Haemme perheliikunnan ja lasten liikunnan kehittäjää

Oletko Sinä monipuolisesti liikunnanohjaustaitoinen, timanttisen idearikas, myynti- ja markkinointihenkinen sekä erinomaiset vuorovaikutustaidot omaava henkilö, jolla on näkemystä tuotekehityksestä ja palvelukokonaisuuksien uudistamisesta, sekä kykyä mutkattomaan tiimityöhön?

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jossa toimii myös maineikas Suomen Urheiluopisto. Vierumäellä vierailee vuosittain noin 80 leirikoululuokkaa painottuen lukukauden alkuun ja loppuun.

Vierumäen liikuntapalvelutiimi hakee joukkoonsa kaksivuotiseen työsuhteeseen määräaikaista perheliikunnan ja lasten liikunnan kehittäjää. Työtehtävän painopistealueina ovat Perhe on paras -kurssituote sekä liikunnallinen leirikoulu.

Perhe on paras -kursseja toteutetaan lomakausille ympäri vuoden. Erilaisissa liikunnan tuoteperheissä vastaat kokonaisuuden hallinnasta alusta loppuun niin suunnittelun, resurssoinnin, markkinoinnin kuin ohjaamisenkin osalta.

Työtehtävät sisältävät omien vastuutuotteiden suunnittelua, koordinointia ja toteuttamista sekä näiden lisäksi myös muiden Vierumäen monipuolisten liikuntatuotteiden ohjausta.

Kelpoisuusvaatimuksena liikunnan kehittäjän työtehtävään on liikunnanohjaajan (AMK- tai opistotasoinen) tutkinto tai muu tehtävään soveltuva koulutus sekä työkokemus.

Työaika on keskimäärin 36 h 45 min viikossa Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen (hallinto- ja tukipalveluhenkilöstö) mukaisesti, vaihdellen kuitenkin sesonkien mukaan.

Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä. Työsuhde alkaa 6.1.2020.

Ilmianna meille itsesi, ja liity mukaan mukavaan, dynaamiseen liikuntapalveluiden tiimiimme! Innostavan tiimin ohella me tarjoamme Sinulle myös Vierumäen upeat työskentelypuitteet ja -ympäristön metsäluonnon keskellä, kattavat ja monipuoliset henkilökuntaedut sekä haastetta antavia ja motivoivia työtehtäviä kehittämiskärki edellä!