Blogit

Ideoi, Suunnittele, Testaa, Maistata, Toista

Ideoi, Suunnittele, Testaa, Maistata, Toista

Pääsin tällä viikolla tutustumaan ravintola Grillin uuden listan annoksiin. Lista on ollut jo hetken suunnitteilla muutamilla Grillin pääpelaajilla. Suunnitelmat etenivät raaka-aineista resepteiksi ja nyt viimein esittelyyn lautaselle asti meille kaikille à la carten parissa työskenteleville. Esittelytilaisuudessa maistelimme malliannoksia, pohdimme annoksien esillelaittoa ja kävimme läpi käytettyjä valmistusmenetelmiä. Tilaisuuden päärooleissa olivat kokit Juho ja Marko keittiöpäällikkö Jukka Turtan johdolla, ja joiden lisäksi myös annokset näyttivät hyvältä.

Jukka tarkkana makujen kanssa

”Yleinen usko Vierumäestä on yhä se, että täällä ollaan absolutisteja, syödään ituja ja liikutaan aamusta iltaan.” Kirjoitti Pekka ”sadantuhannen testauksen mies” Pulkkinen jo omassa blogissaan. Huomasin, että ravintolapalvelujen tarpeellisuutta Vierumäellä pohdittiin myös tuoreessa asiakaspalautteessa. ”Urheiluopistolle tullaan urheilemaan eikä syömään…”

Minäpä kerron miksi täällä saa nauttia ja viihtyä ruokailun parissa. Vieraamme ovat pääosin kokousryhmiä ja aktiivisia aikuisia perhematkailijoita. Kuvittele tällaisen aktiivisen matkaajan päiväohjelmaa: Pekan kuntotesti ja -kartoitus, crosstraining tunti, HIIT-treeni, tiskivuorojen jako kumppanin kanssa tenniskentällä, TRX- tehotreeniä, kävely Valkjärven ympäri luontopolulla ja saunajoogaa Rantasaunalla. Kaikkien aktiviteettien ja Pekan pienten elämäntapamuutosohjeiden lisäksi mielessä on vain yksi asia: mitä tänään syötäisiin?

Tervetuloa ravintola Grilliin, autamme sinua palautumaan päivän haasteista

Juho sommittelee tarkkana annoksia lautasille

Oletpa sitten parhaassa seurassa tai osa isompaa porukkaa, tai ehkä olette a-luokanmatkalla, tarjoilemme sinulle Grillissä sosiaalisen ruokailuelämyksen. Mitä tämä sosiaalinen elämys sitten tarkoittaa? Yhteinen ateriointi ja ruoan jakaminen yhdessä on perheen tai työporukan kanssa vietettyä laatuaikaa, ja ainutlaatuinen tilanne nykyajan sähköisenviestinnän maailmassa, jolloin osapuolet ovat läsnä fyysisesti. Ja lisäksi me tarjoilijat tuodaan mukaan omaa läsnäoloa tilanteeseen.

Uusi lista

Kuvailisin uutta listaa kokonaisuutena helposti lähestyttäväksi, kaikki ruoka on hyvää, mutta itse löysin jo oman suosikin! Voin silti sanoa, että kaikkia annoksia suosittelen mielellään, sillä nälkä on subjektiivinen käsite, listalta löytyy rentoja vaihtoehtoja kaikenkokoiseen nälkään.

Sosiaalinen ruokailuelämys tekeytymässä

Palvelutilanteessa yksi haastavimmista kysymyksistä tarjoilijalle on: Lähteekö sillä nälkä? Mitenkä siihen itse vastaisit? Ehkä me tulevaisuudessa saadaan yhteys Happy Healthy People at Work -appsiin, ja nähdään kuinka vieraat ovat liikkuneet, ja rakennetaan yksilöllisesti päivän koitoksiin sopiva ruokailuelämys. Sitä odotellessa tämän alkavan listan tavoitteena on kausiluonteisuus ja sesonkien seuraaminen, listaa ei hakata kiveen. Kuten tämän artikkelin kuvistakin näkyy, ruoan sosiaalisuus toteutuu jo testausvaiheessa.

Annoksia hiotaan vielä kauden huippukuntoon ja lista käytetään kääntäjällä. Saamme vielä hetken odottaa ennen kuin annokset saadaan myyntiin.

Jatkoa seuraa,
Merita

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *