Blogit

Anton Kuivanen - sydämellinen kamppailija

Viimeksi esiteltiin Sami “Musti” Jauhojärvi ja hänen leirinsä. Nyt olisi vuorosssa lempeä ja iso sydäminen vapaaottelija Anton Kuivanen, sekä hänen ensi kesänä ensimmäistä kertaa järjestettävä erilainen kamppailuleiri.

Anton ei itse lähtenyt tekstissään kehumaan itseään, joten aluksi pari tärkeää faktaa miehestä. Anton Kuivanen on vapaaottelulegenda. Hän on kiertänyt ympäri maailman isoilla areenoilla opettelemassa erilaisia kamppailutaitoja. Anton on ensimmäisenä suomalaisena voittanut UFC:ssä, maailman kovimmassa vapaaottelu-organisaatiossa, ja ensi kesänä hän vetää kampailuun keskittynyttä leiriä kaikille innokkaille junnuille Vierumäellä.

Mistä leirissä on kyse, Anton?

Kesän kampailuleiri on suunnattu 9-14-vuotiaille junnuille, jotka ovat kiinnostuneet kampailun asettamista haasteista. Leirillä kehitetään monipuolisesti kehonhallintaa, kamppaillaan ja kilpaillaan hymyssä suin, toisten kunnioitusta unohtamatta. Leirillä pelataan myös pallopelejä, liikutaan luonnossa, kiipeillään Flowparkissa ja nautitaan kesästä uusien kavereiden seurassa.

Kuka oikeastaan olet?

Olen Anton Kuivanen, ammatiltani vapaaottelija ja valmentaja. Intohimoinen liikkuja ja ajattelija, joka kokee tuntevansa vapautta ja elämäniloa ollessaan liikkeellä ja luonnossa. Oikeudenmukainen, empaattinen ja luja elämäntapakamppailija. Nautin läheisten ihmisten seurasta, sekä kilpailun ja kamppailemisen yksinkertaisuudesta ja samalla moniuloitteisuudesta.

Mitä lajeja olet harrastanut nuoruudessasi?

Minulle urheilu on ollut tärkeä osa elämää lapsesta asti, jolloin liikuin, seikkailin ja urheilin usein aamusta iltaan. Kävin toki välissä päiväkodissa ja koulussakin. Pikkuskloddina pelasin futista, lätkää, lähes kaikkia muitakin pallopelejä, vähän yleisurheilua, painiskelin, skeittasin, lumilautailin, voimistelin ja harrastin capoeiraa…

Kuka on esikuvasi?

En ole koskaan sortunut suuremmin henkilönpalvontaan, mutta Maradonaa, Selännettä, Muhammad Alia, Littiä ja Fedor Emilianenkoa oon arvostanut isosti. Vahvin painija oli Karelin, Gretzky oli taikuri, Michael Jordan oli taidon, atleettisuuden ja kilpailuhenkisyyden ilmentymä ja Tysonilla oli dynamiittia kätösissään. Myllylä vietti kesät suolla ja Nykysin urheilija saattaa vaikka pudota vapaasti avaruudesta.

Mitkä ovat urasi hienoinpia hetkiä?

Urheilu-urallani olen saanut viettää hienoja hetkiä kingien tyyppien kanssa, matkustanut maapallolla ja kommunikoinut kamppailun universaalilla kielellä. Olen oppinut paljon urheilemisesta, itseni voittamisesta, tavoitteiden asettamisesta, epäonnistumisesta, siitä oppimisesta ja uudelleen yrittämisestä.

Uran huippuhetkiä ovat olleet voiton hetket kovien matsien päätteeksi.

Kenelle kesän kamppailuleirisi sopii?

Leiri sopii kaikille liikunnallisille nuorille, joita kiinnostaa monipuolinen liikkuminen ja kamppaileminen. Tälle leirille voi tulla kehittämään liikkumisen taitoja ja urheilussa yleisesti vaadittavia ominaisuuksia, sekä lujittamaan henkistä kanttia kilpailu- ja kamppailutilanteissa.

Leiri on tarkoitettu 9-14-vuotiaille lapsille ja nuorille, jotka harrastavat jo kamppailua jossain ryhmätoiminnassa. Vaikka ikäjakauma on suuri, ryhmää jaetaan lajiharjoituksissa iän sekä taitotason mukaan.

Mitä lupaat kamppailuleiriltäsi?

Leirillä tullaan tekemään monenlaisia hauskoja juttuja. Luodaan avoin, iloinen ja oikeudenmukainen ilmapiiri, jossa kaikki pääsevät mahdollisimman vapautuneesti ilmaisemaan ja toteuttamaan itseään uusien kavereiden seurassa. Turvallisella ja reilulla meiningillä opitaan uusia taitoja ja koetaan elämyksiä, jotka eivät helpolla unohdu.

Leirin ajankohta on 30.7-2.8.2018. Tervetulleita ovat kaikki 9-14-vuotiaat lapset ja nuoret!

Ilmoittautumiset leireille käyvät kiivaina, mutta vielä mahtuu mukaan. Kaikki Nuorten Vierumäki -lajileirit löydät täältä. Ilmoitautuminen leireille tapahtuu verkkokauppamme kautta ja tarvittaessa lisätietoja saat sähköpostitse osoitteesta hannele.impola@vierumaki.fi.

Terveisin: Hannele

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *