Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jonka alueella sijaitsee arvostettu Suomen Urheiluopisto. Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan koulutus– ja urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa noin 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

 Vierumäki hakee ammattitaitoista

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖÄ

Työtehtävänäsi on kehittää Vierumäen ruokatuotetta ja tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä. Lisäksi johdat 30 hengen tiimiä toteuttamaan asettamasi tavoitteet. Olet koulutettu ja kokenut ravintola-alan ammattilainen, jolla on näyttöjä hyvin johdetusta työstä. Suhtaudut työhösi intohimoisesti ja arvostat laatua. Sinulle on ensisijaisen tärkeää huolehtia asiakaskokemusten onnistumisesta ja olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sen.

KEITTIÖMESTARIA

Työtehtävänäsi tarjota Kaskelan ja Wanhan salin asiakkaille maistuvia elämyksiä ja johtaa 10 hengen tiimiä toteuttamaan asettamasi tavoitteet. Sinulla tulee olla monipuolinen kokemus keittiön työtehtävistä sekä näyttöjä esimiestehtävistä. Haluat kehittää ja kehittyä. Työssä menestyäksesi sinulla tulisi olla hyvä ymmärrys keittiön johtamisen kustannushallinnasta, toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä, tavaran tilaamisesta ja omavalvonnasta. Ruokalistasuunnittelu ja ruokatuotteen kehittäminen tulee olla sinulle intohimo.

Tehtävät ovat vakituisia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen ja haastavaan työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 26.3. mennessä Henkilöstöasiantuntija Hanna-Mari Sallinen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi ja COO Jani Ruponen jani.ruponen@vierumaki.fi.

Lisätietoja antaa Jani Ruponen 0447130354

 a la carte KOKKIA

Etsimme joukkoomme osaavaa kokkia, jolta löytyy alan koulutuksen lisäksi kokemusta á la carte -keittiöstä, ja pystyt työskentelemään myös itsenäisesti. Olet motivoitunutta ja sinulle on kunnia asia tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta. Työ on vuorotyötä. Jos olet tiimipelaaja, joka ei myöskään pelkää ottaa osaa kaikkiin keittiön työtehtäviin etkä pelkää kiirettä, laita meille hakemus!

Työt on vakituisia. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä, mukavat työkaverit ja sporttiset henkilökuntaedut.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen 26.3. mennessä Henkilöstöasiantuntija Hanna-Mari Sallinen hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi ja vs keittiöpäällikkö Matti Ronkainen matti.ronkainen@vierumaki.fi.

Lisätietoja antaa Matti Ronkainen 0105777293

 

Kesätyöt:

Haemme kesätyöntekijöitä Vierumäen Ravintolamaailmaan

Vierumäen ravintolamaailma tarvitsee touko-syyskuulle vahvistusta työntekijäjoukkoonsa saliin ja keittiöön. Alueellamme on useita ravintoloita, kahviloita ja yökerho, joten työpisteinä ovat tarpeen mukaan kaikki ravintolamaailman toimipisteet. Palkkaamme kesäksi eripituisiin työsuhteisiin (112,5h/3vk tai keskimäärin 90h/3vk). Työssä onnistuminen vaatii reipasta otetta työhön ja myyntihenkisyyttä. Edellytämme hygieniapassin.

Etsimämme tarjoilija on asiakaspalvelutaitoinen ja iloinen tiimipelaaja. Sinulla on alan koulutus tai työkokemusta. Lisäksi arvostamme kielitaitoa ja osaamista ala carte tarjoilusta.

Etsimämme kokki on omatoiminen ja ripeä tiimipelaaja. Sinulla on alan koulutus tai työkokemusta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä, mukavat työkaverit ja sporttiset henkilökuntaedut. Lähetä hakemus maaliskuun loppuun mennessä  hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi kesätyö.

ravintolat_country_club_tuotesivu

 

Haemme kesätyöntekijöitä Muksulaan

Muksula-lastenhoitopalvelu tarjoaa valvottua lastenhoitoa Vierumäen asiakkaille kesällä 27.6.-7.8. välisellä ajalla. Muksula on tarkoitettu ensisijaisesti alle 5-vuotiaille lapsille.

Haemme Vierumäen Muksulaan kesäksi yli 16-vuotiaita reippaita ja vastuullisia lastenhoitajia.

Kesätyö toteutetaan Kesätyöpassi -hankkeella. Hakijalla on siis oltava Heinolan kaupungin myöntämä Kesätyöpassi ja ikää 16 – 17 -vuotta. Palkkaa 3 viikon jaksolta maksetaan 500€. Lisätietoja ja käytännön toimenpiteet hoitavat Verkostosta Voimaa – rakennemuutoshankkeen ja Jyränkölän Setlementti Ry.:n toimesta.

Hakemukset: hanna-mari.sallinen@vierumaki.fi. Viestin aiheeksi ”muksula”