Blogit

Evelina Lorek tarjoaa taitoluistelun iloa kesälläkin

Miesurheilijoiden jälkeen otetaan esittelyyn TV:stäkin tuttua naisenergiaa, taitoluistelija sekä valmentaja Evelina Lorek. Lorek on pitänyt Vierumäellä leirejä jo usempana vuonna ja tänä vuonna hänen leirinsä pidetään elokuun alussa 2.-5.8.2018. Oman luistelu-uran ohessa Eve on myös opiskellut Vierumäellä, joten hän tuntee paikan kuin omat taskunsa. Energisellä Evellä on myös kymmenen vuotta täynnä koreografin kokemusta, joten hänellä on paljon annettavaa nuorille taitoluistelijoille muun muassa siitä, miten ilmaista itseään jäällä.

Kerro lyhyesti kuka olet

Olen Evelina “Eve” Lorek, liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjä, ammattikoreografi ja liikunnanohjaaja (AMK).

Miksi valitsit taitoluistelun ja mikä siinä on parasta?

Rakastin hyppyjä ja vauhdin hurmaa jäällä! Se vei täysin mennessään! Lisäksi pidin jo lapsena esiintymisestä, niin taitoluistelu oli jo senkin puolesta luonnollinen lajivalinta. Parasta luistelussa on musiikin tulkinta kehonilmaisun kautta ja esiintyminen ylipäätään.

Paras hetkesi luistelijana?

Dancing On Ice tv-ohjelman kuvaukset ja tähtivalmentajan rooli. Lisäksi Disney On Ice -jääshown päärooli Cruella DeVillenä ja maailman kiertäminen shown kanssa.

Mitä teet luistelun lisäksi vapaa-ajallasi?

Vapaa-aikani koostuu pitkälti liikkumisesta: tanssin, käyn salilla, ulkoilen paljon koiran ja tyttären kanssa ja nautin perheen kanssa yhteisestä ajasta. Rakastan myös matkustamista!

Mitä Vierumäki sinulle merkitsee?

Vierumäki tuo mieleeni monia iloisia muistoja elämäni varrelta. Vierumäki tuli tutuksi jo pienenä luisteluleirien muodossa ja myöhemmin myös opinahjona, kun opiskelin Liikunnanohjaajaksi (AMK). Onkin suuri kunnia, että minulla on oma nimikkoleiri Vierumäellä jo peräti kolmatta kesää peräkkäin!

Mitä lupaat Evelina Lorekin taitoluisteluleiriltä?

Leiri pitää sisällään paljon ilmaisuun ja esiintymiseen liittyvää harjoittelua niin jäällä kuin kuivalla, onhan kyseessä ilmaisupainotteinen luisteluleiri. Lisäksi luvassa on voimistelua, Flowpark-kiipeilyä, yhdessä oloa letunpaiston merkeissä ja paljon paljon muuta.

Miksi mielestäsi pitäisi ehdottomasti osallistua Evelina Lorekin taitoluisteluleirille?

Leirillä harjoitellaan ilon kautta kannustaen jokaista parhaimpaansa. Leirillä treenataan tosissaan, mutta AINA hymyn kera. 🙂

 

Ja loppuun jälleen Evelle tutut pikku väittämät…

ulko vai sisäkaari? ulko

axel vai lutz? axel

vapaa vai lyhyt ohjelma? vapaa

oikea vai vasen jalka? oikea

sametti vai sifonki? sifonki

jalkapallo vai jääkiekko? jääkiekko

Even leirille on jo ilmoittautunut paljon innokkaita luistelijoita, mutta vielä on aikaa ilmoittautua. Toivottavasti teet ilmoittautumisesi kuitenkin mahdollisimman pian, niin varmistat paikkasi Even oppiin.

PS. Anton Kuivasen leirin ajankohtaa jouduttiin hieman muuttamaan, joten leiri järjestetään nyt 30.7-2.8.2018. Leiri on sunnattu jo kamppailua harrastaville 8-14-vuotiaille. Käy ilmoittautumassa mukaan!

Keväisin terveisin: Hannele

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *