Blogit

Tipuset, pupuset ja pajunkissat

Pääsiäisvalmistelut meillä täällä liikunnanohjauksessa ovat alkaneet aika päiviä sitten. Kuitenkin vielä tällä viikolla ollaan kollegani Emmiinan kanssa viilailtu ohjelmia ja katseltu meidän päivän ohjauksia läpi. Myös koko ohjaaja porukalla pidettiin palaveria pääsiäisen jutuista ja nyt siis ollaan valmiita ottamaan kaikki tipuset ja pupuset tänne Vierumäelle pääsiäisen viettoon.

Torstaista maanantaihin meillä pyörii perheille suunnattu Pääsiäispaketti, jossa on vaikka jonkinlaista ohjelmaa perheen pienimmistä vanhempiin asti. Samaan aikaan totta kai ovat Active Hours- tunnit, hieman laajennetulla ohjelmalla. Myös illoissa on kivasti ohjelmaa. Opiskeiljoidemme opiskeluun kuuluu yrittäjyydettä, joihin opintoihin pohjautuen he ovat perustaneet omia yrityksiään. Nuorten Yrittäjien perustama yritys vetää teille iltapäivisin lasten, koko perheen kuin aikuistenkin liikuntaa. Kaikki heidän aktiviteettinsa perjantaista sunnuntaihin ovat 4 € hintaisia. Katso näistä lisää tapahtumakalenteristamme, josta löydät myös kaikki muutkin alueen aktiviteetit.

Vaikka kotinurkillani Lahdessa ladut eivät ole enää parhaassa madollisessa iskussa, Vierulla pääsee hiihtelemään vielä 3,6 km lenkkiä. Pakatkaa siis vielä sukset mukaan jos olette suuntaamassa meidän kanssamme pääsiäisen viettoon. Viimeiset tiedot myös pulkkamäestä ovat varsin positiivisia, mutta tiettyyn liukkauteen kannattaa varautua, vaikka sitten kypärä päässä. =)

Pääsiäisen aikana meillä on myös avoinna Flowpark, jonka jälkeen se tosin vielä suljetaan ennen vappuna tapahtuvaa avausta kesäkauden ajaksi. Puisto on auki perjantaista sunnuntaihin. Kaikki ratamme eivät vielä käytössä, mutta varmasti touhua riittää koko perheelle. Enemmän tietoa Flowparkista löydät Vierumäen sivuilta.

 

Jos viimeksi kerroin leikkejä hiihtolomalle niin muistan omasta lapsuudestani, että ihan ehdottomasti parasta tekemistä oli suklaamunien piilottaminen ja niiden etsiminen. Tähän jahtiinhan voi liittää myös erilaisia arvoituksia. Tässä siis teille vanhemmille ideaa, miten helposti lapsilta voi aamulla vierähtää vaikka monta tuntia suklaamunia etsien. Itsehän voi sillä aikaa nauttia aamukahvin sekä kupillisen suomalaisten rakastamaa mämmiä 😉

Tällaisia terveisiä tällä kertaa Vierumäeltä.  Tulkaa meitä moikkaamaan ja vaikka jumppaan, jos täällä päin heilutte! Muistakaa nauttia pääsiäisen herkuista ja laatuajasta läheisten kanssa!

 

Terveisin: Vieruohjuri

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *