Blogit

Hiihtokausi lähestyy – vai onko se jo aivan nurkan takana?

Jos sääkarttoihin on uskominen, saamme vielä hetken aikaa odotella lunta. Me liikunnanohjaajat alamme kuitenkin valmistella teitä asiakkaita suksille. Meillä on käynnissä koko Vierumäen alueella Happy Healthy Winter -teema, joka näkyy myös liikunnanohjauksessa.

Lauantaisin ohjatuista ohjelmista löytyy jokin tunti, mikä sopii hiihtokauteen valmistavana treeninä tai itse hiihtokauden aikana tehtäväksi harjoitukseksi.Tämä tarkoittaa meidän Active Hours -kalenterissamme uutta tuntia.

Tällä hetkellä ohjelmastamme löytyy sporttitreeni hiihtäjille, jossa muistetaan ennen kaikkea lihaksia, joita hiihdossa tarvitaan. Ne ketkä eivät niin hiihdosta ole kiinnostuneet, ovat yhtälailla tervetulleita tälle tunnille. Olemme myös pyrkineet laittamaan lauantain iltapäivään jonkin palauttavamman tunnin. Koskaan kun sitä lihashuoltoa ei voi tehdä liikaa.

Suunnittelin myös tuonne meidän asiakaslehteen ennen hiihtoa tehtäviä jumppaliikkeitä sekä lenkin jälkeen tehtäviä palauttavia venyttelyitä. Käykää katsomassa lehti läpi.

Blogit_Hannele_punaiset paholaiset

Minun punaiset paholaiseni viime talven lumilla =) 

Sitten hiihdon hyötyihin. Omat sukseni ovat olleet viime vuodet varsin vähäisellä käytöllä, mutta kyllä kaikesta huolimatta odotan lunta. Kiva se on päästä kauniissa säässä hieman hiihtelemään ja mikä parasta, jos vielä löytyy hyvä makkarapaikka. Hiihtäminen on mahtava tapa ulkoilla ja sitä voi tehdä koko perheen voimin. Se on myös erittäin hyvä kuntoilumuoto, koska se kuormittaa koko kehoa. Lisäksi pidempiaikainen harjoittelu kehittää tasapainoa, muita hyötyjä unohtamatta.

Vaikka aloituspaketille voi tullakin hintaa, hiihto on mielestäni halpa harrastus. Sukset, monot ja sauvat kestävät vuosia, kun niitä pitää ja huoltaa hyvin. Toki tästäkin lajista saa kalliin, jos haluaa lähteä ostamaan monet eri sukset sekä muut oheistarvikkeet.

 

Blogit_Hannele_rauhallista joulua

Ennen kun minä kuitenkaan pääsen lumille, lähden viettämään kesälomaani hieman lämpimämpiin maisemiin. Haluan teille jo nyt toivottaa oikein rauhallista ja leppoisaa joulua! Unohtakaa turha kiire. Käykää lukemassa Pekka Pulkkisen hienot vinkit siitä, minkälaisen jouluruokailun sinä valitset. Itselleni ainakin herätti ajatuksia.

Tapaamisiin taas ensi vuonna!

 

Terveisin, Hannele <3

 

PS. Käykää myös osallistumassa meidän Happy Healthy Winter –kuvakilpailuun. Luvassa 250€ lomapaketti Vierumäelle.

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *