Avoimet työpaikat

Vierumäki Resort on monipuolinen kongressi-, liikunta- ja vapaa-ajankeskus noin 1,5 tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta. Alueella sijaitsee myös arvostettu 90-vuotias Suomen Urheiluopisto.  Vapaa-ajan palveluiden ja vahvan koulutus– ja urheiluosaamisen lisäksi erikoisalojamme ovat työhyvinvointi sekä kokous- ja yritystapahtumat. Vierumäki tarjoaa yli 250:lle työntekijälleen henkilökuntaetuna loistavat vapaa-ajan liikunta- ja harrastusmahdollisuudet. Olemme savuton työpaikka.

Vierumäki-yhtiöihin kuuluvat myös Vierumäki Golf Oy, joka operoi alueella Classic-ja Coach-kenttiä sekä Vierumäki Golf Club Oy, joka operoi alueella Cooke-kenttää. Vierumäen Golfseurassa on noin 1.600 jäsentä. Vierumäki isännöi toista vuotta European Challenge Tourin Vierumäki Finnish Challenge -osakilpailua. Tulevaisuuden tavoitteena on järjestää European Tourin osakilpailu Vierumäellä 2019.

Oletko sinä Vierumäen golfkenttien uusi pääkenttämestari / Golf Course Superintendent

Etsimme nyt Vierumäen Cooke-, Classic- ja Coach -kentille golfalan ammattilaista, jolla on vankkaa teoreettista ja käytännön osaamista ja näyttöä tuloksekkaasta golfkenttien hoidosta.

Kannat kokonaisvastuun laadukkaasta kentänhoidosta, toiminnasta ja taloudesta toimitusjohtajan kanssa määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti. Tehtävä on organisaatiossa uusi.

Osallistut toimitusjohtajan työparina Suomen Urheiluopiston golfin ammatillisten koulutusten kehittämiseen ja toteutukseen sekä Vierumäki golfin (kentät, palvelut, koulutus, valmennus, opetus) tapahtumien myyntiin ja -kehittämiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä esimiestaitoja, erinomaiseen golfkentän hoitamiseen liittyvää sekä teoreettista että käytännön osaamista. Lisäksi arvostamme myyntihenkisyyttä, kielitaitoa (vähintään englanti), arjen ongelmanratkaisukykyä ja työtä pelkäämätöntä asennetta.

Noudatamme golfalan työehtosopimusta. Työ edellyttää matkustamista.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän hyvinvoinnin ja liikunnan ytimessä upeiden harrastusmahdollisuuksien kera.

Työ on vakituinen ja se alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.7.2017: rekrytointi@vierumaki.fi

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jan Ruoho 040-837 6149 ja henkilöstöasiantuntija Hanna-Mari Sallinen 046-922 6514 

Suomen Urheiluopisto hakee koulutussuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 28.8.2017 – 31.10.2019

Koulutussuunnittelijan tehtäviin kuuluu kehittämistyötä, suunnittelutyötä ja viestintää. Työtehtäviin kuuluu muun muassa Suomen Urheiluopiston koulutustoiminnan suunnittelu ja kehittäminen yhteistyössä koulutuksen johdon kanssa, osallistuminen koulutuksen hallinnointiin sekä koulutusohjelmien yhteistyön kehittäminen ja koordinointi. Lisäksi työtehtäviin kuuluu koulutuksen laadunhallintamenetelmien ja -välineiden kehittäminen sekä hankkeiden suunnittelu, haku ja koordinointi.

Tehtävä edellyttää kykyä hahmottaa kokonaisuuksia, hyvää organisointikykyä, suunnittelutaitoja ja kehittämisosaamista. Työssä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, aktiivinen ja itsenäinen työskentelyote sekä erinomaiset tietotekniikan käyttötaidot. Lisäksi arvostamme hankeosaamista sekä hyvää liikunta-alan koulutuksen ja työelämän tuntemusta. Koulutusvaatimuksena on vähintään AMK-tasoinen koulutus ja edellytämme englannin kielen sujuvaa taitoa.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän hyvinvoinnin ja liikunnan ytimessä upeiden harrastusmahdollisuuksien kera.

Työ on opintovapaan sijaisuus ja se alkaa viimeistään 28.8.2017. Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen 16.7.2017 mennessä rekrytointi@vierumaki.fi. Laitathan viestin aiheeksi koulutussuunnittelija.

Etsimme a la carte KOKKIA

Etsimme joukkoomme osaavaa kokkia, jolta löytyy alan koulutuksen lisäksi kokemusta á la carte -keittiöstä. Olet motivoitunutta ja sinulle on kunnia asia tarjota asiakkaille maistuvia elämyksiä. Arvostamme oma-aloitteisuutta ja tehokkuutta. Työ on vuorotyötä. Jos olet tiimipelaaja, joka ei myöskään pelkää ottaa osaa kaikkiin keittiön työtehtäviin etkä pelkää kiirettä, laita meille hakemus!

Työ on vakituinen. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden monipuoliseen työhön Vierumäen ainutlaatuisessa ympäristössä, mukavat työkaverit ja sporttiset henkilökuntaedut.

Lähetä hakemus: rekrytointi@vierumaki.fi Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.