Blogit

Alkuvuoden kuulumisia

Oikein hyvää alkanutta vuotta kaikille minun, sekä kaikkien liikunnanohjaajien puolesta. Toivottavasti teillä kaikilla liikuntainnostus jatkuu nyt tammikuun jälkeen ja haluatte vaikkapa tulla meidän kanssamme liikkumaan Vierumäelle. Hiihtolomat sekä hiihdon MM-kilpailut ovat aivan nurkan takana ja kuten toivottavasti olette huomanneet, ne tuovat meille pieniä muutoksia alueelle. Niin myös meille liikunnanohjaukseen.

Jo aikaisemmassa tekstissäni marraskuussa kerroin hieman mitä hiihtoloman aikana on tiedossa. Käy siis lukemassa teksti uudelleen jos jotain on mennyt ohi. Lisätietoa alueen tapahtumista viikoilla 8 ja 9 löydät meidän nettisivuilta, jonne on erityisesti MM-kilpailuiden ajaksi perustettu oma infosivu.

Vielä tällä viikolla lisäsimme ohjattuihin liikuntoihimme toukkien liikuntatuokion, joka oli suosittu joulunaikana. Lisätietoja toukkien liikunnasta löydät myös edellisestä tekstistäni. Huomioithan, että kaikkiin aktiviteetteihimme viikoilla 8 ja 9 on ennakkoilmoittautuminen.

Sitten hieman meidän LO:laisten kuulumisia. Täällä on istuttu ahkerasti toimistopisteellä, kun meillä Vierumäellä otetaan käyttöön uutta käyttöjärjestelmää mihin olemme nyt pureutuneet. Henkilökohtaisesti siis odottelenkin hiihtolomia, että pääsee taas näistä istumatöistä ohjauspuuhiin. Kaikki peukut siis teille istumantyöntekijöille ja muistakaa taukojumpata työpäivän lomassa. Itse ole pyrkinyt välillä kyykkäilemään, punnertamaan sekä tekemään vähän lankkuja.

Uusi vuosi toi mukaan meille uuden ohjaajan, pirtsakan Elina Vaittisen. Edellisestä tähdistökentällisen esittelystä on kulunut jo tovi ja tekstiä ei enää edes blogimaailmastamme löydy. Jääkää siis kuulolle ja odottamaan, koska pian on tiedossa ohjureiden esittelyt kuvien kera!

Muistattehan muuten seurata meitä sosiaalisessa mediassa. Päivittelemme sinne välillä meidän ja ryhmiemme kuulumisia sekä tietoa tulevista tapahtumista.

Terveisin: Hannele, LO15

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *