Ajankohtaista

Jokaiselle yritykselle sopivia tapoja tukea työhyvinvointia

Tukea työhyvinvointiin

Vierumäki on ainutlaatuinen urheilun ja hyvinvoinnin keskittymä, joka tarjoaa räätälöitäviä palveluja ja ammattimaista ohjausta työhyvinvointiin. Vierumäellä upea luonto, loistavat puitteet ja keskeinen sijainti yhdistyvät pitkään, yli 90-vuoden kokemukseen ja alan parhaaseen osaamiseen.

Vierumäen työhyvinvointiasiantuntija Oili Kettunen korostaa Vierumäen valtavia mahdollisuuksia ja laajoja, yrityksen tarpeen mukaan muokattavia palveluja.

”Meillä järjestetään esimerkiksi työhyvinvointipäiviä, joissa tehdään erilaiset kuntotestit ja -mittaukset, lisäksi voi olla vaikkapa ulkoliikuntaa, kisailuja ja hyvinvointiluentoja.”

Vierumäestä poikkeuksellisen tekee todella monipuolinen valikoima eri lajeja ja laadukkaimmat tilat niiden harrastamiseen. Vierumäki tarjoaakin mahdollisuuksia myös suurten suurten yritysliikuntatapahtumien järjestämiseen.

Vierumäen palvelut ovat paljon muutakin kuin yksittäisiä virkistystempauksia. Työhyvinvoinnin Happy Healthy People at Work-mobiilisovellus mahdollistaa hyvinvoinnin tukemisen paikasta riippumatta. Vierumäki tarjoaa myös Kenttäklinikka-palvelua, jossa asiantuntijat tulevat työpaikalle tekemään tarvittavat testit ja ohjeistamaan hyvinvointiin.

”Tuloksekas ja vaikuttava työhyvinvointitoiminta vaatii pitkäjänteistä suunnittelua ja toimintaa”, Kettunen toteaa. Näihin tarpeisiin

Vierumäki tarjoaa pidempiaikaisia ryhmävalmennuksia pysyvämmän elämäntapamuutoksen toteuttamiseen, esimerkiksi kunnonkohottamiseen tai painonhallintaan.

Julkaistu 24.5.2019: Tulevaisuuden työelämä 2019