Blogit

Huikea Nuorten Vierumäki -kesä paketissa

Kesälomat vietetty ja hiljalleen kohti syksyä

Niin se kesä alkaa taas olla lopuillaan ja ainakin sään puolesta voisi veikata elettävän jo loppusyksyä. Odotellaan nyt kuitenkin vielä yhtä helleaaltoa!

Suppailua, letunpaistoa, uimahyppyjä ja kaikenkirjavaa liikuntaa, niistä ja monesta muusta on Vierumäen menevä kesä tehty. Seuraavaksi pientä koontia ennen koulujen alkua pakettiin saadusta Nuorten Vierumäki -kesästä.

Shawn Huff korisleiri

Mahtava Vierumäen leirikesä

Kesän aikana tuli pyörähdettyä yhdellä sun toisella lapsille ja nuorille suunnatulla kesäleirillä. Vierumäen leiritarjonta on monipuolinen ja kirjava, josta jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Lajeja oli golfista lentopalloon ja kaiken tasoiset liikkujat pääsivät haastamaan itseään hauskoilla leireillä, joilla pääsi myös ainakin Flowparkiin ja letturantaan.

Tähtivalmentajia näkyi Vierumäellä viikoittain. Korista vetämässä nähtiin Susijengin kapteeni Shawn Huff, useamman säbäleirin ehti pitää mukaansa tempaava Mikke Järvi ja asiantuntevina futisvalmentajina toimivat Keke Armstrong ja Teemu Tainio.

Alkukesästä taitoluistelijat pääsivät kehittämään erityisesti ilmaisutaitoaan valloittavan Evelina Lorekin kanssa ja loppukesään mahtui vielä supersuosittu Lauri Kermisen lentisleiri.

Valmentajat ovat upeita esimerkkejä nuorille urheilijoille ja liikkujille. Rento ja kannustava tunnelma välittyi joka leiriltä ja vaikutuksen teki ehdottomasti se, kuinka valmentajat ottivat jokaisen leiriläisen huomioon henkilökohtaisesti.

Seuraa tulevien leirien aikatauluja täältä. Tulossa vielä tänä vuonna on ainakin Panu Aution futsal-leiri ja Laura Lepistön luisteluleiri, joihin ilmoittautuminen on voimassa!

JVG_sportcamp

JVG Sport Camp oli menestys!

Juhannusviikolla ensimmäistä kertaa järjestetty loppuunmyyty JVG:n sporttileiri oli hieno esimerkki siitä, kuinka viihdemaailman tähdet voivat vaikuttaa lapsiin ja nuoriin positiivisesti.

Jare ja Ville Galle pitivät yllä rentoa meininkiä ja innostivat nuoria erilaisiin ja hauskoihin tapoihin liikkua. Leiri huipentui JVG:n keikkaan, jossa meno oli taattu. Ensi vuonna uudestaan!

junnutennis

Sporttiriparia joka lähtöön

Vierumäellä järjestettiin kesän aikana useampi rippileiri, joissa pääsi kätevästi yhdistämään liikuntaharrastuksen riparin kanssa. Tänä vuonna lajeina oli golf, cheerleading, jalkapallo, salibandy, jääkiekko ja taitoluistelu. Ensi vuoden ajankohdat löytyvät jo täältä.

Samaan aikaan pidetyillä cheer-, futis- ja säbäripareilla nuorille järjestettiin myös yhteistreenit, joissa pääsi pallolajien edustajatkin harjoittelemaan cheerstuntteja. Myös jääriparilla samaan aikaan olivat sekä taitoluistelijat että jääkiekkoilijat. Golfriparilaiset taas pääsivät toivottamaan Mikko Iloselle tsempit Rion olympialaisiin.

Riparipappi poikineen golfriparilla.

Golfriparin pappi poikineen kierroksella.

 Vierumäki toivottaa kaikille pienille sekä isoille koululaisille hyvää alkavaa kouluvuotta!

Tärkeät koulumenot ja uudet opinnot voi kirjata vaikka Pihkis-lukkariin, jonka viestintäkoordinaattorimme Liisa on tehnyt. Tallenna alla oleva kuva koneellesi ja napsauta tulostin päälle – vie muutama lukkari myös uusille koulukavereille.

Terveisin, viestintäharjoittelija Annastiina

lukkari

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *