Lahjakortti

Vierumäki-lahjakortti tuo saajalleen liikkumisen iloa ja hyvää mieltä. Lahjakortti sopii lahjaksi ystävälle tai perheenjäsenelle ja takaa saajalle varmasti mielekästä tekemistä Vierumäellä. Hemmottelua, kuntoilua ja hyvää ruokaa – yhdessä tai erikseen.

Vierumäki-lahjakorttiin voit ladata arvoa itse valitsemallasi summalla. Lahjakortti on voimassa 12 kk lataamispäivästä. Vanhentunutta, kadonnutta tai varastettua korttia ei korvata eikä korttia vaihdeta rahaksi.

Lahjakortti käy rahanarvoisena maksuvälineenä Vierumäki Country Club Oy:n ja Suomen Urheiluopiston tuotteisiin ja palveluihin:

Lahjakortilla ei voi maksaa alueella toimivien yhteistyökumppaneiden kuten urheilumyymälä Sportif Proshopin tai vaellustalli Toresonin tuotteita.

Lahjakortin ostaminen verkosta

Lahjakortin voit ostaa myös verkosta! Tilauslomakkeen löydät tämän sivun alareunasta. Lahjakortin arvon voit valita vapaasti tai hyödyntää hintaesimerkkejämme.

Tässä muutamia esimerkkejä lomapaketeistamme ja palveluistamme:

  • Golf pelipaketti alk. 95€ / hlö
  • Ravintola- lahjakortti kahdelle 100€
  • AromaSportti- paketti alk. 125€ / hlö
  • Active Hours- viikonloppu kahdelle alk. 250€
  • Green card-kurssi alk. 310€ / hlö
  • Hemmotteluhetki Day Spassa, hieronta 60€ (45min) tai Clear Skin kasvohoito 55€ (45 min). Total Beauty hoitopaketti esimerkiksi äidille, puolisolle tai ystävälle 190€ (2h30min). Hoitopaketti sisältää kevyen vartalohieronnan, kasvohoidon 60min, Spa Pedikyyrin sekä lasillisen kuohuviiniä.

Lahjakortin maksu suoritetaan erillisen maksulinkin kautta, joka lähetetään sähköpostitse antamaasi osoitteeseen kahden arkipäivän kuluessa tilauksen jättämisestä. Maksulinkki on voimassa 48 tuntia sen vastaanottamisesta. Jos et ole saanut lahjakortin maksulinkkiä viiden arkipäivän sisällä, ota yhteyttä sähköpostitse taloushallinto@vierumaki.fi.

Ostettu lahjakortti toimitetaan valintasi mukaisella tavalla postitse tai sen voi noutaa Vierumäen vastaanotosta maksulinkin käytön jälkeisenä, seuraavana arkipäivänä klo 15.00 alkaen.