Blogit

Joustavaa joulua ja menestystä vuoteen 2016!

Vierumäen blogimaailma julkaistiin lokakuun alussa samalla, kun uudistuneet nettisivumme otettiin käyttöön. Viestintäkoordinaattorina tehtäväkseni tuli huolehtia blogimaailmamme kokonaisuudesta ja olla muiden kirjoittajien taustatukena.

Emme voineet tietää tarkasti, miten blogit lähtisivät houkuttelemaan lukijoita. Meillä oli toki tietoa siitä, miten blogien edeltäjä, verkkolehtemme News oli kerännyt lukijoita, mutta nyt olimme aloittamassa hyvin erityyppistä formaattia.

Nyt joulutauon alla voin ylpeänä todeta, että kyllähän meidän jengin kirjoitukset ovat ihmisiä kiinnostaneet. Tämän syksyn aikana blogikirjoituksemme ovat keränneet noin 6000 eri lukijaa ja iso osa heistä on tutustunut enemmän kuin yhteen kirjoitukseen. Yksilöityjä sivunkatseluita on kertynyt noin 10 000 syksyn aikana.

Kevään aikana toivon, että saamme vakiinnutettua blogien paikkaa teidän lukijoiden arjessa. Haluamme tarjota laadukkaita tekstejä, jotka kertovat Vierumäestä, työstämme alueella sekä ottavat kantaa ajankohtaisiin aiheisiin asiantuntijoidemme silmin.

Vierumäen henkilökunnasta kelkassa jatkavat keväällä samat kirjoittajat kuin nyt syksyllä. Opiskelijoiden blogissa jatkavat kirjoittajina Nea ja Kiia, jotka kertovat kokemuksiaan työharjoittelusta. Kaksi muuta opiskelijakirjoittajaa paljastan tammikuussa 😉

Kiitän tässä kohtaa kaikkia blogikirjoittajiamme tästä syksystä. Jokainen teistä on löytänyt sisältään blogikirjoittajan, uskaltanut ottaa kantaa sekä jakaa iloa ja vinkkejä asiakkaillemme.

Lisäksi haluan kiittää markkinointi- ja viestintätiimiämme eli Ursulaa, Jonnaa ja Virpiä. Heiltä olen saanut tukea ja näkemystä, kun olen sitä tarvinut.

Toki myös koko Vierumäen johto ansaitsee kiitoksen siitä, että tätä lähdettiin yksissä tuumin kokeilemaan ja tähän on annettu kirjoittajien työaikaa.

Jos et ole vielä tutustunut kirjoittajiimme, niin listaan alle jokaisen blogin luetuimman tekstin tämän syksyn ajalta. Niistä löytyy varmasti ajateltavaa myös joulun pyhiin, kun olette syöneet hyvin ja levähdätte sohvannurkkaan nauttimaan pyhistä.

Blogeihin saattaa pyhienkin aikaan ilmestyä kirjoituksia, jos jollakulla meistä inspis syttyy. Mutta todennäköisesti palaamme juttuun tammikuussa uudella sykkeellä.

Joustavaa joulua jokaiselle, kuten tyttäreni jouluslogan kuuluu tänä vuonna. Slogan on osuva, sillä joustoa tarvitaan vatsalaukkuun, stressinsietoon ja moneen muuhunkin asiaan pitkinä pyhinä. Nauttikaa elämästä!

Terhi, viestintäkoordinaattori

Suosituimmat blogikirjoitukset

 

×
×
×

Lisää kommentti

Käsitellään kommentteja...

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *