Ajankohtaista

Onnistunut tiimipäivä päättyi rentoon elämykseen: savusauna ja uinti syksyisessä järvessä

Vierumäki tarjoaa monipuoliset puitteet pienille ja isoille yritystapahtumille. Silmäaseman myynnin johtoryhmä vietti tiimipäivän syksyisellä Vierumäellä luonnosta ja kiperistä haasteista nauttien.

Työporukassa on aina erilaisia toiveita, ja Vierumäeltä löytyy jokaiselle mieluisaa tekemistä.

 

”Yksikään yritys ei voi menestyä, jos henkilöstö ei voi hyvin”, sanoo Silmäaseman tuore myyntijohtaja Jyrki Alamäki.

Alamäki työskenteli reilut 15 vuotta operaattorialalla, kunnes vaihtoi työpaikkaa silmäterveyden pariin silmäsairaala- ja optiikka-alalle. Työhyvinvointi on ollut Alamäelle aina tärkeä asia, ihmisistä on pidettävä hyvää huolta.

”Laadukas esimiestyö on koko henkilöstön hyvinvoinnin perusta. Esimiehen tehtävänä on kuunnella, välittää ja pitää huolta tiimiläisistä ja heidän jaksamisestaan.”

Silmäasema tukee työntekijöidensä hyvinvointia muun muassa liikuntaseteleillä ja laajennetuilla työterveydenhuollon palveluilla. Silmäasemalla on yli 1 000 työntekijää Suomessa ja Virossa.

Syyskuussa Alamäki vei myynnin kymmenhenkisen johtoryhmän Vierumäelle tiimipäiville.

”Tämä oli erityisen tärkeä reissu tiimiytymisen kannalta, koska tiimi on minulle kokonaan uusi.”

Vierumäki on Silmäaseman myyntijohtaja Jyrki Alamäelle tuttu paikka.

Vierumäki oli yritystapahtumien pitopaikkana Alamäelle entuudestaan tuttu aiemmilta työvuosilta, hän on järjestänyt Vierumäellä useita kymmeniä erilaisia tapahtumia vuosien aikana.

”Olen yleensä vienyt tiimini vähintään kerran vuodessa jonnekin, ja useimmiten olemme vierailleet Vierumäellä, koska siellä palvelu toimii hyvin ja puitteetkin ovat hyvät.”

Jokaiselle löytyy jotakin

Vierumäki onkin loistava vaihtoehto yritysten tapahtumille paitsi etäisyyden puolesta, myös sen tarjoamien monipuolisten aktiviteettien vuoksi. Helsingistä ajaa Vierumäelle vajaa puolitoista tuntia Lahden moottoritietä pitkin.

Vierumäen vanha maine totisena urheiluopistona on kuopattu jo aikoja sitten. Toki koko alueen ja sen tarjoamien palvelujen ytimessä on ihmisten hyvinvointi ja itsestä huolta pitäminen. Mutta tekemistä löytyy kaikille, vaikka intohimoinen urheilija ei olisikaan.

Salpausselän uskomattoman kaunis luonto tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ulkoiluun ja metsässä liikkumiseen. Ja toki Vierumäen palveluihin kuuluvat myös erilaiset kuntotestit, joita Alamäkikin on usein tiimilleen teettänyt.

”Työporukassa on aina erilaisia toiveita, ja Vierumäeltä löytyy jokaiselle mieluisaa tekemistä”, pohtii Alamäki.

Vierumäeltä löytyvät tennis- ja golfkentät, ratsastustallit, padel-kentät, kuntosalit, uimahalli ja upeat Salpausselän ulkoilumaastot. Ja onpa alueella myös spa, yökerho ja keilahallikin.

“Vierumäeltä löytyvät tennis- ja golfkentät, ratsastustallit, padel-kentät, kuntosalit, uimahalli ja upeat Salpausselän ulkoilumaastot. Ja onpa alueella myös spa, yökerho ja keilahallikin.”

Tyypillisesti yritykset viettävät Vierumäellä kaksi päivää, ja näin oli myös Silmäaseman ryhmällä. Päiviin kuului tiivistä työntekoa, ja illalle oli suunniteltu mukavaa yhteistä ohjelmaa. Alamäki kyseli etukäteen ohjelmatoiveita tiimiläisiltään, ja sen jälkeen Vierumäen asiantuntijat auttoivat ohjelman suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Kysy lisää Vierumäen mahdollisuuksista omalle yrityksellesi

Kuumottava pakohuonepeli

Valtaosa Alamäen tiimiläisistä oli Vierumäellä ensimmäistä kertaa. Ensimmäisen työpäivän päätteeksi porukka pääsi testaamaan yhtä Vierumäen uutuusaktiviteettia: pakohuonepeliä.

Pakohuonepelin ideana on suorittaa jännittävä ja haastava tehtävä suljetussa huoneessa, josta täytyy päästä ulos 60 minuutissa. Huone on täynnä kiperiä arvoituksia ja pulmia, jotka voi parhaiten ratkaista yhteistyöllä.

”Se oli kaikista tosi kivaa”, Alamäki kertoo.

Kun aivonystyröistä oli otettu kaikki irti, tiimi siirtyi Kammin savusaunalle saunomaan ja uimaan.

”Illallinen Kammin tunnelmallisessa ravintolassa oli erinomainen”, Alamäki kiittelee.

”Sain kaikilta aivan valtavan hyvää palautetta tästä reissusta, joten suuntaamme siis Vierumäelle uudelleen.”

Tutustu Vierumäen yrityspalveluihin