Blogit

Joulu on jo ovella

kuva-1

Saimme sopivasti joulun alla ison toimituksen Janssen-Fritsen Internationalilta. Toimitus sisälsi noin 6000 kg Spiethin telinevoimistelutelineitä eli aika iso ja kattava kuorma saapui mäelle. Pääsemmekin asentamaan telineitä paikalleen aikataulun mukaisesti, kun vaan avaamme ne paketeista. Joulu on siis jo ovella myös telinevoimistelun näkökulmasta!

testikuvat

Jonkun on testattava telineet vaikka ihan ei valmista olisikaan

Volttiareena on ollut mukavasti esille sosiaalisen median kautta. Maajoukkueen video on pyörinyt tuhansia kertoja Facebookissa ja instassa on ollut esillä hyvää materiaalia testipäivän osalta sekä kuluneen viikonlopun leiriltä, jolloin ESTT:n TeamGym ryhmä oli harjoittelemassa meillä. Voimistelijat saivat tehokasta harjoitteluaikaa ja olivat erittäin tyytyväisiä olosuhteeseen. Hieno ja tärkeä asiakaskokemus, jonka palautteiden perusteella voimme taas ottaa esiin nousseita asioita huomioon tulevien käyttäjäryhmien näkökulmasta.

Volttiareenan avajaisia vietetään 25. päivä tammikuuta ja sitä ennen tulevia tapahtumia ovat muun muassa TeamGymin 5.-6. luokan leiri ja TeamGymin yläkoululeiritys. Mielenkiintoisia avauksia siis luvassa heti alkuvuodesta.

Rauhallista joulua ja loistavaa voimisteluvuotta 2017!

 

Seuraa somessa #munvierumäki #vierumäki #teamgymfinland #teamgymvierumäki #volttiareena #voimistelu

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *