Ajankohtaista

Vierumäen Golfseura tiedottaa 2/2017

 

 

VIERUMÄEN GOLFSEURAN TIEDOTE          08.2.2017

 

Golfkausi lähenee,

Vaikka lumi on vielä maassa ja lämpötilakaan ei ole vielä optimaalinen golfille, on kuitenkin paljon jo ehditty tehdä asioita ensi kesää varten. Yhteistyön yksityiskohdat Vierumäki Golf oy:n kanssa alkaa olemaan valmiina, hallitus on järjestäytynyt ja toimikunnat on muodostettu. Suurimpana muutoksena lienee se, että entinen kilpailu- ja klubitoimikunta on nyt hajautettu omiksi toimikunniksi. Hallituksen ja toimikuntien jäsenet kokoontuvat helmikuun aikana Vierumäelle seuran kehityspäiville. Teille niin hallitus kuin myös toimikunnat esittäytyvät tarkemmin maaliskuun kuukausitiedotteessa, jossa myös tulee lisätietoa kehityspäivillä käsitellyistä asioista ja niiden tuloksista.

Näen suurimmat muutokset tälle kaudelle neljänä isona kokonaisuutena: ilme, ohjeet, tulevaisuus ja toiminta. Ilmeen alla ideana on uudistaa seuran visuaalista ilmettä, mahdollistaa jäsenistölle seuran logolla varustettujen vaatteiden hankinta ja kehittää viestintää mm. sosiaalisen median avulla. Ohjeistuksella pyritään laatimaan selkeämmät ohjeet seuran toimintaa varten. Pyrimme selkeyttämään seuran talousarvioesitystä sekä toimintasuunnitelmaa, laatimaan työjärjestykset hallitukselle ja toimikunnille sekä päivittämään kilpailumatkaohjesääntöä.  Tulevaisuuden osalta teemme yhteistyötä Vierumäen Haaga-Helian AMK:n kanssa tutkimuksen parissa, aloitamme 2018 30v juhlien suunnittelun sekä hallituksena laadimme ViGS2022 strategian joka esitellään syyskokouksessa jäsenistölle. Sitten varmasti kaikkia eniten kiinnostava kohta: toiminta. Seuratyöhön osallistuvia pyrimme palkitsemaan tehdystä työstä aiempaa paremmin ja ennen kaikkea tehostamaan kilpailutoimintaa yhdessä Vierumäki Golf oy:n kanssa. Haluankin, että muutamasta kisasta tehdään tapahtuma. Tapahtumia, joihin toivon aktiivista osallistumista.

Mitä sitten tarkoittaa kilpailutoiminnan tehostaminen? Kaikki tähtää kilpailukauden päättäjäisiin. Kilpailukauden päättäjäiset pidetään seuran mestaruuskisojen jälkeen lauantaina 26.8. Kilpailukauden päättäjäisissä suoritetaan palkintojenjako kisoihin kuten reikäpelit, perhemalja, viikkokisat ja tietysti mestaruuskisoihin. Kilpailukauden päättäjäiset ovat iltatapahtuma, jossa tarjolla on hyvää ruokaa, juomaa, seuraa sekä viihdettä. Mestaruuskisojen uutta konseptia kokeillaan edellä mainitun tapahtuman johdosta. Kaikki sarjat pelaavat perjantaina yhteislähdöllä kello 15.00 Classicin. Lauantaina aamusta A-sarja pelaa toisen kierroksen Cookella. Ja lauantaina kello 14.00 kaikki sarjat pelaavat 2/3-kierroksen yhteislähtönä Cookella. Mestikset päättyvät illalla juhlallisiin kilpailukauden päättäjäisiin.

Perinteiset kausikilpailut kuten reikäpelit, perhemalja ja viikkokisat pelataan hyvin samojen periaatteiden mukaisesti kuin aiempina vuosina. Pois lukien, että Ecclectic:iä ei pelata johtuen Classicin remontista. Sitten mielestäni hienoimpaan uuteen kokonaisuuteen: Vierumäki Parikisa Tour (VPT). VPT koostuu neljästä eri kisasta: Erkka Trophy 17.6 (Greensome), Vierumäki Scramble sponsored by Rukka 1.7 (Scramble), Vierumäki Challenge 29.7 (Scramble) ja Tapani Ilkka Open 19.8 (Bestball). Parikisoilla pyritään alentamaan kisoihin osallistumisen kynnystä, mahdollistamaan kilpaileminen haluamasi parin kanssa ja ottamaan kilpaileminen hieman rennommin. Jokaisesta kisasta parhaat saavat henkilökohtaisia pisteitä ja kauden pistevoittaja pääsee GoGolfin BigBang ulkomaan matkalle. Tarjolla on mm. myös VIP-paketteja Vierumäen Challenge tourin kisaan sekä Pro-Amiin. Lisäksi naisille järjestetään entisen ”Jackpot-kisan” tyylinen / kokoinen Vierumäki Ladies Open 15.7. Nämä kaikki tapahtumat kannattaa ehdottomasti laittaa jo nyt kalenteriin ylös.

Vierumäen golfseuran jäsenille varataan edellä mainittuihin kisoihin 60 pelaajan kiintiö. Kiintiö on voimassa kaksi viikkoa ennen kisaa asti, jonka jälkeen se tarvittaessa avataan myös muille pelaajille. Kilpailutoiminnan tehostaminen on yksi loistava esimerkki loistavasta yhteistyöstä ry:n ja oy:n välillä. Seura tulee aktiivisemmin mukaan kilpailuiden järjestämiseen ja sitä kautta voimme tarjota enemmän myös jäsenistöllemme. Koska puolet jäsenistöstämme asuu Uudellamaalla, toivonkin, että myös he pääsisivät näihin tapahtumiin mukaan. Tällä tavoin saamme kasvatettua seurahenkeä.

Lopuksi tiedotusluonteinen asia: seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään 17.3 perjantai iltana Vierumäellä. Kokouksesta julkaistaan vielä virallinen kutsu.

Erittäin hyvää golfkauden odotusta kaikille. Muistakaa käydä treenaamassa!!

Juuso

 

 

 

NUORISOTOIMIKUNTA

 

 

Nuorisotoiminnan talvi 2017

 

Talvikausi käynnistyy Vierumäki Hallilla Keskiviikkona 11.1.2017 kello 18.00 – 20.00

 

Harjoitusryhmät

 

Harrastajaryhmä. 7-18-vuotiaille nuorille. Harjoituksissa keskitytään liikunnallisiin perustaitoihin ja golfin perusteisiin. Tavoitteena on kehittää golftaitoja ja fyysisiä ominaisuuksia, jotta voi harrastaa itsenäisesti golfia. Lisäksi kannustetaan harjoitteluun ja kilpailemiseen eri tasoilla. Ryhmä on tarkoitettu kaiken tasoisilla ja ikäisille golffareille. Harjoituksissa tehdään ryhmäjakoja tarpeen vaatiessa ja pyritään ottamaan jokaisen henkilökohtaiset tarpeet huomioon. Harjoitukset keskiviikkoisin kello 18.00 – 20.00. Harjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa golfopettaja Marko Avikainen

Kausimaksu 100 euroa

 

Kilparyhmä. Kilparyhmä valitaan seuran kilpailevista junnuista ja he harjoittelevat oman kausisuunnitelman mukaan. Harjoitusten suunnittelusta ja toteutuksesta vastaa golfopettaja Lasse Tynkkynen ja Fysiikkavalmennuksesta Ari Pajukko.

 

Mikäli pääkaupunkiseudulla on kilpailemisesta aktiivisesti kiinnostuneita junioreita. Ottakaa yhteyttä Ariin niin mietimme saisimmeko ryhmää kasaan myös pääkaupunkiseudulle

 

Ilmoittautumiset ryhmiin 5.1.2017 mennessä (ari.pajukko@phnet.fi tai 044-7212740)                                                                                                                                             

 

Kausimaksu maksetaan ViGS:n tilille 30.1.2017 mennessä  POP Heinola FI75 5045 0640 0528 21 Kirjoita viestiosioon: talvikausi/ryhmä  2017 sekä juniorin nimi.

Liikuntakerho

Talvikaudella järjestetään myös liikuntakerho 7-10 vuotiaille nuorille. Kerhon tavoitteena on saada uusia harrastajia golf ryhmiin ja tuoda golfia esille lähialueen nuorille. Kerho järjestetään Vierumäen Paloaseman liikuntasalissa Maanantaisin kello 18.00 – 19.00. Kerho alkaa 16.1.2017. Kerho on maksuton.

Greenin kuntostudio

Greenin kuntostudio on kaikkien harjoitusryhmien junioreiden käytössä ilmaiseksi. Ikäraja 15 vuotta.

Seuran harjoitusvuorot

Seuralla on harjoitusvuoro Greenin golftilassa lauantaisin 12.00- 13.00.(alkaen 14.1.2017) Hyödyntäkää näitä vuoroja omatoimisessa harjoittelussa

 

Mikäli heräsi kysymyksiä tai haluatte lisätietoja niin kerron mielelläni lisää

Ari Pajukko

Nuorisovastaava

ari.pajukko@phent.fi tai 044-7212740

 

 

VIERUMÄKI TIEDOTTAA

 

Kuukauden valmennuspaketeista tietoa löytyy alla olevasta linkistä

http://vierumaki.fi/golf/valmennuspaketit/kuukauden-valmennuspakettti/

 

 

MUUTA HUOMIOITAVAA

 

Jäsenmaksulaskut on postitettu viikolla 2. Jos osoitteesi on muuttunut tai jäsenyyttäsi koskien on muuta huomioitavaa, ilmoitathan siitä sähköpostitse vigs@vierumaki.fi

 

 

 

 

 

 

 

TALVIHARJOITTELU

 

 

Golfin talviharjoittelu on viime talven tapaan Vierumäkihallilla. Varaaminen tilaan myyntipalvelusta p. 010 5777012 tai vapaa-ajanmyynti@vierumaki.fi

sekä myös kahvila Greenistä, jonne varaukset voi maksaa. Kahvilasta on mahdollista ostaa kausi ja kymppikortteja.

 

Vierumäen golfseuran vakiovuoro lauantaisin klo 12-13 Vierumäki hallilla 14.1.2017 alkaen. Harjoittelu on veloitukseton ja omatoiminen.