Blogit

Jouluaatto a la Vierumäki

Jälkimakuja jouluaaton illallisesta

Vierumäellä on perinteisesti aattoiltana istuttu Resort & Kitchenin valmiiseen joulupöytään. Tänä vuonna teimme muutamia harkittuja muutoksia jouluaaton kattaukseen. Olin koko aattoillan itse töissä ja voin sanoa asiakkaiden palautteen perusteella, että jouluateria oli maukasta ja illallisen tunnelma viihtyisä.

Nyt aattoiltaa vietettiin kahdessa kattauksessa aikaisemman yhden kattauksen asemasta. Olitko paikalla, mitä mieltä itse olit kahden kattauksen taktiikasta? Kaksi kattausta mahdollisti sen, että me pystyimme entistä paremmin keskittymään kyseiseen aikaan paikalla oleviin vieraisiin. Ensimmäisessä kattauksessa klo 15.30-18 oli aavistuksen verran enemmän lapsia kuin jälkimmäisessä klo 19-22, mutta joulupukilla oli yhtälailla urakkaa molemmissa erissä. Laitoimme vierumäen instagramiin tunnelmia aattoillalta, käyhän katsomassa ja antamassa sydäntä!

Aattoillan mahdollistivat meidän keittiön sydämet: Sini, Minna, Jaana ja Markku

Vegaaninen joulupöytä

Perinteisen joulupöydän rinnalle tehtiin muutaman erityisruokavalion asemasta kokonainen vegaaninen ja gluteeniton joulupöytä täydentämään normaalia valikoimaa. Mitä mieltä olit vaihtoehdoista? Ehkä ensi vuonna mukana ovat sirkkatuotteet!?

Kuvassa alla oleva vegaaninen ja gluteeniton noutopöytä ei jää valikoimassa huonommaksi perinteisen joulupöydän rinnalla

Omasta mielestäni vegaanisen pöydän mielenkiintoisin ja näyttävin ruokalaji oli porkkanalohi, joka tavoitti graavilohen olemuksen ja ulkonäön. Keittiön Jaanan mukaan vieraille maistui erittäin hyvin “sinappisilli ja chili-sipulisilli”, joka tehtiin paahdetusta munakoisosta. Kävitkö sinä maistelemassa? Löysitkö oman suosisikin? Mitä meidän kannattaa tehdä jatkossa?

Joulupukki ja tontut vierailivat lasten ja aikuisten iloksi

Joulupukki ja tontut kävivät jakamassa paketteja illan pienille tähtivieraille

Edellisten vuosien tonttutyttöjen asemasta Joulupukki oli ottanut mukaan tonttupoikia! Kiitoksia Joulupukille ja tontuille!

Tiedättekö miksi pukki ja tontut ovat niin hyvässä kunnossa, että ehtivät yhden illan aikana jakamaan lahjat kaikille ympäri maailman. -Nehän treenaa täällä urheiluopistolla!

Ps. Illan tullen Joulupukki ja tontut jatkoivat matkaansa. Vierumäen joulurauhaa jäivät valvomaan respan Tiia ja vartija Katri.

 

Rauhallista joulua!

Merita

 

 

 

 

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *