Blogit

Happy Healthy People Kunnon laivalla

Kunnon Laiva on terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisten koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtuma kokosi noin 1000 liikunta-, sosiaali- ja terveystoimen ammattilaista sekä aikuisten kunto- ja terveysliikunnasta kiinnostunutta viime viikonlopun risteilylle Helsingistä Tukholmaan (18-20.82017). Ensimmäinen Kunnon Laiva järjestettiin vuonna 2002.

Vierumäellä oli laivan näyttelyosasolla ständi hyvän yhteistyökumppanimme Polarin vieressä.  Esittelimme Happy Healthy People at Work -mobiilipalvelua sekä koko Vierumäen hyvinvointituotteiden tarjontaa. Osastomme vetonaulaksi osoittautui Pasin ja Pekan puristusvoimamittaus ja laivan Peppi Pitkätossu ja Kippari Kalle tuli valittua. Kahvakuulamies Tuomo Kilpeläinen kävi myös puristamassa ja ylivoimaisella tuloksella 77 kg pudotettiin omaan sarjaansa. Muutama henkilö uskaltautui jopa rasvaprosentin mittaukseen risteilyn lopuksi. Arvontaan osallistuneiden kesken arvomme Flowpark lippuja ja Vierumäki Day Spa lahjakortteja, voittajille ilmoittelemme tällä viikolla.

Tuomo Kilpeläinen puristaa!

Kunnon Laivan ohjelma koostuu mielenkiintoisista asiantuntijaluennoista, monipuolisesta näyttelyosiosta ja liikuntamaistiaisista merellisissä tunnelmissa. Laivan kansi oli täpötäynnä iloisia ja reippaita jumppaajia ja liikkujia. Näky oli huikea, kun auringon paisteessa sadat ihmiset liikkuvat hyvällä fiiliksellä. Testauspäällikkömme Pekka yllätti kokeilemalla pilatesta ja totesikin, että pilates oli juuri sopivan rankka treeni seisomatyöläiselle messupäivän päätteeksi. Pasi haki ”karismaa peliin” Kari Ketosen luennolta ja vaakakapinan Jenny Lehtinen pyrki valistamaan liikunta-alan ammattilaisia siihen, että isokokoinen liikkuja ansaitsee samanlaisen kohtelun kuin kaikki muutkin. Jennyn vaakakapinan viesti: ”Liikunta kuulu kaikille nyt”, -kulkee käsikädessä Vierumäen arvojen kanssa. Vierumäelle ovat tervetulleita kaikenlaiset liikkujat.

Laivalla oli iloista ja rentoa meininkiä ja liikunnan ilo ja riemu paistoivat osallistujien kasvoilta. Toivottavasti liikuntakärpänen puraisi myös muita risteilymatkustajia ja ainakin ulkomaalaisilla oli ihmettelemistä suomalaisten liikuntahurmiosta.

Kiitos kaikille, jotka kävivät Vierumäen osastolla ja muistakaa katsoa www.hhp.fi ja ladata Happy Healthy People at Work- mobiilipalvelu käyttöönne ja tietenkin lämpimästi tervetuloa Vierumäelle!

Oili ja HHP-team

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *