistot

Leikkimaa sijaitsee ulkotenniskenttien vieressä. Sieltä löytyy keinut, hiekkalaatikko, jousieläimiä, tasapainoilupuomit sekä monitoimiteline, jossa voi mm. laskea liukumäkeä.

Sporttipuisto sijaitsee urheilukentän päädyssä, aivan peliareenan vieressä. Sieltä löytyy motoriikkaa, voimaa ja tasapainoa kehittäviä liikunnallisia monitoimivälineitä.

Lemmikit

Lemmikit ovat tervetulleita alueellemme, mutta niiden täytyy olla omistajan hallinnassa sekä kytkettyinä koko ajan. Meillä on useita majoituskohteita, joihin lemmikkejä voi ottaa mukaan. Kysy lisää vastaanotostamme puh. 0300 870 870.

Löytötavarat

Kadonneita tai unohdettuja tavaroita voi tiedustella Etelä-Suomen löytötavaratoimistosta. Löytötavarat noudetaan Vierumäeltä maanantaisin ja torstaisin löytötavaratoimistoon. Lisätietoja eslt.fi -sivuilta.

Järjestyssäännöt

Tutustu järjestyssääntöihin tästä linkistä.

Kierrätyspisteet

Vierumäelle luonto ja ympäristö merkitsevät paljon. Siksi alueeltamme löytyy paljon kierrätyspisteitä, jotka löydät näistä paikoista:

  • 7 min break barin luota ja Kuntoharjusta löytyvät “pendoliinot”,  joissa on laajempi mahdollisuus lajitella jätteet. Pendoliinoista löytyvät astiat: paperi, kartonki, metalli, lasi,  paristo, bio, kaatopaikka ja energiajäte.
  • Golf Villagesta löytyy metalli, lasi, paperi, bio, kaatopaikka ja energiajäte astiat jokaisesta jätekatoksesta.
  • Kuntokylän, Kuntorinteen, Loma-Ajan, Kuntoharjun ja Golf Gardenin pienistä jätekatoksista löytyy tällä hetkellä: energia-, kaatopaikka- ja  biojäte sekä paperi.
  • Jukolan parkkipaikalla olevasta katoksesta löytyy paperi, metalli, lasi, bio, kaatopaikka, bio ja energiajäte.
  • Jytinän sisäpiha olevasta katoksesta löytyy paperi, metalli, lasi, bio, kaatopaikka ja energiajäte.
  • Jytinän päädystä löytyy paperi, pahvi, bio, kaatopaikka ja energiajäte.
  • Pihkalan takana olevasta katoksesta löytyy lasi, metalli, bio, pahvi, paperi, kaatopaikka ja energiajäte.
  • Resortin jätekatoksesta löytyy lasi, bio, energia, kaatopaikka, paperi.

Suomen Urheilopiston vesihuoltolaitos

Talousveden Suomen Urheiluopistolle toimittaa Heinolan vesihuoltolaitos, jonka omistaa Heinolan kaupunki. Suomen Urheiluopiston vesihuoltolaitos toimittaa omalla toimialueellaan vettä omana vesihuoltolaitoksenaan.  Suomen Urheiluopiston vesihuoltolaitoksella on oma vahvistettu toiminta-alue.

Laitos toimittaa kuluttajien käyttöön Sosiaali- ja terveysministeriön asetuksen mukaista talousveden laatukriteerit täyttävää vettä. Toimitettu vesimäärä on keskimäärin hieman yli 300m3 vettä vuorokaudessa. Vesihuoltolaitoksen tutkimustodistuksiin voit tutustua alla olevien linkkien avulla. Laitoksen vastaavana hoitajana toimii Suomen Urheiluopistolla Tuuli Tukiainen (p. 010 5777 321).