Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen kongressi-, liikunta- ja vapaa-ajankeskus noin 1,5 tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella sijaitsee myös arvostettu 90-vuotias Suomen Urheiluopisto.  Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan koulutus– ja urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa yli 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

Haemme joukkoomme ravintolamaailmaan järjestelmäasiantuntijaa

Vastuullasi on ravintoloiden ostot, varastot ja kassat. Nämä nivoutuvat Verp-tietojärjestelmään, joten kokemus ja hyvä osaaminen Microsoft ohjelmistosta on välttämätöntä. Vierumäen ERP koostuu Microsoft Navision järjestelmästä ja sen päälle integroidusta LS-Retail kassakokonaisuudesta sekä Cenium Hotelli-, vapaa-aika- ja ravintolakokokonaisuudesta.  Järjestelmällä parannetaan yrityksen tehokkuutta toiminnallisesti ja taloudellisesti, koska tiedot tallennetaan samaan tietokantaan. Vierumäen ERP on otettu käyttöön alkuvuodesta 2017.

Työtehtäviin kuuluu mm. tilaustoiminta, ostoraportointi, ostolaskut, varastokirjanpito, inventoinnit ja tuotevalikoiman ylläpito. Toimit ravintolamaailman järjestelmäasiantuntijana vastaten kokonaisvaltaisesti tilausjärjestelmän ylläpidosta ja kehittämisestä yhdessä ICT-vastaavan kanssa. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä niin ICT-tiimin kuin ravintolahenkilökunnan kanssa. Esimiehesi on Vierumäen Chief Operating Officer.

Edellytämme ravintola-alan koulutusta tai vankkaa alan kokemusta sekä erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia. Odotamme sinulta kokemukseen pohjautuvaa näkemystä varastotoiminnan kehittämisestä sekä analyyttistä ja järjestelmällistä työskentelyotetta asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteista, ongelmanratkaisukykyä, suunnitelmallisuutta ja kykyä hallita isompiakin kokonaisuuksia.

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja varmasti haasteita tarjoavan työtehtävän upeiden harrastusmahdollisuuksien kera.

Jos tunnistit itsesi, laita hakemus ja CV palkkatoivomuksen kanssa viimeistään 13.8.2017 rekrytointi@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi ravintolan järjestelmäasiantuntija.

Lisätietoja antaa COO Jani Ruponen p. 044-7130354

Vierumäki-yhtiöihin kuuluvat myös Vierumäki Golf Oy, joka operoi alueella Classic-ja Coach-kenttiä sekä Vierumäki Golf Club Oy, joka operoi alueella Cooke-kenttää. Vierumäen Golfseurassa on noin 1.600 jäsentä. Vierumäki isännöi toista vuotta European Challenge Tourin Vierumäki Finnish Challenge -osakilpailua. Tulevaisuuden tavoitteena on järjestää European Tourin osakilpailu Vierumäellä 2019.

Oletko sinä Vierumäen golfkenttien uusi pääkenttämestari / Golf Course Superintendent

Etsimme nyt Vierumäen Cooke-, Classic- ja Coach -kentille golfalan ammattilaista, jolla on vankkaa teoreettista ja käytännön osaamista ja näyttöä tuloksekkaasta golfkenttien hoidosta.

Kannat kokonaisvastuun laadukkaasta kentänhoidosta, toiminnasta ja taloudesta toimitusjohtajan kanssa määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti. Tehtävä on organisaatiossa uusi.

Osallistut toimitusjohtajan työparina Suomen Urheiluopiston golfin ammatillisten koulutusten kehittämiseen ja toteutukseen sekä Vierumäki golfin (kentät, palvelut, koulutus, valmennus, opetus) tapahtumien myyntiin ja -kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimiestaitoja, erinomaiseen golfkentän hoitamiseen liittyvää sekä teoreettista että käytännön osaamista. Lisäksi arvostamme myyntihenkisyyttä, kielitaitoa (vähintään englanti), arjen ongelmanratkaisukykyä ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

Noudatamme golfalan työehtosopimusta. Työ edellyttää matkustamista.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän hyvinvoinnin ja liikunnan ytimessä upeiden harrastusmahdollisuuksien kera.

Työ on vakituinen ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.7.2017: rekrytointi@vierumaki.fi

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jan Ruoho 040-837 6149 ja henkilöstöasiantuntija Hanna-Mari Sallinen 046-922 6514 

Etsimme KOKKIA

Etsimme joukkoomme osaavaa kokkia, jolta löytyy alan koulutuksen lisäksi kokemusta á la carte -keittiöstä. Olet motivoitunutta ja sinulle on kunnia asia tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta. Työ on vuorotyötä. Jos olet tiimipelaaja, joka ei myöskään pelkää ottaa osaa kaikkiin keittiön työtehtäviin etkä pelkää kiirettä, laita meille hakemus!

Työ on vakituinen. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä, mukavat työkaverit ja sporttiset henkilökuntaedut.

Lähetä hakemus: rekrytointi@vierumaki.fi Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.