Blogit

Happy Healthy People at Work at SMASH

Tiistaina 29.11.2016 oli Helsingissä Kattilahallissa aivan uusi sportti- ja hyvinvointi teknologian tapahtuma SMASH. Se on uusi, suuren suosion saavuttaneen SLUSH-tapahtuman virallinen side-event. SMASH oli tarkoitettu sportti-, liikunta- ja hyvinvointi-alan teknologiayrityksille. Tapahtumassa oli laajasti esillä hyvinvointiteknologiaa lasten kiipeilyseinästä stressisormukseen ja kaikkea siltä väliltä. Osa esillä olleista tuotteista ja palveluista oli jo pidempään markkinoilla olleita, kuten Footbalancen tukipohjalliset ja FirstBeatin hyvinvointianalyysi, osa taas uusia vielä kehitteillä olevia innovaatioita kuten jo mainitsemani stressiä mittaava sormus.

Vierumäki oli mukana esittelemässä Happy Healthy People at Work-työhyvinvoinnin mobiilipalveluaan ja sai erittäin hyvän vastaanoton tapahtumassa sekä järjestäjiltä, että yleisöltä. SMASH oli avainpaikka tuoda esille Happy Healthy People at Work työhyvinvoinnin mobiilpalveluamme suurten joukkojen tietoisuuteen. Tilaisuus sai myös hyvin medianäkyvyyttä.

Huippuluennoitsijoita SMASHISSA

SMASHIN lavalla nähtiin huippuluokan esiintyjiä. Key-note puhujina esimerkiksi Greg Ivanov Googlelta; Mounir Zok, Yhdysvaltojen olympiakomitean innovaatio- ja teknologiajohtaja; Alex Nisbett, joka vastasi Lontoon olympialaisten asiakaskokemuksesta ja Vierumäeltä tietenkin Ella Korhonen ja Vallu Lukka, Mercur Internationalin Juha Hällforsin kanssa.

SMASH -tapahtumassa lanseerattiin myös Happy Healthy People at Work -palvelun uudistuneet verkkosivut sekä esittelyvideo. Kurkkaa alta, mitä videomme pitää sisällään.

Vierumäen esitys oli erittäin onnistunut ja se sai sekä järjestäjiltä, että yleisöltä loistavan palautteen. Vallu otti lavan haltuun karismaattisella äänellään ja esitteli Vierumäen sekä mobiilipalvelumme taustan ja haastatteli sen jälkeen Ellaa ja Juhaa. Ella kertoi palvelun sisällöstä ja ominaisuuksista ja Juha puolestaan toi esille asiakkaan näkökulmaa. Esityksen kruunasi huikea video ja koko esitys sai allekirjoittaneen lähes kyyneliin! Hyvä Vierumäen team!

SMASH tapahtuma oli raikas, energinen ja uudenlainen avaus hyvinvointiteknologian yrityksille ja alan osaajille. Vierumäki puolestaan osoitti olevansa ajan hermolla ja teknologiakehityksessä mukana. Toivottavasti tapahtumalle seuraa jatkoa ensi vuonna.

Jos sinä olet kiinnostunut hyödyntämään Vierumäen työhyvinvoinnin Happy Healthy People at Work- mobiilivalmennusta työpaikallasi, kurkkaa uudistuneille sivuillemme ja kokeile 2 viikkoa veloituksetta!

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *