Ajankohtaista

Tulos kunnossa, entäs työntekijät? 5 suosittua ohjelmanumeroa yrityksen päiville Vierumäellä

Vierumäki tarjoaa yritysten tilaisuuksiin poikkeukselliset puitteet

Yhä useampi yritys haluaa työn ohessa tukea työntekijöidensä hyvinvointia. Hyvin järjestetyt yrityksen päivät antavat parhaimmillaan positiivisen tiimikokemuksen lisäksi kipinän omaan hyvinvointiin panostamiseen.

Vierumäen monipuoliset ja viihtyisät puitteet sopivat kaikenkokoisiin tilaisuuksiin tyky-päivistä ja pikkujouluista seminaareihin.

Vierumäkeä ympäröivät Salpausselän upeat ulkoilumaastot.

Jokaisessa yrityksessä tiedetään, että menestyksen takana ovat motivoituneet ja hyvinvoivat työntekijät. Työhyvinvointi on nostettu yhä useamman yrityksen strategiaan, minkä voi nähdä varsinkin erilaisissa työarjesta poikkeavissa kokoontumisissa, kuten tyky- tai kick-off-päivissä tai esimerkiksi johtoryhmän strategiakokouksessa.

”Harva yritys järjestää nykyään pelkkää illanviettoa. Sen sijaan tilaisuuksissa halutaan tukea myös työntekijän hyvinvointia”, Vierumäen myyntijohtaja Nina Laurikainen on huomannut.

Ja se jos jokin on Vierumäelle sydämen asia.

Lepo, palautuminen, fyysisen kunnon ylläpito sekä oikeanlainen ruokailu ovat tunnetusti avaimia sekä ihmisen yleiseen hyvinvointiin että työhyvinvointiin. Hyvin järjestetyt yrityksen tilaisuudet ja tapahtumat voivat parhaimmillaan antaa positiivisen tiimikokemuksen lisäksi kipinän omaan hyvinvointiin panostamiseen. Laurikaisen mukaan tilaisuuden suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon tapahtuman luonne ja erilaiset ihmiset, joten monipuolisuus on plussaa niin tapahtumapaikan ympäristön, tilojen kuin ohjelman kannalta.

Vierumäellä on jokaiselle jotakin

Huippu-urheilua, leirikouluja, mökkiviikonloppuja perheen kanssa… Monella on omat henkilökohtaiset muistonsa Vierumäestä, mutta yli 90 vuoden historialla paikka tarjoaa ihanteellisen ympäristön myös yritysten tilaisuuksiin. Laaja valikoima aktiviteetteja, pienryhmistä yli tuhannen henkilön tapahtumiin taipuvat tilat, keskeinen sijainti ja upea luonto Salpausselän harjumaastoissa takaavat ainutlaatuiset puitteet onnistuneen yritystilaisuuden järjestämiseen.

Laurikainen painottaa, ettei tarvitse olla aktiiviurheilija innostuakseen paikasta.

”Meillä on enemmänkin haasteena sanoittaa kaikki se, mitä kaikkea voimmekaan yrityksille tarjota! Liikunnallisista aktiviteeteista, rentouttavista spa-hoidoista, ja erilaisista ruokailumahdollisuuksista voidaan rakentaa jokaiselle ryhmälle koosta riippumatta oikeanlainen kokonaisuus.”

Laurikainen kertoo, että esimerkiksi pienemmän porukan strategiapäivistä saadaan elämys, kun kokouksiin yhdistetään aktiviteetti, rentoutuminen savusaunassa ja illallinen Karhunpesässä tai lettujen paistoa letturannassa. Suuremmissa tapahtumissa voidaan pitää erilaisia lajikokeiluja tai kisoja ja hyödyntää 1 500 henkeä vetävää areenaa iltatapahtumaan.

”Suurtapahtumien yhteydessä on hyvin suosittua, että yritykset rakentavat omat palkintogaalat ja artistiesiintymiset”, hän lisää.

Vierumäki-areena on suosittu paikka iltaohjelmalle. Siellä voi järjestää vaikkapa yrityksen oman palkintogaalan.

Räätälöity paketti vastaa yrityksen tarpeisiin

Yritystapahtuman järjestäminen Vierumäelle on vaivatonta, sillä Vierumäen asiantuntijat räätälöivät yritykselle valmiin ehdotuksen riippuen tilaisuuden tyypistä, osallistujien määrästä ja yrityksen omista toiveista.

Tyypillisesti Vierumäelle tehdään parin päivän reissu, johon yhdistetään työn ohella vaihtoehtoisia aktiviteetteja, hyvää ruokaa ja yhdessä tekemistä. Majoitus onnistuu hotellissa, mökeissä, huviloissa tai erilaisissa huoneistoissa. Kokouksia ja työntekoa varten löytyy omat tilansa. Vierumäelle voi tulla viettämään myös tiimin yhteistä etäpäivää.

”Myös ruokailu järjestetään tilaisuuden luonteeseen sopivaksi. Catering voi tuoda ruoan suoraan kokoushuvilaan, ja erilaisia ruokaravintoloita löytyy rennosta sporttibaarista hienompaan à la carte -ravintolaan. Viime aikoina on myös pidetty useita rapujuhlia saunojen läheltä löytyvässä Lyhty-ravintolassamme. Jos ilta venyy, Vierumäestä löytyy myös oma yökerho hauskanpitoon”, Laurikainen kuvailee.

Vinkit talteen! 5 suosittua ohjelmanumeroa yrityksen päiville Vierumäellä

  1. Savusaunat. Mikä olisi parempi tapa päättää seminaaripäivä kuin rentoutua perinteiseen tapaan rakennetussa savusaunassa lammen rannalla? Vierumäen kaksi savusaunaa, Karhunpesä ja Kammi, toimivat myös tilausravintoloina.
  2. Golf. Vierumäki on tunnettu laadukkaista golf-kentistään ja ihanteellinen paikka järjestää yrityksen sisäiset golf-kisat tai tulla testaamaan draivia asiakkaiden kanssa.
  3. Vierumäkikisailut. Kaikille – ja kaikenkuntoisille – sopiva leikkimielinen kisailu, jossa yhdistyvät ryhmätyöskentely, ongelmanratkaisu ja hikisemmätkin tehtävät. Nauru pidentää ikää – ja parantaa tiimihenkeä.
  4. Padel. Suomeen viime vuosina rantautunut tenniksen ja squashin sukulaislaji padel kiinnostaa monia. Vierumäkeen on avattu kaksi padel-kenttää, jossa nelinpeliä pääsee testaamaan työkavereiden kanssa.
  5. Amazing Race. Vierumäen Amazing Racessa 4–6 hengen joukkueet kisaavat aikaa vastaan. Tutun tv-sarjan tapaan joukkueet suunnistavat tehtävärastilta toiselle vihjeiden avulla.

Lue lisää Vierumäen yrityspalveluista ja erilaisista aktiviteeteista

Kaupallinen yhteistyö: Kauppalehti