Ajankohtaista

Sporttipassi nyt veloituksetta Vierumäki Resort Hotellissa yöpyville!

Hyviä uutisia! Nyt pääset sporttailemaan Vierumäellä entistä kätevämmin ja mukavammin!

Vierumäki Resort Hotellissa yöpyvä asiakkaamme saa majoittumisensa ajaksi käyttöönsä veloituksetta sporttipassin silloin, kun varaus on tehty Vierumäen verkkokaupan tai myyntipalvelun kautta. Sporttipassin saa käyttöönsä myös kokousasiakas, jonka kokouspaketti sisältää majoittumisen Vierumäki Resort Hotellissa.

Sporttipassin saat käyttöösi sisäänkirjautumisesi yhteydessä Vierumäki Resort Hotellin vastaanotossa.

Sporttipassilla monipuolista liikuntaa

Vierumäen omalla sporttipassilla hyödynnät alueen mahtavat liikuntamahdollisuudet! Sporttipassi avaa ovia omatoimisen liikkumisen pariin muun muassa uimahallilla, kuntosaleilla, yleisurheilukentällä sekä ulkoilu- ja suunnistusreiteillä.

Sporttipassilla pääset myös lainaamaan liikuntavälineitä, kuten erilaisia palloja sekä pingis-, tennis- ja sählymailoja.

Vierumäen sporttipassi on voimassa valintasi mukaan 1-3 vuorokautta, tai jopa koko viikon. Tänä aikana saat käyttää sporttipassiin kuuluvia liikuntatiloja ja -reittejä rajattomasti, aukioloaikojen puitteissa. Vierumäki Resort Hotellissa majoittuville sporttipassi sisältyy majoituksen hintaan, kun varaus on tehty Vierumäen verkkokaupan tai myyntipalvelun kautta.

Sporttipassi avaa ovet mm. uimahalliin, Greeni Kuntostudiolle sekä urheiluhallin kuntosalille, yleisurheilutiloihin urheiluhallissa, ulkoilu- ja suunnistusreiteille sekä frisbeegolfradalle.

Sporttipassiin hintaan sisältyy välinevuokra. Passia vastaan saat lainata tarvitsemasi välineet Urheiluhallin infopisteestä. Hintaan sisältyvät muun muassa seuraavat välineet: erilaiset pallot, pingis-, tennis- ja sählymailat, frisbeet yms. Sulkapallomailat lainataan sporttipassilla vain kenttävarauksen yhteydessä. Ilman sporttipassia välinevuokra alk. 2€/väline. Sporttipassiin ei sisälly kenttävuokraa. Kenttävuokrasta peritään hinnaston mukainen maksu, tarkista kenttähinnat täältä.

Lue täältä lisää sporttipassin piiriin kuuluvista liikuntapaikoista ja -välineistä.

Tervetuloa liikkumaan ja viihtymään iloiselle Vierumäelle!