Siirry sisältöön

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen valmennustyösi kehittämisessä?

Tenniskenttä sisä

Blogitekstin on kirjoittanut Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelija Laura Kemppi.

Vierumäki 9.11.2021

Oletko kiinnostunut kokonaisvaltaisesta valmentamisesta? Haluatko kehittää omaa toimintaasi askeleen eteenpäin? Meillä Vierumäellä voisi olla sinulle sopiva ratkaisu - hae mukaan liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon, valmennuksen osaamisalan koulutukseen! Haku on käynnissä 20.12.2021 asti. 

Vuoden mittainen koulutus käynnistyy helmikuussa 2022, ja se järjestetään monimuotototeutuksena. Monimuotokoulutus sisältää lähijaksoja Suomen Urheiluopistolla,Vierumäellä, etäopiskelua kotipaikkakunnallasi sekä työelämässä oppimista omaa valmennustyötä toteuttaen. 

Vierumäen koulutusprosessissa opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua kansainväliselle jaksolle, joka toteutetaan Espanjan Sierra Nevadassa. Jaksolla perehdytään muun muassa korkean paikan harjoitteluun. “Sierra Nevadan reissu on ollut monelle opiskelijalle opintojen kohokohta, ja palaute on ollut positiivista”, kertoo koulutuksesta vastaava opettaja Ilkka Haapea. 

Valmennuksen osaamisalan opinnot sopivat niin valmentajauransa alkupäässä olevalle kuin kuin kokeneemmallekin konkarille. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), joka varmistaa sen, että koulutus vastaa kunkin opiskelijan tarpeisiin. 

Mitä koulutus hakijalta sitten vaatii? “Innokkuutta ja valmiutta lähteä mukaan vuoden mittaiseen oppimisprosessiin. On tärkeää, että on valmis antamaan oman panoksensa koulutusta varten”, vastaa Ilkka Haapea. Tämän lisäksi opiskelijalla tulee olla opintojensa aikana oma valmennettava, yksilö tai joukkue.

Vierumäen loistavien puitteiden ja osaavien opettajien johdolla saat ensiluokkaiset eväät toimia urheilijakeskeisenä valmentajana omassa lajissasi. Pääset myös vertaisoppimaan ja jakamaan ajatuksia valmennustyöstä opiskelutovereidesi kanssa. 

Oletko sinä valmis aloittamaan matkasi valmennustyön huipulle? Lue lisää ja täytä hakulomake tästä linkistä 20.12.2021 mennessä!

Nähdään helmikuussa Vierumäellä!

Haluatko kysyä lisää? Ota yhteyttä:

Ilkka Haapea, vastaava opettaja
ilkka.haapea@vierumaki.fi
050 3082 132

Opintotoimisto
opintotoimisto@vierumaki.fi
+358 45 7884 2891